دسته: تغذیه
لیست تمام پروژه ها و مطالب:
پاورپوینت کمپوت آناناس
پاورپوینت شربت های قندی
پاورپوینت پروبیوتیک
پاورپوینت امولسیفایر
گزارش کار آموزی كارخانه قند آبكوه
فهرست مطالب :
تاریخچه
مقدمه
دستورالعملهای عمومی
فصل اول : آزمایشهای عیارسنجی
فصول دوم : انتقال چغندر قند
فصل سوم : عصاره گیری
فصل چهارم : تصفیه شربت
فصل پنجم : اواپراسیون
فصل ششم : کریستالیزاسیون
فصل هفتم : کوره آهک
فصل هشتم : کوره بخار
فصل نهم : قندگیری از ملاس
فصل دهم : فاضلاب
قسمتی از متن :
مقدمات تاسیس کارخانه قند آبکوه در سال ۱۳۱۳ شروع و سفارش ساخت ماشین آلات و نصب و راه اندازی و به ظرفیت ۳۵۰ton/day به شرکت اشکوراچکسلواکی داده شده و ساختمانها اعم از صنعتی و اداری و کوی کارکنان بوسیله شرکت تستاپ ساخته شده است.
ساخت زمین کارخانه در بدو تاسیس ۲۷ هکتار بود که توسعه های
بعد به ۶۰ هکتار افزایش یافت و اولین بهره برداری کارخانه در سال ۱۳۱۵ با
مصرف ۱۲۳۷۵ تن چغندر شروع و در دومین بهره برداری در سال ۱۳۱۶ با مصرف
۲۲۶۵۹ تن چغندر بوده است. چون موقعیت کارخانه برای چغندرکاری مناسب تشخیص
داده شد امکان تولید چغندر پیش از ظرفیت ۳۵۰ تن برای هر روز بهره برداری
وجود داشته است.
طرح افزایش ظرفیت از ۳۵۰ به ۶۵۰ تن تهیه و توسط شرکت اشکورا
در سال ۱۳۱۷ انجام شد. کارخانه در این ظرفیت دارای دیفوزیون نوع باطری و
ساتراسیون بصورت مرحله ای بوده و چهار کوره بخار ذغال سنگی هر یک به ظرفیت ۶
تن بخار در ساخت و ۲ توربین بخار هر کدام به قدرت ۵۶۰ kw با ۳۰۰۰ دور
نیروی مورد نیاز بهره برداری را تامین می کرد.
در سال ۱۳۴۵ ظرفیت کارخانه از ۶۵۰ تن به ۱۶۰۰ تن چغندر در
شبانه روز افزایش یافت. در این توسعه قسمت خام کارخانه قدیم جمع آوری و فقط
قسمت تبخیر آن حفظ شده است.
کلیه ماشین آلات بجز دیفیوزیون RT انگلیسی و شرکت کریک مسئول
نصب و راه اندازی آن بوده است. در سال ۱۳۴۹ آستان قدس سهام کارخانه را از
سازمان گسترش خریداری نمود. شرکت قند رضوی توسط شرکت اوکماس ظرفیت کارخانه
را از ۱۶۰۰ تن به ۲۵۰۰ تن چغندر در شبانه روز افزایش داده است و شرکت
اوکماس با نصب ۴ مخزن ذخیره و شربت غلیظ به حجم ۱۶۸۰۰ m3 و نصب
یک دستگاه بدنه تغلیظ شربت ذخیره و یک دستگاه بدنه تبخیر و یک دستگاه کوره
بخار و پرس و تفاله و با استفاده از ضریب اطمینان اکثر دستگاههای موجود در
کارخانه و افزایش دور اقدام به افزایش ظرفیت کارخانه به ۲۵۰۰ تن چغندر تا
مرحله شربت غلیظ در شبانه روز نموده است. در بهره برداری سال ۸۴ تعداد
کارکنان دائم به ۱۲۶ نفر و کارگران موقت ۵۸۸ نفر بوده اند.
گزارش کار آموزی کارخانه آرد والسی قائن
فهرست مطالب :
مقدمه
اصطلاحات و تعاریف
آزمایشات
روش کار
نیازهای بهداشتی محل تهیه و تولید مواد اولیه
تأسیسات – طراحی – تسهیلات
شرایط ایمنی کارخانجات تولیدی آرد
قسمتی از متن :
فرآیند تولید آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهایی میباشد .
آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذاها است. ماده ی
پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید.
معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی
ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد تهیه می شود.
اساس آرد را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین
انواع هیدرات کربن می باشد. معمولاً وقتی سخن از آرد به میان می آید، منظور
آرد گندم است، چون این نوع آرد بخش عمده ی آرد لازم برای تهیه ی نان و
پاستا را شامل می شود. دلیل استفاده وسیع از آرد گندم خواص آن می باشد.
وقتی این آرد را با آب مخلوط می کنیم، نوعی پروتئین پیچیده به نام گلوتن
ایجاد می شود. وجود گلوتن به خمیر خاصیت ارتجاعی می دهد و می توان آن را به
هر شکلی در آورد. همین خاصیت گلوتن، سبب می شود که گازهای حاصله درون خمیر
باقی بمانند و وجود این گازهاست که سبب تردی و حالت اسفنجی محصول نهایی می
گردد. این خاصیت آرد گندم در تهیه ی انواع نان و کیک بسیار حائز اهمیت می
باشد.
پاورپوینت تغذیه وریدی در نوزادان
ضرورت دستورالعمل تغذیه وریدی در نوزادان
تعریف تغذیه وریدی
اندیکاسیون های تغذیه وریدی در نوزادان
محتوای تغذیه وریدی در نوزادان
روش های تجویز تغذیه وریدی
داروهای محرک ورید
روش های تجویز تغذیه وریدی
عوارض تغذیه وریدی
پاورپوینت برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر
مزایای شیر مادر
وضعیت صحیح شیردهی
برقراري و استمرار شيردهي
نشانه هاي كفايت شير مادر
مضرات استفاده از بطری و پستانک
دوشیدن و ذخیره کردن شیر
تغذیه کمکی
اهميت توجه به رشد كودك
اهميت تغذيه 6 تا 12 ماهگي
تكامل تغذيه اي شيرخواران
توصيه هاي كاربردي براي كودكان در سال دوم زندگي
علل افت تغذيه در كودك مبتلا به اسهال
اثرات تغذيه بر اسهال
تغذيه كودك مبتلا به اسهال
تغذيه در اسهال پايدار
تغذيه كودك مبتلا به عفونت حاد تنفسي
تغذيه بعد از بيماري
تغذيه كودك تب دار
توصيه هاي كلي تغذيه اي براي كودكان بيمار
پاورپوینت تاثیر تغذیه بر جنسیت جنین
دانلود پاورپوینت با موضوع تاثیر تغذیه بر جنسیت جنین،
در قالب ppt و در 16 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
عوامل موثر بر جنسیت جنین
روش های تعیین جنسیت جنین
تغذیه و تعیین جنسیت
برای پسردار شدن چه باید خورد؟
برای دختردار شدن چه باید خورد؟
اجرای این رژیم های غذایی در چه مواردی ممنوع است؟