روش اجرا

تحقیق شيوه اجراي بادبند كنشي (ميلگرد) در سوله ها و سازه ها

دانلود تحقیق با موضوع شيوه اجراي بادبند كنشي (ميلگرد) در سوله ها و سازه ها،
در قالب word و در 16 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
شيوة عمل به اين نحو است كه ابتدا مي بايست يك صنعة فلزي به ابعاد طول جوش مورد نظر به نحوي به 4 گوشة دهنه مورد نظر  بسته شود كه توانايي تحمل بار كشش معادل با حداكثر مجاز ميلگرد ها را داشته باشد . نكته اساسي در جوش اين نوع بادبند در اين است كه در جوشكاري ميلگرد مي بايست آمپر دستگاه بسيار پايين باشد و جوشكاري نبايد در راستايي كه ميلگرد ها كشيده مي‌شوند صورت مي گيرد . 
پس از نصب 4 صنعة موردنظر به هر صنعه يك ميلگرد را مطابق با طراحي و بر اساس توضيحات جوشكاري فوق نصب مي كنيم و انتهاي آنرا به وسيله‌اي كه شامل يك پيچ دو طرفه و دو مهره متصل به ميلگرد جوش مي دهيم . از آنجايي كه اين ميلگردها فقط در حالت كشش عمل مي كنند مي بايست آنها را در ابتدا مقداري كشيد كه آزادي عمل نداشته باشد و به وسيله همان پيچهاي دو طرفه كه ميلگرد ها به دو سر مهرة آنها آن جوش شده اين عمل صورت مي گيرد و ميزان كشيدگي بسته به نظر طراح دارد . 
توضيح آزمايشهاي جوشكاري : 
در سازه هاي فلزي به جرآت مي توان گفت مهمترين مسئله كه از لحاظ كنترل 
در كارگاه هاي ايران حائز اهميت است جوشكاري مي باشد و به علت اينكه اين مقوله مربوط به شركتهاي متالورژي چك كنده جوش مي گردد و (تست تفسير ،پرتوسنج ، سنجش ازتو و …) توضيح مختصري پيرامون آن ارائه مي‌گردد . 
تست RT (رايوگرافي تست) : شيوة آن به اين شكل است كه همانند دوربين عكاسي از يك صنعة حساس به پرتوهاي راديويي و يك دستگاه پرتوافكن استفاده مي شودچون پرتوهاي راديويي موردظنر (موجبلند) از فلز عبور مي‌نمايد دز صورتي كه در جوشكاري دو نوع فلز (دو نوع الكترود و يا ميلگرد پنهان در جوش) استفاده شده باشد و اگر فضاي خالي (حوضچه تركها و حباب) در جوش باشد بر روي صنعة حساس عكس آن افتاده و مشخص مي‌گردد كه از حد مجازي نبايد بيشتر باشد .
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق شيوه اجراي بادبند كنشي (ميلگرد) در سوله ها و سازه ها”

روش اجرا

تحقیق آجر و بلوك هاي بتني

دانلود تحقیق با موضوع آجر و بلوك هاي بتني،
در قالب word و در 70 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
آجر از قديمي‌ترين مصالح ساختماني است كه قدمت آن بنا به عقيده برخي باستان‌شناسان به ده هزار سال پيش مي‌رسد ولي اين امر هنوز به اثبات نرسيده است. در ايران بقايا كوره‌هاي سفال‌پزي و آجر‌پزي در شوش و سيلك كاشان كه تاريخ آنها به هزاره چهارم پيش از ميلاد مي‌رسد پيدا شده است و نيز نشانه‌هايي از توليد و مصرف آجر در هندوستان به دست آمده كه حاكي از سابقه شش هزار ساله آنست. ساختمان برج بابل كه از اجر بنا شده مربوط به 5000 سال قبل بوده و امروزه بقاياي آن موجود است. از آجرهاي ويرانه‌هاي يكي از شهرهاي بابل در برخي ساختمان‌هاي شهرهاي بغداد و تيسفون استفاده شده كه مربوط به 600 سال قبل از ميلاد مي‌باشد. 
واژه آجر ( معرب آگور فارسي ) بابلي است و نام خشت‌هايي بوده كه بر روي آنها منشورها (فرمان‌ها)، قوانين (دادها) و نظاير آنرا مي‌نوشته‌اند. گمان مي‌رود نخستين بار از پخته شدن خاك ديواره‌ها و كف اجاق‌ها به پختن آجر پي‌برده باشند. كوره‌هاي آجر  پزي ابتدائي نيز بي گمان از مكان هايي تشكيل مي شده است كه در آن لايه هاي هيزم و خشت متناوباً روي هم چيده مي شده است( شكل 2-1) در ايران باستان ساختمان هاي بزرگ و زيبايي بنا شده اند كه پاره اي از آنها هنوز پا برجا هستند، نظير طاق كسري در غرب ايران قديم، عراق فعلي بعدها نيز ساختمان هايي مانند آرامگاه شاه اسماعيل ساماني، گنبد كاووس و مسجد جامع اصفهان را با آجر ساختند. پل ها و سدهاي قديمي را نيز با آجر بنا مي كرده اند كه از آنها مي توان پل هاي دختر، سد كبار در قم و غيره را نام برد.
فن استفاده از آجر از آسياي غربي به سوي غرب به مصر و سپس به روم و به سمت شرق هندوستان و چين رفته است. در سده چهارم ميلادي اروپاييان شروع به استفاده از آجر كردند ولي پس از مدتي از رونق افتاده و رواج مجدد آن از سده 12 ميلادي بوده كه ابتدا از ايتاليا شروع شده و بعد فرانسه و سپس آلمان و آخر سر كشورهاي ديگر از آن در بناهاي خود بهره برده اند.
در ايران هر جا سنگ كم بوده و خاك خوب هم در دسترس بوده است آجرپزي و مصرف آجر معمول شده است. اندازه آجر زمان ايلامي (مربوط به چغازنبيل) حدود 10*38*38 سانتيمتر بود. پختن و مصرف آجر در زمان ساسانيان گسترش يافته و در ساختمان هاي بزرگ مانند آتشكده ها به كار رفته است،‌ اندازه آجر اين دوره حدود 44*44*7 تا 8 سانتي متر بود. بعدها اندازه آجر به 20*20*3 تا 4 سانتي متر كاهش يافت و مدت زمان مديدي اين آجرها تهيه و در ديوارها و سقف ها مصرف مي شدند ولي براي فرش كف آجرهاي بزرگ تري به نام ختائي به ابعاد حدود 5*25*25 سانتي متر و باز هم بزرگ تر به نام نظامي به اندازه هاي حدود 5*40*40 سانتي متر توليد مي شد، آجر بزرگ را به فارسي تاوه مي گويند.
پيش از جنگ جهاني اول روس ها در ساختن قزاق خانه ها آجرهايي به ابعاد حدود 5×10×20 سانتي متر مصرف مي كردند و از اين رو آنرا آجر قزاقي نام گذاري كردند كه به روش سنتي تهيه مي شد. پس از جنگ جهاني دوم روش توليد آجر در ايران دگرگون   گرديد و روش هاي صنعتي كم كم جانشين روش هاس سنتي  شدند و كارخانه هاي زيادي احداث شدند  كه امروزه قادر به توليد انواع آجرها توپر،‌سوراخ دار،‌بلوك هاي ديواري و سقفي توخالي و اشكال هندسي مختلف هستند وگر چه امروزه كيفيت آجر به علت پيشرفت تكنولوژي پخت و توليد در  صد ساله اخير بهبود يافته ولي در اساس كار تغيير چنداني رخ نداده است. شناخت كامل تر مواد اوليه و ويژگي آنها ،‌كوره هاي بهتر و با بازدهي بيشتر،‌و كنترل پخت و ماشين آلات بهتر كمك شايان توجهي به توسعه و پيشرفت صنعت توليد آجرنموده است.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق آجر و بلوك هاي بتني”

روش اجرا

تحقیق ایزولاسیون رطوبتی

دانلود تحقیق با موضوع ایزولاسیون رطوبتی،
در قالب word و در 23 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
ویژگیهای عمومی قیرها:
1- غیر قابل نفوذپذیر در مقابل آب و رطوبت 
2- مقاومت در برابر اسیدها، بازها و نمکها 
3- چسبندگی                                              
معایب قیر :
قیر در وضعیتهای زیر برخی از خواص خود را از دست می دهد ، به طوریکه نمی توان از آن به خوبی اسفاده کرد : الف ) تجزیه شدن در دمای زیاد و تبدیل آن به ذغال ، توأم با اشتعال ب ) تغییر شکل در مقال فشار و حلالها                                 
مزایای قیرها:
1- صرفه اقتصادی نسبت به بعضی عایقهای رطوبتی و2- اطمینان از نظر کاراییی با توجه به پیشینه مصرف                               
معایب عایق قیروگونی:
1- پوسیدگی این عایق به مرور زمان ، 2 – پارگی بر اثر نشتهای احتمالی ساختمان ، 3- عمر مفید عایق به طور متوسط کمتر از 10 سال بوده و ترمیم متناوب آن با مشکلات اجرایی زیاد و هزینه های قابل توجه همراه است و 4- آلودگی محیط زیست را به دنبال دارد.
عایقهای پیش ساخته ( ایزوگام )
این عایقها معمولاً از مواد اولیه زیر تشکیل می شوند :
1- قیرصنعتی 70-60 ، 2- مواد پلیمری به نام اتکتیک پلی پروپیلن ( APP ) ، 3- یک لایه تیشوی نخدار ( پشم شیشه ) ، 4- یک لایه پلی استر سوزنی ، 5- پودرتالک و در بعضی از این عایقها پودر مس 600 نیز بکار می رود ، 6- فیلم پلی اتیلن و 7- باند و چسب
طبق استاندارد ایران این عایقها به دو دسته تقسیم می شوند :
1- عایقهای رطوبتی پیش ساخته مخصوص پی ساختمان ( عایق پی ) و 2- عایقهای رطوبتی پیش ساخته مخصوص سطوح خارجی ، بدنه استخر و تونلها ( عایق بام )
استاندارد ایران برای هر یک از این عایقها مواردی را معرفی می کند که در این قسمت آمده است :                                     
اجزای تشکیل دهنده عایق پی :
1- لایی : انواع لایی های زیر می توان در این عایق مورد استفاده قرار گیرد :
الف –1 ) فلت الیاف شیشه ( تی ) مطابق مشخصات استاندارد 3891
ب – 1 ) فلت الیاف پلی استر مطابق مشخصات استاندارد 3880
ج – 1 ) منسوج نبافته پلی استر مطابق با استاندارد 3889 همراه فلت الیاف شیشه مطابق مشخصات استاندارد 3891
2- ماده آغشته کننده لایی :
ماده اغشته کننده هر یک ازلایی ها می تواند قیرو یا مخلوطی از قیروافزودنیهای اصلاح کننده باشد.                            
سطح رویین عایق باید به منظور جلوگیری از چشبندگی داخل رول از مواد ریزدانه معدنی مثل پودر تالک و یا میکا پوشیده شود . سطح رویین باید یکواخت و عاری از هر گونه خوردگی و چین وچروک باشد                        
سطح زیرین عایق رطوبتی باید با فیلم پلاستیکی و یا مواد ریزدانه معدنی مثل پودر تالک پوشیده شود 
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق ایزولاسیون رطوبتی”

روش اجرا

تحقیق اصلاح ساختار چای کاری و چای سازی با استفاده از تکنولوژی نوین

دانلود تحقیق با موضوع اصلاح ساختار چای کاری و چای سازی با استفاده از تکنولوژی نوین،
در قالب word و در 51 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
علیرغم جایگاه خاص صنعت گسترده چایکاری و چایسازی در اقتصاد ملی و رژیم غذایی مردم ایران که مصرف سرانۀ بالایی را در جهان به خود اختصاص داده است ، در اثر عوامل مختلف ( فنی – اجتماعی – اقتصادی ) آسیب های شدیدی به اقتصاد ملی به ویژه اقتصاد منطقۀ گیلان وارد آمده است . به طوری که صنعت چایسازی ایران تقریباً به مرحلۀ رکود و افت رشد رسیده است . به علاوه به علت عدم خودکفایی در تأمین چای ، سالانه مقدار زیادی چای از طرق مختلف ( قسمت عمده به صورت قاچاق ) وارد کشور شده و با توجه به واردات کنترل نشدۀ چای ، بیش از 120 میلیون دلار ارز از کشور خارج شده که معضل بیکاری و مهاجرت و فقر را در منطقه افزایش داده است .
از طرفی جایگاه چای در افق برنامۀ سال 1400 با هدف رسیدن به خودکفایی و با تولید 130 هزار تن در سال در نظر گرفته شده است تا نه تنها در این زمینه به خودکفایی نایل شویم بلکه حتی مقدار قابل توجهی اشتغال ایجاد شود . بریا رسیدن به این هدف می باید از نرخ رشد کنونی 13 درصد به سطح 20 درصد برسیم . افزایش نرخ تا 20 درصد و افزایش تولید ، نیاز به اجرای یک برنامۀ مدون و همه جانبه دارد که شامل افزایش عملکرد در واحد سطح و افزایش سطح زیر کشت می باشد . 
به این منظور یک برنامۀ تولیدی مشخص و دقیق و قابل اجرا برای افزایش سطح زیر کشت و واکاری ، ریشه کن کردن ، پر کردن جای خالی و غیره باید در نظر گرفته شود . 
ابتدا برای تولید این مقدار انبوه ( حدود 200 میلیون اصله ) نهال های مرغوب و سالم ( diseode free ) و یکنواخت به ناچار نیاز به استفاده از روش های ریز ازدیادی و تکنیک های پیشرفتۀ امروزی است . همچنین برای اصلاح باغهای قدیمی و مخروبه لازم است که ارقام جدید مناسب از لحاظ رشد رویشی – اندازه و شکل ظاهری – کمیت و کیفیت عملکرد و مقاومت در برابر آفات و امراض و تنش های محیطی به ویژه ارقامی که به آب کمتری نیاز دارند باید از روش های نوین بیوتکنولوژی استفاده و جایگزین نمود . تکثیر از طریق روش های سنتی پر هزینه وقت گیر و نامطلوب مانند کاشت بذر – قلم زدن و پیوند زدن مورد تأیید نیست زیرا در تکثیر جنسی معایب زیادی از جمله تفرق صفحات در نتایج به وجود می آید . در تکثیر از طریق قلمه زدن بعضی از قلمه ها ریشه دار نمی شوند و یا مدت طولانی تا حدود 2 سال در خزانه باقی می مانند و از طرفی برگهای قلمه خزان کرده و باعث خشک شدن و از بین رفتن قلمه ها می گردد . همچنین تکثیر از طریق پیوند بسیار وقت گیر و پرهزینه می باشد . به علاوه نهال های پیوندی دارای رشد اولیه کندی می باشد . 
بنابراین استفاده از بیوتکنولوژی به عنوان یک ابزار قدرتمند مشکلات تولید نهال های مورد نیاز و اصلاح نژاد ارقام چای را حل خواهد نمود . بعضی از تکنیک هایی که می توان برای این اهداف به کار برد عبارتند از : 
1- کشت مریستم و ازدیاد انبوه کلون ها و گیاهان قوی و پر رشد و عاری از بیماری در مدت کوتاه . 
2- انتقال ژن های مطلوب و تولید رقم مقاوم با کمک مهندسی ژنتیک . 
3- جداسازی و کشت پروتوپلاست و دو رگه های سوماتیک . 
4- تولید گیاه هاپلویید از طریق کشت دانه های گرده یا بساک . 
5- تولید جنین های سوماتیک و بلور مصنوعی . 
6- حفظ و ذخیره سازی جرم پلاست . 
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق اصلاح ساختار چای کاری و چای سازی با استفاده از تکنولوژی نوین”

روش اجرا

تحقیق طرح اجرائي و پيشنهادي پروژه مجتمع ورزشی تفریحی

دانلود تحقیق با موضوع طرح اجرائي و پيشنهادي پروژه مجتمع ورزشی تفریحی،
در قالب word و در 18 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
با توجه به فقر فرهنگي موجود در جامعه و افزايش بي رويه گرايش نوجوانان به مواد مخدر و افيوني، و بر اساس آمارهاي موجود در خصوص پايين بودن سرانه ورزشي مردم در شهرهاي بزرگ كشور از جمله شهر تهران و بدليل نبودن و يا كم بودن امكانات ورزشي دولتي و غير دولتي، سرمايه گذاري خصوصي براي افزايش سرانه ورزشي مردم و ايجاد انگيزه و ارتقاء سرانه ورزشي براي بهره برداري بهينه توسط نسل جوان و اقشار مختلف جامعه علي الخصوص دختران و زنان امري شايسته توجه و امري ممكن در برنامه ريزي و مديريت اصولي و صحيح است.
مجتمع ورزشي پيشنهادي در منطقه مورد نظر (لواسان) به همت سرمايه گذاران خاص، شامل مجموعه سرپوشيده شنا، سالن تيراندازي، سالن هاي ورزشي براي رشته هاي بسكتبال، هندبال، واليبال، تنيس روي ميز، بدمينتون، مانژ سواركاري، اسكي روي چمن، زمين فوتبال با پيست دوميداني و امكانات جانبي تفريحي توام با پيست دوچرخه سواري و زمين تنيس و … به منظور تفريحات سالم و در جهت غني سازي اوقات فراغت جوانان در دل طبيعت طراحي در چندين فاز و مرحله اجرائي تكميل و مورد بهره برداري قرار مي گيرد.
سازمانهاي مختلف در انجام اين امر مهم دخالت دارند تربيت بدني، سازمان ملي جوانان، و … كمك شاياني را به اجراي اين طرح مبذول خواهند داشت و از آن جمله سازمان حفاظت از محيط زيست كه ارزش بالائي را در نگهداري سرمايه هاي كشور بريا افزايش طول عمر شهروندان و استفاده بهينه از طبيعت بكر دارا مي باشد. اين طرح پيشنهادي ورزشي نه تنها تغييري را در نظام طبيعت به همراه ندارد بلكه با گرايش مردم به بيرون شهر، از تجمع و مركزگرائي در شرايط پرخطر ترافيك شهر تهران مي كاهد.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق طرح اجرائي و پيشنهادي پروژه مجتمع ورزشی تفریحی”

روش اجرا

تحقیق تکنولوژی جدید در عایقکاری رطوبتی ساختمان

دانلود تحقیق با موضوع تکنولوژی جدید در عایقکاری رطوبتی ساختمان،
در قالب word و در 21 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
یکی از مشکلات اساسی که در اکثر سازه ها به چشم می خورد مشکل نم و رطوبت می باشد که در بعضی مواقع خسارات جبران ناپذیری را به ساز ها و ساختمان وارد می نماید و یکی از راهکارهای مقابله با ‎آن عایقکاری رطوبتی می باشد . 
در ایران با توجه به اقلیم و آب و هوا و نیز وجود منابع عظیم نفتی متداولترین عایق رطوبتی قیر و گونی می باشد که با پیشرفت تکنولوژی این روش جای خود را به عایقهای پیش ساخته ( ایزو گام) داده است . 
اما با پیشرفت علوم ونیز گرانی مواد نفتی و قیر در بعضی مواقع عایقهای پیش یاخته نیز مقرون به صرفه نبوده و مهندسان را به آن داشت تا از مواد شیمیایی جهت عایق بندی سازه استفاده کنند که هم از نظر اقتصادی و هم از نظر کیفیت و کارایی بتواند با سایر عایقها رقابت کند . 
بعد از تحقیقات متعدد مهندسان موفق شدند که با استفاده از رزینهای اکریلاتی و استایرنی که با آب حل می شود ، عایق رطوبتی جدیدی بسازند که صورت یک لایه mm 1 روی سطوح مورد نیاز اجرا میشود و انعطاف پذیر نیز می باشد . این مقاله به بررسی و مطالعه عایق جدید و مقایسه آن با سایر عایقهای رطوبتی می پردازد .  
مقدمه 
عایق رطوبتی با قابلیت انعطاف زمینه جدیدی برای مصرف امولسیونی پلیمر پایه آب امروزه مانند قرنها پیش ساخته شده از قیر همچنان بعنوان رایج ترین روش پوشش کف مورد استفاده قرار می گیرد کاربرد قیر و یا آسفالت دشوار و مستلزم صرف وقت زیاد می باشد حتی امولسیونهای ساخته شده از قیر نیز تغییر اندکی را در دشواری این کاربرد ایجاد نموده اند. 
همانطور که می دانید باید قیروگونی را تا میزان 150 تا 200 درجه سانتیگراد حرارت داد ، ریختن و تسطیح ترکیبی با این درجه حرارت بسیار دشوار می باشد . بنابراین امولسیونهای ساخته شده از قیر با قابلیت کاربرد درجه حرارت نرمال مورد استفاده قرار می گیرد. 
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق تکنولوژی جدید در عایقکاری رطوبتی ساختمان”

روش اجرا

تحقیق روش جديدي در طرح اختلاط بتن روان با استحكام متوسط و محتواي كم

دانلود تحقیق با موضوع روش جديدي در طرح اختلاط بتن روان با استحكام متوسط و محتواي كم،
در قالب word و در 30 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
تقاضاي بازار براي بتن با استحكام متوسط ( Mpa 35-28) وكارائي بالا بخاطر امتياز هاي كيفي آن و حرفه اي كه از نظر هزينه هاي توليد در بر دارد . به تازگي روبه افزايش نهاده است مقاله حاضر شيوه تعيين اختلاط جديدي را در تهيه اين نوع بتن روان سيال اختصاراً كه داراي استحكام متوسط بوده و سيمان محتواي آن نيز پايين باشد پيشنهاد مي نمايد روش پيشنهاد شده در ابتدا مولفه ميزان فشردگي را ( يا فاكتور تراكم را ) كه نشان دهنده ميزان منافذ موجود در بتن مي باشد تعيين مي كند سپس با چسب يا خمير سفت كننده بتن ( چسب ياخمير هم بند ) كه حاوي گرد فضولات پنبه GGBS, FA مي باشد منافذ يا فضاهاي خالي بين ذرات بتن را طوري پر مي كند كه بتن تهيه شده كارايي و مقاومت دلخواه را پيدا مي كند . آزمايشاتي در مورد رواني بتن، جريان رواني و قدرت تراكم پذيري به اجرا در آمده اند . ونتايج حاصل از اين آزمايشها حاكي است كه با اتخاذ اين شيوه مي توان با موفقيت به بتني روان (FC) و با مقاومت متوسط دست يافت . 
اختلاط هاي بتني كه به ياري شيوه مطرح در اين مقاله طراحي مي شود نياز به ميزان كمي سفت كننده دارند بهمين دليل بسيار اقتصادي هستند . 
1- پيش در آمد 
امروزه بتن ماده ساختماني غالب و با توليد ساليانه بيش از 5/4 ميليارد تن متريك است {1} ليكن بتن عادي كه ميزان آب موجود در آن زياد و كارايي آن پايين است و هم در كار با مشكل روبروست و هم دوام كمتر دارد كار كردن با آن در محل مورد نياز به صرف انرژي و كار زيادي نياز دارد . در مواردي ، سوراخ سوراخ شدن ، كشته شدن سيمان ويا از هم جدا شدن قسمت هاي مختلف بتن ممكن است رخ دهد . براي حل اين گونه مشكلات به تازگي بتن هاي با كارايي زياد ودوام زياد ، نظير بتوني با توان اجرايي بالا high- performance  ( اختصارا )HPC وبتن خود متراكم شونده با استفاده از ماده ( SP) Superplasties توليد شده اند ، اما فعلا اين گونه بتن ها گران تمام شده ونياز به اعمال كنترل كيفي شديد و فشرده دارند . {6،2} مشكل ديگري كه در توليد اختلاطهاي بتن جديد نهفته است مشكل آلايندگي آنهاست . در خلال مراحله توليد سيمان( پودر سيمان ) گازهاي زيان آوري مانندN02 , S02 CO2 و گرد غبارهاي ناشي از آسياب كردن در فضا تخليه مي شوند . انرژي موجود در سيمان و سنگ دانه هاي بتن حدود 1300 و 8 كيلوات ساعت در بتن است . {1} از اين رو كاهش دادن ميزان سيمان در بتن به شكل استفاده از نسبت هاي مناسبتر مخلوط سيمان و سنگ ريزه و نيز كاربرد فراورده هاي جانبي مختلفي نظير گرد وفضولات پنبه (FA)  و در سرد گرانوسونه ته كوره تهيه ( سنگ ريزه هاي بين ريل هاي راه آهن ) با علامت اختصاري GGBS واجد اهميت است . ودر كل به نحوه موثري موجب توسعه پايدار در اين امر خواهد شد { 7،8} .
بهمين دليل توليد بتني روان با استحكام متوسط (FC) ويا توليد بتن با كارائي بالا كه حاوي سيمان كمتر مواد جايگزين سيمان GGBS, FA بالاتري  باشد روش اقتصادي در توليد بتن محكم وبا دوام بشمار مي رود .
اسلوب هايي نيز براي تعيين آميخته هاي سيمان وسنگ ريزه نظير آنچه توسط كميته ACI {9} براي تهيه بتن با استحكام متوسط عنوان شده اند وجود دارد اما اينگونه روش ها براي تعيين نسبت مواد تشكيل دهنده در بتن هاي با كارايي زياد مناسب نمي باشند . الگوهاي بسياري براي اختلاط مواد جهت تهيه بتن كه مبتني بر مفروضات مختلفي هستند جهت تهيه بتن هاي كارايي زياد نظير بتنHPC  توسط Metha  و AiTcin{ 2} آزمايشگاه مركزي پل ها وجاده ها lcpc {11} اين آزمايشگاه فرانسوي است واسم آن دقيقا از روي اسم فرانسوي ترجمه شده در فارسي به پل ها وجاده ها راه وساختمان ياعمران گفته مي شود ) .
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق روش جديدي در طرح اختلاط بتن روان با استحكام متوسط و محتواي كم”

روش اجرا

تحقیق تخريب و ساخت ساختمان چهار طبقه

دانلود تحقیق با موضوع تخريب و ساخت ساختمان چهار طبقه،
در قالب word و در 39 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
ابتدا تخريب بناي قديمي جهت آماده سازي محل اجراي ساختمان جديد و احداث پروژه مسكوني جديد در اين مرحله با توجه  به اهميت مكان و همچنين بناهاي اطراف بايستي ساختمان تخريب گردد .اولين قدم در تخريب بناي قديمي توجه به نوع بناهاي اطراف آن از حيث استحكام مي باشد كه در اين پروژه بناهاي سه طرف آن كه سمت غرب و شرق آن  ساختمان مسكوني قديمي و فاقد اسكلت بندي بوده و فونداسيون هم ندارند و ساختمانهايي بسيار ضعيف از نظر بار جانبي مي باشند و سمت شمال آن هم كه ديوار حياط همسايه مي باشد كه آن هم به جهت قديمي بودن و همچنين مجاورت با باغچه داراي پي بسيار ضعيف و قابل نشست مي باشد .لذا با توجه به دو طبقه بودن ساختمان به محض تخريب طبقه دوم بايستي ديوارهاي همسايه هاي شرقي وغربي شمع بندي گردد و از وارد كردن ضربه هاي خيلي زياد به آنها خودداري كرد پس از تمام شدن تخريب طبقه دوم نوبت به تخريب طبقه اول مي گردد كه در اينجا با توجه به اينكه نسبت ارتفاع پروژه از ارتفاع دو بناي مجاور كمتر است و به جهت اينكه اين بناها بصورت ناخواسته تكيه گاه هم در برابر نيروهاي جانبي بوده اند لذا كار كمي مشكلتر مي گردد و بايد بسيار با احتياط اين طبقه برداشته شود . به محض برداشته شدن سقف طبقه اول و تخليه نخله ها شمع هايي بصورت مايل از وسط ساختمان در حال تخريب به ساختمان ها ي مجاور زده مي شود 
سپس نسبت به برداشتن ديوارهاي جانبي پروژه اقدام گردد تا اينكه ريشه ديوارها نيز بيرون بيايد .
و بدين صورت تقريباكار تخريب پايان مي يابد .اما قسمت مشكل تر اجراي پروژه در خاكبرداري آن است .زيرا با توجه به نقشه يك طبقه جهت استفاده براي مكان ورزشي و….بايستي ارتفاع پايين تر از سطح زمين ساخته شود . بدين منظور ابتدا تا نصف پلان زمين در دو جهت هر دو ساختمان شرقي وغربي خوب شمع بندي مي گرددتا آنكه ارتفاع آن تقريبا نيمي از پلان ساختمان باشد خاك آن نيم ديگر زمين تا ارتفاع مورد نظر برداشته مي شود. در اين مرحله از قسمت خاك برداري شده زير ساختمانها شمع بندي مي شود . البته لازم به ذكر است كه گود برداري با فاصلاه يك متر ويا هفتاد سانتي متر از دو ساختمان صورت مي گيرد.سپس بوسيله كارگر و نه با لودر جاي چند شمع از جداره گود برداشته مي شود تا شمعها دقيقا در مرز ساختمانها كاشته شوند 
وبدين صورت نصف بعدي هم گود برداري مي شود .البته بايستي توجه داشت كه پاي شمع هاييكه در زير ساختمان قرار مي گيرند چه شمع هاي مايل و چه شمع هاي عمودي نبايستي شناژها قرار گيرند در مورد شمع هاي عمودي بايد در ارتفاع تا يك متر بالاتر از سطح گود قرار گيرند تا در داخل بتن فونداسيون قرار نگيرند و براي فونداسيون مشكلي پيش نيايد . و بدين صورت كار خاكبرداري هم پايان مي گيرد .
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق تخريب و ساخت ساختمان چهار طبقه”

روش اجرا

تحقیق انواع سیستم اجرای سقف ساختمان

دانلود تحقیق با موضوع انواع سیستم اجرای سقف ساختمان،
در قالب pdf و در 31 صفحه، شامل:

گروه سقف های تیرچه بلوک
سقف تیرچه بلوک و تیرچه یونولیت (با تیرچه بتنی)
الزامات سقف تیرچه بلوک
ویژگی های سیستم سقف تیرچه بلوک
سقف تیرچه بلوک کرومیت (تیرچه فولادی با جان باز)
الزامات سقف تیرچه بلوک کرومیت
ویژگی های سقف کرومیت
گروه سقف های کامپوزیت
سقف کامپوزیت فولادی
ویژگی های اجرایی سقف های کامپوزیت
سقف های پیش تنیده پس کشیده
الزامات سقف پیش تنیده پس کشیده
ویژگی های سیستم
سقف کاذب

دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق انواع سیستم اجرای سقف ساختمان”

روش اجرا

روش اجراي عمليات قالب بندي، آرماتوربندي و بتن ريزي پی سد

دانلود تحقیق با موضوع روش اجراي عمليات قالب بندي، آرماتوربندي و بتن ريزي پی سد،
در قالب word و در 9 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

آماده سازي پي براي بتن
مشخصات فني روش اجراي كارهاي بتني
رده بندي بتن مصرفي
مواد تشکيل دهنده بتن
بتن ريزي
مشخصات قالب بندي
مشخصات ميلگرد گذاري
دانلود فایل

دانلود فایل”روش اجراي عمليات قالب بندي، آرماتوربندي و بتن ريزي پی سد”