تأسیسات ساختمانی و شهری

تحقیق ساختمان سازی

دانلود تحقیق با موضوع ساختمان سازی،
در قالب word و در 31 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
براي خاكبرداري فنداسيون ابتدا لازم است كه رنگ كار مشخص شود،رنگ كار محدوده اي است كه خاك آن قسمت بايد برداشته شود .خاكبرداري با توجه به شرايط و موقعيت زمين و حجم خاكبرداري بوسيلة دست يا ماشين انجام مي گيرد .در جايي كه ابعاد پي كوچك يا موقعيت زمين و دسترسي به خيابانها طوري باشد كه نتوان از ماشين آلات استفاده شود خاكبرداري بوسيله دست و نيروي انساني انجام مي شود ،براي شروع ريختن رنگ كار با توجه به نقشه كار و اينكه عمق  گود برداري چقدر باشد بايد مشخص شود و در نظر داشتن شيب مجاز براي خاكهاي مختلف آكسها (مراكز )پي ها و شناژهاي رابط را مشخص كرده و با ميخ هاي چوبي آن محل ها را مشخص مي كنيم .سپس فاصله شناژها را از آكس پي ها جدا مي كنيم و با كشيدن ريسمان در ابتدا و انتهاي شناژ با گچ مسير را مشخص مي كنيم تا رنگ كل مسير ريخته شود .در محاسبة مقدار خاكبرداري بايد پيش بيني فضاي كار براي قالب بندي و ريزش خاك را نيز نمود.معمولاً براي قالب بندي حدود 15-10 سانتيمتر از هر طرف در نظر گرفته مي شود و در خاكهايي كه نرم و ريزشي هستند و با توجه به عمق كمي بيشتر خاكبرداري مي كنند تا خاكها داخل مسير قالبندي نريزد و احتياج نباشد كه بعد از خاكبرداري نيرويي براي خارج كردن خاكهاي ريزشي از داخل مسير قالب بندي به بيرون گمارده شود .بعد از خاكبرداري دوباره بايد آكس كوبي مي باشد زيرا همة آكسها موقع خاكبرداري كنده مي شوند و آن اكس كوبي براي تعيين محل پي ها براي خاكبرداري بوده است و براي مرحلة بعد كه قالب بندي مي باشد مراحل قبل عيناً تكرار مي شود با اين تفاوتها كه بعد از آكس كوبي و كشيدن ريسمان آكسها و فنركشي در دو طرف آكسها در ابتدا و انتهاي مسير به جاي ريختن رنگ آجر مي گذاريم كه رج اول قالب بندي (خاك گچ يا آستر سيماني )بايد به ابعاد شناژها اضافه گردد،در غير اينصورت بعد از اتمام قالبندي قابعاد تمام شدة شناژ كوچكتر از ابعاد موجود در نقشه هاي اجرايي خواهد بود .
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق ساختمان سازی”

تأسیسات ساختمانی و شهری

تحقیق حفظ و مرمت و اصلاح بافت‌هاي فرسوده شهري

دانلود تحقیق با موضوع حفظ و مرمت و اصلاح بافت‌هاي فرسوده شهري،
در قالب word و در 8 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
گام‌هاي اوليه فعاليت‌هاي مربوط به احياي بافت قديم شهرها را بايد در اروپاي غربي به ويژه در كشورهاي فرانسه و انگليس به دليل آغاز اوليه انقلاب صنعتي در دوره 1760 _ 1830 جستجو كرد.
علل گوناگوني مسئولان و متخصصان مهندسي ساختمان را به فكر حفظ و مرمت و اصلاح بافت‌هاي فرسوده شهري انداخته است كه موجب وضع مقررات و شروع اقداماتي حمايت‌گرانه شده است كه هر بار به عللي اين اقدامات از نيمه راه يا حتي ابتداي راه رها شده است.
حق اين است كه ما به نوسازي و بهسازي بافت‌هاي قديم كم‌بها داده و يا به طور كلي بها نداده‌ايم جا دارد تا مسئولان و نهادهاي مختلف كشور به ويژه نهادهايي كه مستقيم با اين مسائل سر و كار دارند بيشتر در اين زمينه برنامه‌ريزي كرده و اقدامات اجرايي انجام دهند. تا جلو رشد لجام‌گسيخته معماري و شهرسازي گرفته شود تا باعث از دست رفتن ميراث كهن و فرهنگ چندين هزار ساله ايران شود.در معماري مدرن بافت‌هاي فرسوده قديمي ايران مورد بي‌مهري مهندسي و آرشيتكت‌هاي ايراني قرار گرفته است. در حالي كه آمريكايي‌ها با الگوبرداري از معماري ايران 700 هكتار از زمين‌هاي ايالت كاليفرنياي آمريكا را به نوع جديدي از طراحي خانه اختصاص داده‌اند كه شباهت زيادي به معماري ساختمان‌هاي كويري ايران دارد. زيرا اين نوع معماري بيشترين انطباق را با شرايط اقليمي دارد كه به خاطر استفاده نكردن از چوب و آهن، گرماي زيادي را به خود جذب نمي‌كند. بر اين پايه، ساختمان‌هاي جديد كه گنبدي‌شكل بوده و از خشت و گل ساخته مي‌شوند كه داري سقفي باز يا تعداد سوراخ در اطراف گنبد هستند كه از طريق آن جريان باد به داخل ساختمان راه پيدا مي‌كند و به طور طبيعي باعث خنك شدن فضاي داخل ساختمان مي‌شود. طرح اين ساختمان‌ها نظر مساعد سازمان بازرسي و نظارت امور ساختماني ايالت كاليفرنيا را جلب كرده است.معماري سنتي ايراني اينك الگوي كشورهاي ديگر شده است. ولي ما به سرعت بافت‌هاي قديم شهرها را با جايگزين كردن معماري به اصطلاح جديد نابود مي‌كنيم. شهرهاي كويري ما بر مبناي تجربه معماران گذشته بنا شده است. شهرهاي قديمي به ويژه شهرهايي كه در حاشيه كوير قرار گرفته‌اند، داراي دو صورت متفاوت از هم هستند. بخشي از شهر وسعت محدودي را به خود اختصاص داده و در اصطلاح به آن بافت قديم گفته مي‌شود كه يك شكل‌گيري مستمر داراي يك بافت هماهنگ و پيوسته فضاهاي شهري است. بخش ديگر (يعني بافت جديد) با وسعت بسيار زيادتر در طي يك زمان كوتاه شكل گرفته و داراي خصوصياتي كاملا متفاوت با بافت‌ قديم است.امروزه توسعه شهرها و رشد اقتصادي صنعتي و فيزيكي آنها همه بدون كوچك‌ترين توجهي بر بافت قديمي آنها شكل گرفته است. بدين ترتيب بخش‌هاي كهن شهري كه طي روزگار دراز مركز اقتصادي و نطفه اصلي اين مركز به شمار مي‌رفته روبه نابودي مي‌روند. تعدادي از اين عوامل به سرعت بر بافت‌ها تاثير مي‌گذارند. اما عوامل ديگر به آهستگي و به مرور زمان تاثير مي‌گذارند. همچنين اثرات اين عوامل بر شهرهاي مختلف متفاوت است.بخش‌هاي سنتي شهرها به دلايل مختلف از جمله مسايل رواني و اقتصادي داراي جذب خانوارها نيستند. تقاضا براي مسكن در اين گونه مناطق در مقايسه با ديگر نقاط يك شهر پايين‌تر است
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق حفظ و مرمت و اصلاح بافت‌هاي فرسوده شهري”

تأسیسات ساختمانی و شهری

تحقیق در و پنجره

دانلود تحقیق با موضوع در و پنجره،
در قالب word و در 20 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
در: به طور كلي از ساختمان  گفته مي شود  كه با بازو و بسته  شدن فضاهاي داخلي و خارجي  رابه هم مربوط مي ناميد .ودر بعضي از مولرد نيز عبور نور و تبادل هوا را ممكن يا نا ممكن مي نمايد. وظيفه اوليه در ايجاد امكان دسترسي است و از جمله مقاومت و پايداري – حفظ حريم خصوصي و ايمني – عايق حرارتي و صوتي – حفظ محيط از باد و باران .
قسمتهاي مختلف در عبارتند از :
لنكه در: قسمتي كه درون چهار چوب قرار مي گيرد .
قاب : همان چهار چوب در .
آستانه : قسمت پتييني قاب در.
كتيبه :  قسمتي از در يا پنجره كه  در قسمت بالايي در مانند شكل مقابل قرار  مي گيرد و ممكن است  بازشو ثابت  باشد .
وادار : تقسيم كننده  لنگه در  به دو يا چند قسمت .
بائو : واردار عمودي طرفين در يا پنجره كه قفل و لولا نيز به آن متصل و يا درون آن قرار مي گيرد را بائو مي گويند.
قيدهاي فوقاني و تحتاني : وادارهاي بالا وپايين .
تنكه : قسمت صفحه مانندي از در كه مابين دو وادار قرار گيرد را تنكه گويند. 
پاخور : يال پاييني لنگه در كه معمولاً پهنتر از يالهاي  جانبي بوده و به منظور جلوگيري از صدمه ديدن در از ضربه پيش بيني مي شود .
شيشه خور : قسمتي از يالهاي  دركه شيشه را بر روي آن تكيه  مي دهند .
دماغه : قسمتي از لنگه در كه روي نماي قاب قرار مي گيرد .
زهوار : قسمتي از در كه  به منظور زينت يا درز گيري  و يا سهولت نصب شيشه بر روي در يا پنجره نصب مي گردد.
يراق : قسمتي از لوازم در است كه  به منظور باز وبسته شدن و قفل كردن در مانند لولا ،دستگيره ،….. به كار مي رود؟
انواع در :
برحسب شرايط زير داراي انواع مختلفي هستند.
محل قرارگيري : درها از نظر محل قرار گيري به دو دسته كلي درهاي خارجي و درهاي داخلي تقسيم مي گردند.
تعداد لنگه : يك لنگه،دو لنگه       3- جهت بازشو : مانند درهاي يك لنگه از نظر محل قرار گيري لولا به درهاي راست كه با دست راست به سمت خارج باز مي شود  ودرهاي چپ كه با دست چپ به سمت خارج  باز مي شوند . معمولاً بازشوها به طرف داخل است و جزء محل هاي كه از 20 نفر بيشتر جمعيت داشته باشد .كه در اين صورت  به سمت خارج باز مي شود .
مصالح مورد استفاده در درها :
درهاي چوبي : معمولاً براي فضاهاي داخلي 
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق در و پنجره”

تأسیسات ساختمانی و شهری

تحقیق قوانین و اصولات کلی برای ساخت یک بیمارستان

دانلود تحقیق با موضوع قوانین و اصولات کلی برای ساخت یک بیمارستان،
در قالب word و در 17 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
قوانین و اصولات کلی برای ساخت یک بیمارستان كه در اين چهار چوب پيروي شود.
معماری بیمارستان
در حالی که بیمارستان‌ها در گذشته آگاهانه جهت مصارف پزشکی، جراحی طراحی می شدند امروزه می‌توان شاهد تغییر جهت به سوی انسانگرایی در امکانات بیمارستانی بود. بیمارستانهای امروزی بیشتر به هتل شبیه هستند. وجود فضای اقامتی دارای اهمیت بیشتری نسبت به طرح‌های سرد بهداشتی در بیمارستانهای گذشته است. مدت زمان بستری و اقامت بیمار به طور پیوسته کوتاهتر می‌شود و علاقه به اتاق‌های یک تختی یا دو تختی (در خصوص بیمارهای خصوصی) بیشتر شده است.
قسمت بندی و تعین محدوده
یک بیمارستان عمومی به بخشهای مراقبت، معاینه و درمان، انبار و محل نگهداری موقت زباله، اداری و فن آوری تقسیم می‌شود. قسمت‌های اقامتی و احتمالا بخش‌های آموزشی و پژوهشی و همچنین بخشهای حمایتی برای عملیاتهای خدماتی نیز در یک بیمارستان عمومی وجود دارند.
انواع بیمارستانها
بیمارستانها را می‌شود به گروههای زیر تقسیم کرد: کوچکترین (تا 50تخت)، کوچک (تا150 تخت)استاندارد(تا600 تخت) و بزرگ. حمایت کنندگان مالی بیمارستانها ممکن است دولت، بنیادهای نیکوکاری یا خصوصی یا ترکیبی از اینها باشند. بیمارستانها را می‌توان از جهت نوع فعالیت به بیمارستانهای عمومی، تخصصی و دانشگاهی تقسیم کرد.
بیمارستانهای دانشگاهی
بیمارستانهای دانشگاهی با بیشترین ظرفیت خدماتی را می‌توان برابر با دانشکده‌های پزشکی و بیمارستانهای عمومی بزرگ دانست. آنها امکانات تشخیص و درمانی گسترده‌ای دارند و به طور اصولی پژوهش و آموزش را به پیش می برند.سالنهای سخنرانی و اتاقهای تشریح بایستی طوری گنجانده شوند که فعالیت بیمارستان توسط ناظرین مختل نشوند. بخشها باید بزرگ باشند تا هم ملاقات کنندگان و هم ناظران را در خود جای دهند. امکانات و نیازهای ویژه بیمارستانهای پزشکی ایجاب می‌کند اتاقها به صورت ویژه‌ای طراحی شوند.
مفهوم طرح ریزی
موقعیت: محل پروژه باید دارای فضای کافی برای بخشهای اقامتی مستقل و دپارتمانهای مختلف بیمارستان باشد. بایستی در منطقه آرام باشد و در آینده نیز احتمال ساخت و ساز در اطراف آن وجود نداشته باشد مگر اینکه توسط محلهای مجاور تفکیک و مستثنی شده باشد. تجهیزات نبایستی بر اثر مه گرفتگی، باد شدید، گردوغبار، دود، بو وحشرات آسیب ببیند. زمین نباید آلوده باشد و برای گسترش فضا، زمینهای آزاد اطراف نیز در نظر گرفته شوند. 
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق قوانین و اصولات کلی برای ساخت یک بیمارستان”

تأسیسات ساختمانی و شهری

تحقیق تأخير موجه در قراردادهاي ساختماني بدون ثبت ساخت

دانلود تحقیق با موضوع تأخير موجه در قراردادهاي ساختماني بدون ثبت ساخت،
در قالب word و در 24  صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
دلايل تأخير موجه در قراردادهاي ساختماني بدون ثبت ساخت
مقدمه: ضمن يك مقدمه، بايد در وحله اول مراجعه اي به تصميم اخير باركر انجام شود. در اين مورد، قرارداد 2 ماه براي اجرا زمان داشت و با توجه به دستورالعمل پيمان كار 2 ماه در تأخير بود. اين تأخير ناشي از چند دليل بود كه يكي از آنها مربوط به مسؤليت كارفرما مي باشد. به هر حال كارفرما از پيمانكار خواست كه به موقع كار را تمام كندو در تنيجه او با پيمانكار وارد يك قرارداد (موافقتنامه) تعجيلي گرديد، بمجرد انجام كار  براي مبلغ 90000 دلار، پيمانكار بايد كار را پيش مي برد و بموقع آنرا تمام مي كرد دستورالعمل مؤثر بود و باعث شد كه كا ر6 هفته بعد  تمام شود از 12 جولاي تا 26 آگوست. 
قرارداد در مورد 200 اتاق خواب و حمام بود كه در كنار يك راهرو بلند و مركز تأسيسات در هر 10 طبقه از يك برج هتل قرار داشتند. براي پيمانكار به پايان رساندن كاري كه 5/3 ماه وقت مي برد در 6 هفته بسيار سخت بود ولي غير ممكن نبود. قصد پيمانكار اين بود كه 2 تيم از هر حرفه را انتخاب نمايد. يك تيم روي طبقات 11-6 كار نمي كرد و گروه ديگر روي طبقات 2-5. در بعضي مواقع روزهاي كاري دوشيفته نيزمورد نظر بود.  پيمانكار يك دستورالعمل  بي نقشه را در يك دوره پرشتاب 6 هفته اي به انجام رساند و چگونگي تصميم گيري براي كامل كردن 26 آگوست رانشان داد . به هر حال در روز اول طرح تعجيلي ، پيمانكار راهنمائي هائي را دريافت كرد كه  در ابتداي 29 دگرگوني و بي ثباتي بودند كه بطور حتم روي طرح تعجيلي درطي 6 هفته آينده تأثير مي گذاشتند. بيشتر اين دگرگوني ها بطور رسمي تأئيد نشدند و تا چند ماه بعد و بعضي ديگر اصلاً تأئيد نشدند. پيمانكار وقت فوق العاده اي را در ثبت همزمان پيشرفت محل درنظر گرفت و كار 5/4 هفته ديرتر از آنچه پيش بيني شده بود به پايان رسيد در 26 سپتامبر چند ماه بعد از اتمام كار در پي چند بار ملاقات و گفتگو، معمار 26 رويداد و البته كه سبب چند روز تأخير زماني مي شدند را تصديق كرد. ضرر و زيان هاي محاسبه شده از پولي كه به پيمانكار پرداخت شد كسر شدند بعنوان تأخير باقيمانده تا اتمام كار در پي يك معاينه دقيق روي اوراق قرار داد كه شامل سنجش استاندارد كار بود، پيمانكار در حقيقت مستلزم به انجام آنچه كه در اصل پيمان بسته مي شد اثبات اين موضوع امكانپذير بود كه 3 دگرگوني اضافي ناشي از حوادث وابسته بوجود آمده است.
يك تحليل در مورد دستورالعمل بي نقشه كه فعاليت بحراني را نشان ميداد مشخص كرد كه يكي از آنها دگرگوني ها كه معمار بعنوان يك اتفاق انتظارش را نداشت، در حقيقت عمده ترين فاكتور ممانعت پيمانكار در رسيدن به زمان اتمام پروژه بود.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق تأخير موجه در قراردادهاي ساختماني بدون ثبت ساخت”

تأسیسات ساختمانی و شهری

تحقیق سيستم های حرارتی و برودتی

دانلود تحقیق با موضوع سيستم های حرارتی و برودتی،
در قالب word و در 10 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
از روزگاران قديم، آب به عنوان مايه حيات و آباداني مورد توجه انسان بوده است. بسياري از شهرها در مناطقي احداث شده و شکل گرفته اند که در نزديکي آنها منابع قابل استحصال آب وجود داشته است. شهرهاي متعددي نيز به دليل خشکسالي و کمبود آب متروک و رها شده اند. با پيشرفت تکنولوژي و سطح رفاه و بهداشت جوامع، وابستگي انسان به آب افزايش يافت به گونه اي که در دهه هاي اخير مقدار مصرف سرانه آب به عنوان يک شاخص پيشرفته بودن کشورها مورد استفاده قرار مي گيرد. مصارف عمده آب را به چند گروه مي توان تقسيم کرد:
– مصارف بهداشتي و آشاميدني از قبيل شرب، پخت و پز، استحمام، شستشوي البسه و ظروف و …
– مصارف کشاورزي و فضاي سبز
– مصارف صنعتي
– مصارف خدماتي از قبيل سيستم هاي تهويه مطبوع، آتش نشاني، شستشوي خودرو، شستشوي محوطه و ….
استان خراسان و بويژه شهر مشهد در ايام گذشته به عنوان يک منطقه ييلاقي و خوش آب و هوا مورد توجه مردم کشور بوده است. متاسفانه تغيير شرايط جوي موجب گرديده است مقدار نزولات جوي کاهش يابد و اين موضوع سبب پايين رفتن سطح آبهاي زيرزميني شده است به گونه اي که در سالهاي اخير در رسانه ها با بکاربردن واژه هايي چون بحران آب، خشکسالي، کم آبي و …. مردم به صرفه جويي در آب فراخوانده مي شوند. در ادامه استراتژي ترغيب مصرف کنندگان به صرفه جويي در ايام پيک مصرف تابستاني گاهي اوقات برنامه هاي قطع هاي زمانبندي آب در شهر مشهد به اجرا در مي آيد.
درمقاله حاضر در مورد مصارف سيستم هاي تهويه مطبوع که در گروه مصارف خدماتي قرار دارند بحث خواهد شد و تاثير کم آبي بر انتخاب سيستم سرمايش مورد بررسي قرار مي گيرد.
2- مصارف عمده آب در سيستم هاي تهويه مطبوع
در سيستم هاي رايج تهويه مطبوع، برجهاي خنک کن که در سيستم هاي سرمايش کاربرد دارند عمده ترين مصرف کننده آب مي باشند. بنابراين در اين مقاله فقط سيستم هاي سرمايش مورد بررسي قرار خواهد گرفت. سيکل هاي تبريد که اساس کار دستگاه هاي چيلر هستند به دو دسته اصلي تقسيم مي شوند.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق سيستم های حرارتی و برودتی”

تأسیسات ساختمانی و شهری

جزوه کامل تاسیسات مکانیکی ساختمان

دانلود جزوه کامل تاسیسات مکانیکی ساختمان،
در قالب pdf و در 232 صفحه، شامل:

تاسیسات حرارتی و برودتی
تاسیسات آبرسانی
سیستم فاضلاب و آب باران
سیستم آتش نشانی
سیستم تهویه
سیستم گازرسانی
سیستم های جانبی (استخر و …)
دانلود فایل

دانلود فایل”جزوه کامل تاسیسات مکانیکی ساختمان”

تأسیسات ساختمانی و شهری

پاورپوینت استانداردهای نقشه کشی تاسیسات ساختمان

دانلود پاورپوینت با موضوع استانداردهای نقشه کشی تاسیسات ساختمان،
در قالب ppt و در 38 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

مقدمه
تقسیم بندی نقشه های ساختمانی
لوله کشی آب سرد و گرم و برگشت مصرفی
لوله کشی فاضلاب، هواکش و آب باران
لوله کشی تاسیسات گرمایی و سرمایی ساختمان
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت استانداردهای نقشه کشی تاسیسات ساختمان”

تأسیسات ساختمانی و شهری

جزوه آموزشی تاسیسات مکانیکی ساختمان های بلندمرتبه و تفاوت آن ها با ساختمان های معمولی

دانلود جزوه آموزشی تاسیسات مکانیکی ساختمان های بلندمرتبه و تفاوت آن ها با ساختمان های معمولی،
در قالب pdf و در 159 صفحه، شامل:

تعریف ساختمان بلندمرتبه
مقایسه آب و هوا
اثر دودکشی (Stack Effect)
تقسیم بندی ساختمان های بلندمرتبه و پیشنهاد سیستم گرمایشی و سرمایشی مناسب
مبدل های صفحه ای و کاربرد آن ها در ساختمان های بلندمرتبه
تمهیدات لازم جهت جلوگیری از فشار بیش از حد
طبقه تاسیسات (Service Floor)
فاضلاب و دفع آن در ساختمان های بلندمرتبه
طراحی سیستم لوله کشی آب سرد گرم مصرفی در ساختمان ها
طراحی سیستم های آتش نشانی و اسپلینکر در ساختمان های مرتفع
مدیریت دود در ساختمان های بلندمرتبه
ایجاد فشار مثبت در راه پله های فرار در ساختمان های بلندمرتبه
مشخصات اجرایی یک ساختمان 54 طبقه
مشخصات اجرایی یک ساختمان 18 طبقه در مشهد
سیستم های بازیافت و صرفه جویی انرژی
دانلود فایل

دانلود فایل”جزوه آموزشی تاسیسات مکانیکی ساختمان های بلندمرتبه و تفاوت آن ها با ساختمان های معمولی”

تأسیسات ساختمانی و شهری

پاورپوینت درب های ساختمانی

دانلود پاورپوینت در مورد درب های ساختمانی،
در قالب ppt و در 34 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

بخش اول:
تعاریف و توضیحات درباره درب ها 

بخش دوم:
عکس درب ها 

بخش سوم:
دتایل درب ها
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت درب های ساختمانی”