محیط زیست

تحقیق مدیریت پسماند

دانلود تحقیق با موضوع مدیریت پسماند،
در قالب word و در 54 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
. امروزه با افزايش جمعيت و گسترش دائمي شهرها, نياز انسان به مواد مصرفي روز به روز بيشتر مي شود و زياد شدن مواد مصرفي موجب افزايش زباله مي گردد كه انسانها به نحو فزاينده اي آنها را به محيط زيست تحميل مي نمايند. بايد توجه داشت كه اين زباله ها از عوامل آلودگي به شمار مي رود و نه تنها زندگي حيوانات و گياهان را به خطر مي اندازند بلكه به آلودگي خاك, آبهاي زير زميني و در برخي موارد مرگ و مير آبزيان منجر مي شود. بطور مثال در ايران فقط طي سالهاي 65- 1335 بمدت 30 سال جمعيت شهرها از حدود 6 ميليون به 26 ميليون افزايش يافته و اين در حالي است كه جمعيت روستاها از 13 به 22 ميليون رسيده است و اين ارقام گوياي رشد نامتناسب شهرها و توليد زباله بيشتر را در پي خواهد داشت.
اخيراً در جهان در رابطه با طرح تبديل و استفاده از گاز حاصل از مواد دفعي (LFG) موج جديدي ايجاد شده است. مثلاً در آمريكا اين موج بيشتر ناشي از بندهاي مربوط به نيروگاههاي كوچك در قانون معروف به Parpa بوده است.
گاز متان كه خود 60% از LFG را تشكيل ميدهد يكي از گازهاي گلخانه اي است كه از لحاظ پتانسيل ايجاد پديده گلخانه اي, هم ارزش CO2 است و در ضمن علاوه بر اينكه اين ماده قابل انفجار است در صورت عدم كنترل صحيح مي تواند باعث آلودگي آبهاي زير زميني شود.
گروهي از افراد عادي فكر مي كنند كه چون اين گاز از زباله ها و مواد دفعي حيوانات بدست آمده است گازي خطرناك است و سوختن آن نيز نا مطمئن است ولي بايد گفت موضوع بر عكس است در واقع بايد متذكر شد كه از لحاظ مواد حاصل از احتراق (NO2, VOC, HS, CO) گاز متان داراي آلودگي كمي باشد و چون دماي شعله آن پائين است ميزان NO2 آن حدود 60 درصد كمتر از احتراق گاز طبيعي خواهد بود و از لحاظ علمي اين گاز از انجام مجموعه اي از واكنشهاي زيست شيميايي بر روي مواد آلي تجزيه پذير موجود در مواد دفعي طي شرايط بي هوازي توليد مي گردد.
طي ساليان اخير در اروپا نيز تكنولوژي بيوگاز بسيار مورد توجه قرار گرفته و بزرگترين مركز بيوگاز اروپا بنام مركز Rautenwey در وين پايتخت اتريش قرار دارد كه در آن از گاز حاصل از دفن زباله ها براي توليد 8 مگاوات الكتريسيته استفاده مي شود و گروه ديگري از كشورها حتي از اين هم فراتر رفته اند و بدنبال آن هستند كه از اين گاز حاصله در تكنولوژي پيل سوختي خود استفاده نمايند تا بدين وسيله ارزش افزوده محصول توليدي را بالاتر برند.
محل مصرف بيوگاز از انعطاف پذيري بالايي برخوردار است و از كوره يك آبگرمكن ساده تا يك پيل سوختي را شامل مي شود.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق مدیریت پسماند”

محیط زیست

تحقیق هیدرولوژی چیست

دانلود تحقیق با موضوع هیدرولوژی چیست ،
در قالب word و در 33 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
بر اساس آخرین مطالعات تا کنون 5 میلیارد سال از عمر زمین می گذرد و شواهد نشان میدهد که آب از همان ابتدای تشکیل کره زمین نقش مهمی در تحول و قابل سکونت کردن آن به عنوان تنها سیاره قابل زیست داشته است . با تشکیل اقیانوسها و دریاها و تشکیل بخار از روی آنها و ایجاد ابر و بارندگی و به طور کلی گردش آب در طبیعت و جاری شده آب در رودخانه ها و بازگشت مجدد آن به طروق مختلف به اقیانوسها ، ابتدا زندگی اولیه با گیاهان و جانداران پست آغاز شد و سپس گیاهان و حیوانات عالی به وجود آمدند .
پیوسته زمین که از سنگهای آذرین سرد شده تشکیل شده بود در اثر تماس با هوا و جو تحت تأثیر پدیده هوازدگی قرار گرفت و تغییرات همزمان آب ، دما و یخبندان باعث تکه تکه شدن سنگها شده و جاری شدن آبها ، آنها را جابه جا کرده و دشتهای وسیعی را که دارای پوشش خاک بودند به وجود آوردند . این پوشش خاکی همراه با آب قابل دسترس در طبیعت محیط مناسبی را برای رشد گیاهان فراهم شد و محیط مناسب برای زندگی بشر آماده و مهیا گردید . انسان های نخستین از آب تنها برای شرب استفاده می کردند و به تدریج با پیشرفت تمدن و گذشت زمان از آن برای گردش آسیاب ها ، کشاورزی و حمل ونقل نیز استفاده کرد.
همزمان با پیشرفت تمدنها استفاده از آب نیز شکل تازه ای به خودگرفت به طوری که در بسیاری از زمینه ها ، از کشاورزی گرفته تا صنعت و از همه مهمتر تولید انرژی از آب استفاده می شود و امروزه دسترسی به آب کافی و با کیفیت مناسب در زمان و مکان مناسب مد نظر می باشد و هر گونه کمبود آب را مانعی در جهت توسعه پایدار می داند به همین دلیل هر ساله سرمایه های زیادی برای توسعه منابع آب و طرحهای مرتبط با آن مثل سدسازی و احداث شبکه های آبیاری و زهکشی ، آبخیزداری ، مهار سیل و تغذیه آبهای زیرزمینی انجام می دهند.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق هیدرولوژی چیست”

محیط زیست

تحقیق نوسانات اقليمي و تأثير آن بر تغييرات محيطي

دانلود تحقیق با موضوع نوسانات اقليمي و تأثير آن بر تغييرات محيطي،
در قالب word و در 70 صفحه، قابل ویرایش.
فهرست:
اـ مقدمه
2- تحولات اقليم در دوران زمين شناسي
3- نوسانات اقليمي و تاثير آن بر تغييرات محيطي
4- وضعيت اقليم جهان در سال 2001 ميلادي
5- بحراني شدن دي اكسيد كربن و گازهاي آلاينده (افزايش دما)
6ـ اثرات تغيير اقليم بر منابع آب
(1ـ6)كميت منابع آب
(2ـ6)بالا آمدن سطح آب دريا
(3ـ6)افزايش دما
(4ـ6)بارش برف و رواناب
(5ـ6)آب زيرزميني ـ آبرساني ـ آبياري
(6ـ6)اثرات تغيير اقليم بر كيفيت آب
– نتايج اين بحث
7- اثر افزايش گرماي زمين در افزايش مصرف آب كشاورزي
8ـ پيامدهاي نوسان آب و هوا بر بيابان زايي
(1ـ8)نگرش بر بيابان زايي
(2ـ8)بررسي تاثير النينو ـ نوسانات جنوبي بر بارندگي
(3ـ8)النينو چيست؟
(4ـ8)داده ها و روش محاسباتي
نتايج اين بحث
(5ـ8) ارتباط SOI و بارندگي فصلي
(6ـ8) ارتباط SOI  و بارندگي پاييزه
(7ـ8) ارتباط SOI و بارندگي نواحي شمالي ايران
(8ـ8) همبستگي بين SOI و بارندگي در مناطق مركزي ايران
9- تغييرات اقليمي بر تردد و تصادفات جاده اي
– نتايج اين بحث
بخشی از متن تحقیق:
مقدمه
تغيير اقليم يكي از مهم ترين چالش هاي قرن جاري است وقوع سيل هاي با شدت بالا، گرم ، سرماهاي بي موقع، تكرار بيشتر خشكسالي ها، بالا آمدن سطح آب درياها، طغيان آفات و بيماريهاي گياهي، كاهش ضخامت لايه ازن، گرم شدن جهاني هوا و ذوب شدن يخهاي دائمي از جمله مواردي است كه بحث تغيير اقليم را در دهه جاري در جهان بيشتر مطرح كرده است.
در سال 2003 سازمان هواشناسي جهاني شعار سالانه خود را تحت عنوانOur future climate   اقليم آينده ما نامگذاري نموده است. كه مقدار تغيير اقليم در آن از اهميت ويژه اي برخوردار است. در سال 2003 چندين كنفرانس بين المللي و منطقه اي با عناوين تغيير اقليم در كشورهاي مختلف دنيا برگزار شده است. سازمان هواشناسي كشور سومين كنفرانس منطقه اي تغيير اقليم را با همكاري دانشگاه اصفهان در سال 1382 در دستور كار خود قرار داد.
آب و هوا يكي از اركان بنيادين زندگي بشر محسوب مي شود و با پيشرفت و توسعه در جهان حفاظت از آن روز به روز اهميت بيشتر مي يابد. تغيير آب و هوا يكي از پيچيده ترين مشكلاتي است كه بشر در حال و آينده با آن مواجه است. انسان با بي توجهي به قوانين حاكم بر طبيعت و عدم شناخت مسائل زيست محيطي مرتبط با آن عامل اصلي اين تغييرات محسوب مي گردد. تغييرات ثبت شده در ايستگاههاي هواشناسي و كشتي ها نشان مي دهد كه از اوايل قرن بيستم هواي سطح زمين و دريا به طور متوسط 45/0‌درجه سانتي گراد گرمتر شده است. عقب نشيني و ذوب شدن يخهاي قطبي از پايان قرن 19 شواهد تاريخي مبني بر گرم شدن هواي كره زمين مي باشد. تحقيقات و بررسي هاي اخير در ايران نشان مي دهد كه از بارشهاي منجمد كاسته شده و به جاي آن بارندگيهاي رگباري كه اغلب با سيل همراه است در غير فصل و با شدت بيشتري ريزش مي نمايد. 
در سالهاي اخير همه شاهد وقوع اين گونه پديده هاي ناگوار در جهان و كشور بوده ايم كه حاصل آن خسارات مالي و جاني فراوان بوده است.
در رابطه با تغيير اقليم و اثرات آن كشور ايران با دارا بودن تنوع اقليمي نسبتاً زياد از حساسيت بيشتري برخوردار است و مطالعات مقايسه اي تغييرات بارندگي در دو مقطع زماني30 ساله 1961 تا 1990 و دوره ده ساله 1981 تا 1990 نشان مي دهد كه تغييرات شديد بارندگي در نواحي شمال غربي، غربي و بعضي از نواحي مركزي و نواحي شرقي درياي خزر اتفاق افتاده است كه نمايانگر افزايش بارندگيهاست.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق نوسانات اقليمي و تأثير آن بر تغييرات محيطي”

محیط زیست

تحقیق آلودگی محیط زیست

دانلود تحقیق با موضوع آلودگی محیط زیست،
در قالب word و در 19 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
تاریخچه 
مقدمه 
اولین آلاینده‌های هوا احتمالا دارای منشأ طبیعی بوده‌اند. دود ، بخار بدبو ، خاکستر و گازهای متصاعد شده از آتشفشانها و آتش‌سوزی جنگلها ، گرد و غبار ناشی از توفانها در نواحی خشک ، در نواحی کم‌ارتفاع مرطوب و مه‌های رقیق شامل ذرات حاصل از درختهای کاج و صنوبر در نواحی کوهستانی ، پیش از آنکه مشکلات مربوط به سلامت انسانها و مشکلات ناشی از فعالیتهای انسانی محسوس باشند، کلا جزئی از محیط زیست ما به شمار می‌رفتند، به استثنای موارد حاد ، نظیر فوران آتشفشان.
آلودگیهای ناشی از منابع طبیعی معمولا ایجاد چنان مشکلات جدی برای حیات جانوران و یا اموال انسانها نمی‌کنند. این در حالی است که فعالیتهای انسانی ، ایجاد چنان مشکلاتی از نظر آلودگی می‌نمایند که بیم آن می‌رود بخشهایی از اتمسفر زمین تبدیل به محیطی مضر برای سلامت انسانها گردد. 
تاریخچه آلودگی 
دود یکی از قدیمی‌ترین آلاینده‌های هوا است که برای سلامت بشر مضر است. زمانی که دود ناشی از آتش حاصله از سوختن چوب توسط ساکنین اولیه غارها جای خود را به دود ناشی از کوره‌های زغال سوز در شهرهای پر جمعیت داد، آلودگی هوا ، بقدری افزایش یافت که زنگ خظر برای برخی از ساکنان آن شهرها به صدا در آمد. در سال 61 بعد از میلاد ، ‘سنکا’ (Seneca) فیلسوف رومی از هوای روم بعنوان هوای سنگین و از دودکشهای هود با عنوان تولید کننده بوی بد نام برد.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق آلودگی محیط زیست”

محیط زیست

تحقیق بازيافت مكانيكي PET

دانلود تحقیق با موضوع بازيافت مكانيكي PET،
در قالب word و در 11 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
بازيافت مكانيكي بطري هاي  «PET» يكي از روش هاي عمده بازيافت اين مواد است. اما مشكل اصلي در اين روش كاهش گرانروي ذاتي مواد پس از بازيافت به خصوص براي استفاده مجدد به عنوان بطري است. يكي از روش هاي جبران اين افت در وزن مولكولي پليمر كه در نيجه تخريب مولكول ها در حين فرآيند توليد و بازيافت به وجود مي آيد، روش بازفرآيند مذاب است. اين مطلب تلاش مي كند تا جزييات اين روش را بيشتر بازنمايد. 
1- بازفرآيند درحالت مذاب
پرگشاي  «PET» را مي توان با استفاده از فرآيند اكستروژن دوباره فرآيند كرد و به گرانول تبديل نمود. گرچه همان طور كه مي دانيم آب و ناخالصي هاي اسيدي باعث شكست زنجير پليمر شده و وزن مولكولي رزين بازيافتي را كاهش مي دهند.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق بازيافت مكانيكي PET”

محیط زیست

تحقیق آلودگي صوتي ره‌آورد زندگي ماشيني

دانلود تحقیق با موضوع آلودگي صوتي ره‌آورد زندگي ماشيني،
در قالب word و در 9 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
آلودگي صوتي ازتبعات شهرنشيني و ره‌آورد زندگي ماشيني است كه در سال‌هاي اخير سلامت رواني و آرامش روحي ساكنان پايتخت و شهرهاي بزرگ را تحت تاثير قرار داده و به ريشه بسياري از تنش‌هاي اجتماعي تبديل شده است. 
حقوق شهروندان تهراني نه تنها روزها براثر صداي بوق وسايل نقليه، پخش موزيك با صداي بلند در خودروها و ويراژ موتوسيكلت‌ها تضييع مي‌شود، بلكه اغلب ساكنان اين شهر بويژه مناطق جنوبي شبها نيز بايد سر و صداي ناشي از ساخت وسازها را تحمل كنند. 
آلودگي صوتي از معضلات شهر تهران است كه روز به روز بر شدت آن افزوده شده ولي راهكار جامع و اساسي براي رفع آن ارايه نمي‌شود. 
ورود بي‌رويه وسايل نقليه به شهر اين ناهنجاري زيست محيطي را براي شهروندان بويژه شهروندان تهراني به وجود آورده است. 
يكي از ساكنان ميدان امام حسين(ع) دراين‌باره به خبرنگار ايرنا گفت: 
با اينكه ‪ ۲۲‬سال سن دارم، اما به علت وجود آلودگي صوتي در محل سكونت خود، گاهي با كوچكترين صدا عصبي مي‌شوم. 
شاهرخ احمدي افزود: گاهي سكوت چند دقيقه‌اي به من آرامش وصف ناپذيري مي‌دهد، سعي مي‌كنم روزهاي آخر هفته به فضاهاي سبز اطراف تهران پناه ببرم تا با استفاده از آرامش و سكوت طبيعت هفته‌اي پرنشاط و توام با انرژي داشته و در كلاس‌هاي دانشگاه حاضر شوم. 
احمد ذاكري ‪ ۷۵‬ساله گفت: در زمان‌هاي قديم تهران روستايي زيبا، سرسبز و آرام بود و مي‌شد روزها زير سايه درختان به آرامش رسيد، اما حالا سايه درخت، پارك‌ها و فضاهاي سبز هم آرامش بخش نيست. 
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق آلودگي صوتي ره‌آورد زندگي ماشيني”

محیط زیست

تحقیق آلودگي محيط زيست و تاثير گياهان در جلوگيري از آن

دانلود تحقیق با موضوع آلودگي محيط زيست و تاثير گياهان در جلوگيري از آن،
در قالب word و در 125 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
اهميت موضوع پژوهش و پيشينة آن
آلودگي محيط زيست يكي از بزرگترين، يا حتي بزرگترين و حادترين معضل جهان امروز است. آسيب‌هاي بي‌شمار ناشي از آلاينده‌هاي گوناگون بر سلامتي انسان،‌ زيست بوم‌ها و انواع موجودات زنده، توجه دانشمندان و محققان نقاط مختلف دنيا را به خود جلب نموده است. اهميت اين موضوع به حدي است كه اين دهه را دهة محيط زيست نامگذاري كرده‌اند تا تأكيد بيشتري بر جدي بودن مساله آلودگي محيط زيست و لزوم توجه به آن و ضرورت  يافتن راهكارهايي جهت جلوگيري از افزايش اين مشكل  باشد. 
در سال 1803، مالتوس،‌ بزرگترين معضل بشريت را كمبود مواد غذايي دانست و هشدار داد كه با توجه به روند فزايندة افزايش جمعيت كره زمين، به زودي به جايي خواهيم رسيد كه غذاي كافي براي تغذيه همه انسانهاي ساكن اين كره وجود نخواهد داشت و امروز شاهديم كه طبق گزارش‌هاي سازمان ملل، 800 ميليون گرسنه در جهان وجود دارند كه قادر به بدست آوردن غذاي مورد نياز خود نيستند. بعد از مالتوس، عده‌اي ديگر كه خود را نئومالتوسيان ناميدند، آلودگي محيط زيست را معضلي بزرگتر و جدي تر  از مساله كمبود مواد غذايي دانستند،‌ و متاسفانه، اخبار تكان‌ دهنده‌اي كه در اين زمينه بدست آمده و مي‌آيد  اين حقيقت تلخ را تاييد مي كند. برخي از اخبار و آمارهاي ارائة‌ شده از سوي سازمان‌هاي معتبر جهاني را از نظر مي‌گذرانيم: 
در شهرهاي بزرگ جهان، روزانه صدها نفر جان خود را در اثر آلودگي هوا از دست مي‌دهند. پژوهش‌هايي كه در 15 شهر بزرگ اروپا انجام شده است نشان مي‌دهد كه آلودگي هوا در شهر ليون فرانسه سبب مرگ زودرس 30 تا 50 نفر در روز مي‌شود و در پاريس، 260 تا 350 نفر هر روز بر اثر بيماريهاي قلب و عروق ناشي از آلودگي هوا مي‌ميرند. محققان دانشگاه‌ هارواد دريافته‌اند كه ميزان مرگ و مير در شــــهرهايي كه بيش از استانداردهاي مجاز با آلودگي هوا مواجهند حدود 20 درصد بيشتر از شهرهاي داراي هواي غيرآلوده است و ميزان بيمارهاي قلبي در شهرهاي صنعتي، حدود 30 درصد بيشتر از ساير شهرهاست. 
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق آلودگي محيط زيست و تاثير گياهان در جلوگيري از آن”

محیط زیست

تحقیق وضعیت فضای سبز شهری بخش زارچ

دانلود تحقیق با موضوع وضعیت فضای سبز شهری بخش زارچ،
در قالب word و در 127 صفحه، قابل ویرایش.
فهرست :
چکیده
مقدمه
فصل اول: طرح تحقیق
1-1 معرفی موضوع و بیان ابعاد آن
2-1 اهمیت و ضرورت تحقیق
3-1 اهداف تحقیق
4-1 فرضیه های تحقیق
5-1 متدلوژی تحقیق
6-1 پیشینه تحقیق
7-1 امکانات و محدودیت های تحقیق
فصل دوم: خلاصه ای بر شرایط جغرافیایی بخش زارچ
بخش اول: ویژگی های طبیعی بخشی زارچ
1-1-2 موقع جغرافیایی، حدود، وسعت زارچ
2-1-2 خلاصه ای بر زمین شناسی و توپوگرافی منطقه
3-1-2 آب و هوا (اقلیم)
1-3-1-2 مطالعه درجه حرارت هوا
2-3-1-2 بارش های جوی
3-3-1-2 باد و طوفانهای فصلی
4-3-1-2 تابش خورشیدی و تاثیر آن بر رطوبت نسبی هوا
5-3-1-2 وضعيت سیل گيری منطقه
4-1-2 منابع آب
5-1-2 پوشش گیاهی
6-1-2 خاک و انواع آن
7-1-2 جمع بندی و بیان نهایی وضعيت طبیعی منطقه
بخش دوم: ویژگی های انسانی بخش زارچ
1-2-2 وجه تسمیه زارچ 
2-2-2 خصوصیات جمعیتی ( عدد، تراکم نسبی، رشد سالانه و بعد خانوار)
3-2-2 نسبت جنسی
4-2-2 ترکیب سنی
5-2-2 سواد و آموزش
6-2-2 مهاجرت ها
بخش سوم: اوضاع اقتصادی
1-3-2 مشخصات اقتصادی زارچ
2-3-2 کشاورزی
3-3-2 باغداری 
4-3-2 دامداری
5-3-2 صنعت
6-3-2 صنایع دستی
7-3-2- خدمات
8-3-2 اشتغال و بیکاری
فصل سوم: مفهوم و مباني فضاي سبز و سابقۀ آن در ایران
1-3 فضای سبز شهری و مفهوم علمی آن
2-3 انواع فضای سبز
3-3 اهمیت فضای سبز در زندگی شهری
4-3 نقش های عمده فضای سبز
5-3 عملکردهای فضای سبز
6-3 ضرورت ایجاد فضای سبز در شهرها
7-3 اثرات فضای سبز بر شهرها
8-3 ویژگی های انسانی موثر در طراحی فضای سبز شهری
9-3 مبلمان فضای سبز شهری
10-3 تاریخچۀ فضای سبز و پارکها در ایران
11-3 تاریخچۀ طراحی فضای سبز در ایران
فصل چهارم: بررسی فضای سبز زارچ
1-4 انواع فضای سبز در زارچ گونه های گیاهی و مشخصات آنها
1-1-4 تعریف پارک و انواع آن
2-1-4 تعریف پارک شهری و انواع آن
3-1-4 پارک های زارچ
4-1-4 مساحت پارکها و سهم سرانه آنها در زارچ
5-1-4 تعریف فضای سبز میادین 
6-1-4 میادین زارچ موقعیت و سهم سرانه زارچ
7-1-4 فضای سبز معابر مساحت و سهم سرانه آن در زارچ 
8-1-4 تعریف باغها.موقعیت و سهم آن در زارچ
2-4 استانداردهای فضای سبز و موقعیت آن در زارچ
3-4 انواع گونه های گیاهی به کار رفته در زارچ
4-4 چگونگی گسترش فضای سبز در زارچ
فصل پنچم: آزمون فرضیات و نتایج آن
1-5 تجزیه و تحلیل فرضیه ها و اثبات فرضیه1
2-5  تجزیه و تحلیل فرضیه ها و اثبات فرضیه2
3-5 تجزیه و تحلیل فرضیه ها و اثبات فرضیه3
4-5 نتیجه گیری
5-5 پیشنهادها و راهکارها برای افزایش و بهبود فضای سبز
منابع و ماخذ

بخشی از این تحقیق :

یکی از نتایج انقلاب صنعتی با شعار غلط همه چیز فدای توسعه برهم زدن تعادل محیط زیست بود. نابودی روستاها، تخریب و انهدام جنگلها و فضای سبز به منظور ایجاد کارخانه ها و مناطق مسکونی و افزایش کارگاههای کوچک و بزرگ، افزایش شهرها و تراکم جمعیت در شهرها و آلودگی صوتی و آلودگی آبها و شیوع انواع بیماریهای جسمی ـ روانی و در کل دور شدن از طبیعت که منشأ آرامش انسانهاست ارمغان انقلاب صنعتی برای بشریت بود.
طبق تحقیقات انجام شده اثرات آلودگیها بر انسان، گیاه و حتی حیات وحش روبه افزایش است این پیامدها و آثار سوء انسان عصرصنعتی را به تفکر واداشت تا راه حلی برای کاهش این دستاوردهای خود بیابد فضای سبز می تواند یکی از عوامل مؤثر در کاهش این آثار رشد صنعت باشد. شهرنشینی اگرچه باعث رفاه و راحتی انسانها شده ولی گرفتاریهایی نیز به همراه داشته است و هر چه به شهرها افزوده می شود مشکلات شهری بیشتر می شود. افزایش جمعیت به نوبه خود مسائلی چون افزایش زباله ها. کارگاههای کوچک و بزرگ و نابودی جنگلها و درختان و فضای سبز را بدنبال دارد.
فضای سبز بعنوان ریه های تنفسی شهر می باشد و نبود آنها به معنی نبود سلامت و تندرستی در شهرسات. بنابراین فضای سبز بعنوان بخش مهمی در مدیریت شهری مورد توجه است. فضای سبز شهرها علاوه بر فراهم کردن مکانی برای گذراندن اوقات فراغت شهروندان و جنبه های زیباشناختی در تعدیل و تلطیف هوا، افزایش ارتعاشات صوتی مؤثر است بنابراین فضای سبز در عصر حاضر با توجه به گسترش صنعت و شرایط اکولوژیکی شهرها بعنوان جزء لاینفک نیازهای جامعه شهری است.
3-1 اهداف تحقیق
1- دستیابی به این که آیا پارکهای موجود در بخش زارچ برای جمعیت آن کافی است.
2- دستیابی به این که پراکندگی فضای سبز زارچ چگونه است.
3- بررسی گونه های گیاهی بکار رفته در زارچ و چگونگی سازگاری آن با شرایط اقلیمی منطقه
4- دستیابی به اینکه فضای سبز زارچ با توسعه شهر هماهنگي دارد.
5- جهت توسعه فضای سبز از چه گیاهانی و به چه میزانی و در کدام بخشهای شهر استفاده شده است.
4-1 فرضیه های تحقیق
1- پارکهای موجود برای جمعیت شهر زارچ کافی نمی باشد.
2- گونه های گیاهی به کار رفته در زارچ با شرایط اقلیمی آن سازگار است.
3- با توسعه فیزیکی بخش زارچ فضای سبز نیز افزایش یافته است.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق وضعیت فضای سبز شهری بخش زارچ”

محیط زیست

تحقیق بازيافت مواد پلاستيك و حفظ محيط زيست

دانلود تحقیق با موضوع بازيافت مواد پلاستيك و حفظ محيط زيست،
در قالب word و در 27 صفحه، قابل ویرایش.
فهرست :
بخش اول- بررسي بازارهاي مواد و محصول
1-1) بازيافت مواد پلاستيك و حفظ محيط زيست
1-2) وضعيت بازيافت مواد پلاستيك
1-3) ضعيت معرف و بازيافت ‍PET در جهان
1-4) وضعيت توليد، مصرف و بازيافت PET در ايران
1-4-1) بررسي وضعيت واحدهاي مشابه در ايران
1-4-2) وضعيت توليد و مصرف بطري PET در ايران
1-4-3) وضعيت توليد گرانول پلي استر در ايران
1-4-4) وضعيت دسترسي به ضايعات PET در ايران
1-5) وضعيت توليد و مصرف الياف پلي استر در ايران
1-5-1) بررسي وضعيت توليد الياف پلي استر در ايران
1-5-2) بررسي موارد كاربرد الياف پلي استر و ميزان مصرف اين الياف در ايران
1-6) بررسي صادرات و واردات الياف پلي استر در ايران
بخش دوم- معرفي و بررسي وضعيت فعلي شركت
2-1) معرفي شركت
2-2) بررسي واحدهاي توليدات فعلي شركت
2-3) بررسي خطوط توليدي و ماشين آلات شركت
2-4) بررسي ساختمانها و تأسيسات شركت
2-5) بررسي نيروي انساني شركت
بخش سوم- مطالعات فني طرح
3-1) مشخصات فيزيكي و شيميائي الياف پلي استر
3-2) تعرفه گمركي كالا
3-3) هدف طرح
3-4) برنامه توليدي طرح
3-5) شرح توليد
3-5-1) روشهاي بازيافت PET
3-2-5) روش منتخب توليد: بازيافت مكانيكي
3-5-3) فلوچارت توليدي
3-6) ماشين آلات منتخب توليدي و شرح آنها
3-7) زمانبندي اجراي طرح
بخش چهارم- ساختمان و تاسيات
4-1) بررسي ساختمانهاي طرح
4-1-2) انبارها
4-1-3) سالنهاي توليدي و ساير ساختمانها
4-2) بررسي تاسيسات طرح
4-2-1) تأسيسات مورد نياز
4-2-2) جمع بندي هزينه هاي تأسيساتي
بخش پنجم- بررسي نيروي انساني طرح
5-1) چارت پرسنلي طرح
5-2) پرسنل توليدي و غير توليدي مورد نياز
بخش ششم- هزينه سالانه بهره برداي
6-1) هزينه هاي انرژي
6-2) هزينه هاي مواد اوليه
6-3) هزينه هاي بسته بندي و فروش
بخش هفتم- بررسي و تجزيه تحليل مسائل مالي
7-1) هزينه حقوق پرسنل
7-2) هزينه هاي قبل از بهره برداري
7-3) سرمايه در گردش 
7-4) سرمايه ثابت
7-5) هزينه استهلاك
7-6) هزينه تعميرات و نگهداري
7-7) وضعيت باز پرداخت تسهيلات
7-8) منابع تأمين سرمايه گذاري طرح
7-9) محاسبه قيمت تمام شده محصول و سود سالانه
7-10) محاسبه شاخصهاي اقتصادي طرح
 
بخشی از متن تحقیق:
پلاستيك ها از نظر كمك به پيشرفت تكنولوژي ، افزايش كيفيت زندگي و اطمينان از اين كه بشر از منابع طبيعي اش به خوبي و به مرور موثر استفاده مي كند، نقشي بسيار حياتي را بازي مي كنند. استفاده اي بهينه از منابع به دو موضوع محيط زيست و اقتصاد اين تعادل نيز به روش هاي انتخاب و استفاده از مواد اولية، صرفه جويي در منابع براي توليد و كاهش ضايعات تا حد ممكن بستگي دارد. در بخش صنايع پلاستيك اين موضوع با عنوان «بهينه سازي منابع» مطرح است و پژوهشگران اروپايي بر اين عقيده اند كه پلاستيك ها مي توانند بشر را در راه استفاده بهينه از منابع طبيعي اش كمك كنند. 
هنگامي كه ما درباره ي صرفه جويي منابع فكر مي كنيم به تناوب موضوع ضايعات را در ذهن داريم، اما نظريه اي در مورد «بهينه سازي منابع» ما را مطمئن مي سازد كه بايستي به خاطر داشته باشيم كه ضربه زدن به محيط زيست از موضوع ضايعات و دفع ضايعات آغاز نمي شود. در واقع، هر چيزي و هر فرايندي، مي تواند ضربه اي بر محيط زيست وارد كند، از لحظه اي كه مواد خام استخراج مي شود تا هنگام توليد يك محصول و تا زماني كه عمر مفيد محصول به پايان مي رسد ما همواره شاهد ورود ضرباني بر محيط زيست هستيم. 
برخلاف آنچه كه برخي از مردم تصور مي كنند پلاستيك ها در آغاز حيات شان مقداري محدود از منابع طبيعي را استفاده مي كنند . به عبارتي، بررسي ها نشان مي دهند كه فقط 4 درصد از منابع نفتي مصرفي اروپاي غربي براي توليد مواد پلاستيك مورد استفاده قرار مي گيرد
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق بازيافت مواد پلاستيك و حفظ محيط زيست”

محیط زیست

تحقیق خشك كردن پلاستيك ها

دانلود تحقیق با موضوع خشك كردن پلاستيك ها،
در قالب word و در 8 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
بسياري از پلاستيك ها رطوبت موجود در اتمسفر را جدب مي كنند. مقدار رطوبت جذب شده توسط پليمر به نوع آن بستگي دارد. رطوبت موجود در گرانول ها حتي اگر فط در سطح آن ها نيز باشد مي تواند مشكلاتي را در قعطات قالب گيري شده از پلاستيكهاي مهندسي به وجود آورد. از جمله اثرات نامطلوب مي توان به مورد زير اشاره كرد:‌ مشكلات فرآيندي. كيفيت سطحي بد قطعات قالب گيري شده و ويژگي هاي ضعيف مكانيكي؛ به ندرت ممكن است حضور رطوبت را بتوان تنها از راه آزمايش هاي ظاهري كشف نمود در اين مقاله سعي شده است كه اطاعات مفيدي را به فرآيند گراني كه با محددهاي وسبع از اين پليمرها سرو كار دارند ارايه شود تا برخورد مناسب تري را با پليمرهاي حساس به رطوبت داشته باشند. 
براي فرآيند كردن مناسب اكثر پليمر هاي مهندسي لازم است كه رطوبت در گرانول آن ها از يك سطح پيشينه پايين تر باشد. نياز به خشك كردن عمدتا به ميزان حساسيت آن ماده به آب بستگي دارد. به طبع مقدار رطوبت موجود در گرانول ها به هنگام حمل،‌ نوع بسته بندي و زمان نگهداري مواد در انبار نيز مسايلي بسيار مهم هستند.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق خشك كردن پلاستيك ها”