تغذیه

پاورپوینت تغذیه سالم

دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه سالم،
در قالب pptx و در 20 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
مقدمه
 اختصاص زمان خاص برای خوردن غذا
از دست دادن چربی های اضافی با خوردن چربی های مفید
ترکیب ایده آل
خوردن میوه ی زیاد
انتخاب سالاد به جای صرف ناهار
خوردن چای و قهوه ی تلخ
مصرف تخم مرغ
مصرف آب میوه
رژیم رایج
رژیم پیشنهادی
منابع
بخشی از متن پاورپوینت:
بسیاری از افراد برای خوردن غذا وقت کافی نمی گذارند، بلکه همراه کارهای دیگر به آن نیز می پردازند. توصیه ی اصول صحیح تغذیه سالم اختصاص دادن زمانی خاص برای غذا خوردن است. این کار به سالم ماندن دستگاه گوارش کمک خواهد کرد.
 
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت تغذیه سالم”

تغذیه

پاورپوینت کمپوت آناناس

دانلود پاورپوینت با موضوع کمپوت آناناس،
در قالب pptx و در 15 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
قوطی آناناس
دستور العمل تهیه کمپوت آناناس
شدت غلظت شربت
مراحل کنسرو کردن آناناس
بخشی از متن پاورپوینت:
در فرآیند تغییر رنگ باید به اندازه کافی از آب استفاده کنیم تا حدی که میوه ها در آن غوطه ور شوند از این فرآیند برای تهیه شربت نیز استفاده کرد ،بنابراین از آب محتوی آناناس در این فرآیند می توان استفاده کرد.برای تهیه کنسرو میوه های دیگر به علت اسید این آب قابل استفاده نمی باشند.
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت کمپوت آناناس”

تغذیه

پاورپوینت شربت های قندی

دانلود پاورپوینت با موضوع شربت های قندی،
در قالب pptx و در 27 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
شربت خرما
شربت عسل
شربت یاکون
شربت افرا
بخشی از متن پاورپوینت:
درصد آب موجود در عسل ها، به شرایط اقلیمی ومیزان رطوبت منطقه بستگی دارد. در مناطقی که میزان رطوبت هوا بالاتر است، درصد آب عسل بیشتر است. به عنوان مثال عسل های شمال رقیق‌تر از عسل های شمیرانات تهران است. همچنین عسل حاوی قندها ، املاح، آنزیم ها و ویتامین ها می باشد.
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت شربت های قندی”

تغذیه

پاورپوینت پروبیوتیک

دانلود پاورپوینت با موضوع پروبیوتیک،
در قالب pptx و در 16 اسلاید، قابل ویرایش.
توضیحات:
لاکتوباسیل‌ها، معروف‌ترین باکتری‌های مورد استفاده در لبنیات تخمیری هستند. این باکتری‌ها قادر به تبدیل قندها (شامل لاکتوز) و سایر کربوهیدرات‌ها به اسید لاکتیک هستندو طعم ترش لبنیات تخمیر شده نظیر ماست هم به همین خاطر است. همچنین اسید لاکتیک به عنوان یک نگهدارنده از فاسد‌ شدن فرآورده‌های لبنی جلوگیری می کند.
پروبیوتیک‌های رایج، شامل گونه‌های مختلف باکتری‌های بیفید، باکتریوم، لاکتوباسیلوس و همچنین بعضی گونه‌های مخمر هستند
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت پروبیوتیک”

تغذیه

پاورپوینت امولسیفایر

دانلود پاورپوینت با موضوع امولسیفایر،
در قالب pptx و در 19 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
مقدمه
کاربرد امولسیفایر
امولسیفایرهای مورد استفاده در مواد غذایی
نحوه تشکیل امولسیون ها
مکانیزم های مربوط به ناپدیداری امولسیون ها
کاربرد امولسیفایرها در شیر و فرآورده های آن
کاربرد امولسیفایرها در فرآورده های قنادی و شکلات
بیوامولسیفایرها و کاربرد آنها در صنعت
بخشی از متن پاورپوینت:
امولسیون های غذایی از دیر باز و حتی قبل از زمانی که انسان شروع به فرآوری مواد غذایی کند وجود داشته اند به عنوان مثال شیر یک سیستم امولسیون کلوئید طبیعی است که در آن یک قطره چربی توسط غشای گلبول چربی احاطه و پایدار شده است کره و بعضی از سس های ابتدایی اولین مواد غذایی بودند که برای بهبود طعم و کمک به فرآیند پخت مورد استفاده قرار گرفتند.
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت امولسیفایر”

تغذیه

گزارش کار آموزی كارخانه قند آبكوه

فهرست مطالب :

تاریخچه

مقدمه

دستورالعملهای عمومی

فصل اول : آزمایشهای عیارسنجی

فصول دوم : انتقال چغندر قند

فصل سوم : عصاره گیری

فصل چهارم : تصفیه شربت

فصل پنجم : اواپراسیون

فصل ششم : کریستالیزاسیون

فصل هفتم : کوره آهک

فصل هشتم : کوره بخار

فصل نهم : قندگیری از ملاس

فصل دهم : فاضلاب

قسمتی از متن :

مقدمات تاسیس کارخانه قند آبکوه در سال ۱۳۱۳ شروع و سفارش ساخت ماشین آلات و نصب و راه اندازی و به ظرفیت ۳۵۰ton/day به شرکت اشکوراچکسلواکی داده شده و ساختمانها اعم از صنعتی و اداری و کوی کارکنان بوسیله شرکت تستاپ ساخته شده است.

ساخت زمین کارخانه در بدو تاسیس ۲۷ هکتار بود که توسعه های
بعد به ۶۰ هکتار افزایش یافت و اولین بهره برداری کارخانه در سال ۱۳۱۵ با
مصرف ۱۲۳۷۵ تن چغندر شروع و در دومین بهره برداری در سال ۱۳۱۶ با مصرف
۲۲۶۵۹ تن چغندر بوده است. چون موقعیت کارخانه برای چغندرکاری مناسب تشخیص
داده شد امکان تولید چغندر پیش از ظرفیت ۳۵۰ تن برای هر روز بهره برداری
وجود داشته است.

طرح افزایش ظرفیت از ۳۵۰ به ۶۵۰ تن تهیه و توسط شرکت اشکورا
در سال ۱۳۱۷ انجام شد. کارخانه در این ظرفیت دارای دیفوزیون نوع باطری و
ساتراسیون بصورت مرحله ای بوده و چهار کوره بخار ذغال سنگی هر یک به ظرفیت ۶
تن بخار در ساخت و ۲ توربین بخار هر کدام به قدرت ۵۶۰ kw با ۳۰۰۰ دور
نیروی مورد نیاز بهره برداری را تامین می کرد.

در سال ۱۳۴۵ ظرفیت کارخانه از ۶۵۰ تن به ۱۶۰۰ تن چغندر در
شبانه روز افزایش یافت. در این توسعه قسمت خام کارخانه قدیم جمع آوری و فقط
قسمت تبخیر آن حفظ شده است.

کلیه ماشین آلات بجز دیفیوزیون RT انگلیسی و شرکت کریک مسئول
نصب و راه اندازی آن بوده است. در سال ۱۳۴۹ آستان قدس سهام کارخانه را از
سازمان گسترش خریداری نمود. شرکت قند رضوی توسط شرکت اوکماس ظرفیت کارخانه
را از ۱۶۰۰ تن به ۲۵۰۰ تن چغندر در شبانه روز افزایش داده است و شرکت
اوکماس با نصب ۴ مخزن ذخیره و شربت غلیظ به حجم ۱۶۸۰۰ m3 و نصب
یک دستگاه بدنه تغلیظ شربت ذخیره و یک دستگاه بدنه تبخیر و یک دستگاه کوره
بخار و پرس و تفاله و با استفاده از ضریب اطمینان اکثر دستگاههای موجود در
کارخانه و افزایش دور اقدام به افزایش ظرفیت کارخانه به ۲۵۰۰ تن چغندر تا
مرحله شربت غلیظ در شبانه روز نموده است. در بهره برداری سال ۸۴ تعداد
کارکنان دائم به ۱۲۶ نفر و کارگران موقت ۵۸۸ نفر بوده اند.

دانلود فایل

دانلود فایل”گزارش کار آموزی كارخانه قند آبكوه”

تغذیه

گزارش کار آموزی کارخانه آرد والسی قائن

فهرست مطالب :

مقدمه

اصطلاحات و تعاریف

آزمایشات

روش کار

نیازهای بهداشتی محل تهیه و تولید مواد اولیه

تأسیسات – طراحی – تسهیلات

شرایط ایمنی کارخانجات تولیدی آرد

                

قسمتی از متن :

فرآیند تولید آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهایی میباشد .

آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذاها است. ماده ی
پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید.
معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی
ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد تهیه می شود.

اساس آرد را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین
انواع هیدرات کربن می باشد. معمولاً وقتی سخن از آرد به میان می آید، منظور
آرد گندم است، چون این نوع آرد بخش عمده ی آرد لازم برای تهیه ی نان و
پاستا را شامل می شود. دلیل استفاده وسیع از آرد گندم خواص آن می باشد.
وقتی این آرد را با آب مخلوط می کنیم، نوعی پروتئین پیچیده به نام گلوتن
ایجاد می شود. وجود گلوتن به خمیر خاصیت ارتجاعی می دهد و می توان آن را به
هر شکلی در آورد. همین خاصیت گلوتن، سبب می شود که گازهای حاصله درون خمیر
باقی بمانند و وجود این گازهاست که سبب تردی و حالت اسفنجی محصول نهایی می
گردد. این خاصیت آرد گندم در تهیه ی انواع نان و کیک بسیار حائز اهمیت می
باشد.

دانلود فایل

دانلود فایل”گزارش کار آموزی کارخانه آرد والسی قائن”

تغذیه

پاورپوینت تغذیه وریدی در نوزادان

دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه وریدی در نوزادان،
در قالب ppt و در 51 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

اهداف
ضرورت دستورالعمل تغذیه وریدی در نوزادان
تعریف تغذیه وریدی
اندیکاسیون های تغذیه وریدی در نوزادان
محتوای تغذیه وریدی در نوزادان
انرژی و کالری مورد نیاز
مایع مورد نیاز
دکستروز مورد نیاز
آمینواسید مورد نیاز
لیپید مورد نیاز
مانیتورینگ لیپید
الکترولیت های مورد نیاز
ویتامین های مورد نیاز
املاح ضروری مورد نیاز
روش های تجویز تغذیه وریدی
داروهای محرک ورید
روش های تجویز تغذیه وریدی
عوارض تغذیه وریدی
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت تغذیه وریدی در نوزادان”

تغذیه

پاورپوینت برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر

دانلود پاورپوینت با موضوع برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر،
در قالب ppt و در 63 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

اهمیت تغذیه انحصاری با شیر مادر
مزایای شیر مادر
وضعیت صحیح شیردهی
برقراري و استمرار شيردهي
نشانه هاي كفايت شير مادر
مضرات استفاده از بطری و پستانک
دوشیدن و ذخیره کردن شیر
تغذیه کمکی
اهميت توجه به رشد كودك
اهميت تغذيه 6 تا 12 ماهگي
تكامل تغذيه اي شيرخواران
توصيه هاي كاربردي براي كودكان در سال دوم زندگي
علل افت تغذيه در كودك مبتلا به اسهال
اثرات تغذيه بر اسهال
تغذيه كودك مبتلا به اسهال
تغذيه در اسهال پايدار
تغذيه كودك مبتلا به عفونت حاد تنفسي
تغذيه بعد از بيماري
تغذيه كودك تب دار
توصيه هاي كلي تغذيه‌ اي براي كودكان بيمار
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر”

تغذیه

پاورپوینت تاثیر تغذیه بر جنسیت جنین

دانلود پاورپوینت با موضوع تاثیر تغذیه بر جنسیت جنین،
در قالب ppt و در 16 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

عوامل موثر بر جنسیت جنین
روش های تعیین جنسیت جنین
تغذیه و تعیین جنسیت
برای پسردار شدن چه باید خورد؟
برای دختردار شدن چه باید خورد؟
اجرای این رژیم های غذایی در چه مواردی ممنوع است؟

دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت تاثیر تغذیه بر جنسیت جنین”