مهندسی پلیمر

تحقیق كاربرد پليمرها در صنعت راهسازي

دانلود تحقیق با موضوع كاربرد پليمرها در صنعت راهسازي،
در قالب word و در 35 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
امروزه صنعت راهسازي يكي از مهمترين شاخه هاي مهندسي مي‌باشد كه به سرعت در حال رشد است. گسترش سريع شبكه راهها، افزايش ترافيك و بار محوري ناشي از آن، همچنين افزايش تقاضا براي بهبود كيفيت خدمات، سبب تلاش بيشتر مهندسان به منظور بالا بردن كيفيت راهها و نگهداري آنها گشته است.
تا اوايل قرن بيستم جاده ها عمدتا خاكي بودند و راههاي داخل شهري سنگفرش مي‌شدند، امروزه، با پيشرفت تكنولوژي به روسازي راه بسيار اهميت داده مي‌شود. 
در اين ميان مناسبترين ماده اي كه براي روسازي راه به كار مي‌رود، آسفالت است. زيرا از مواد ديگري ارزانتر است، در برابر تغييرات شرايط جوي پايدار مي‌باشد، خاصيت ارتجاعي دارد، به فراواني و در همه جا  در دسترس است و مي‌توان آن را (با اصلاحات لازم) در هر آب و هوايي به كار برد.
تا چندين دهه قبل آسفالت به صورت معمول خود (مخلوطي از قير و سنگدانه) به كار مي‌رفت. ولي امروزه مهندسان بنا به دلايل زير سعي در بهبود خواص آسفالت دارند:
آسفالت با مشكلاتي نظير ترك خوردن، شيار شيار شدند (Rutting) فرسوده شده بر اثر نمكها، جمع شدن بر اثر گرما يا شكننده شدن بر اثر سرما و … روبروست.
توجه به ايمني و راحتي جاده ها از مهمترين اصول راهسازي مدرن است. مثلا سطح جاده بايد طوري باشد كه اصطكاك لازم را ايجاد كرده از ليز خوردن اتوميبلها جلوگيري نمايد. همچنين صداي ناهنجار ايجاد ننمايد. يعني داراي سطحي هموار باشد  نيز از جمع شدن آب روي جاده جلوگيري شود.
طراحان و مهندسان در پي يافتن روشها و مواد مناسبي براي اصلاح آسفالت هستند. از جمله مهمترين موادي كه تا كنون براي اين منظور به كار رفته اند و نتايج بسيار رضايت بخشي به همراه داشته اند. پليمرها مي‌باشند. 
در اين مقاله سعي شده است به دو كاربرد عمده پليمر در بهبود خواص آسفالت اشاره شود:
1-استفاده از پليمر براي اصلح خواص قير.
2-استفاده از شبكه هاي (Mesh) پليمري براي تسليح آسفالت.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق كاربرد پليمرها در صنعت راهسازي”

مهندسی پلیمر

تحقیق اصلاح سطح الیاف کربن و کاربرد آن در کامپوزیت های پیشرفته

دانلود تحقیق با موضوع اصلاح سطح الیاف کربن و کاربرد آن در کامپوزیت های پیشرفته،
در قالب pdf و در 81 صفحه.


بخشی از متن تحقیق:
در این تحقیق، اصلاح سطح آندی الیاف کربن بر پایه پلی اکریلونیتریل در جهت افزایش گروههای عاملی سطح مطالعه گردید که نتیجه آن افزایش خواص مکانیکی کامپوزیت می باشد.

بررسی های انجام شده به کمک طیف سنجی مادون قرمز نشان می دهد که اکسایش الکترو شیمیایی فعالیت سطح را با افزایش گروههای قطبی اکسیزن دار افزایش داده و بررسی انجام شده به کمک میکروسکوپ الکترونی، تغییرات مورفولوژی سطح را تایید می کند.

پس از اصلاح  سطح مقاومت برشی بین لایه کامپوزیت کربن اپوکسی افزایش می یابد. هم چنین زمان مناسب اصلاح الیاف در جهت افزایش خواص فیزیکی و مکانیکی امید بخش بوده و اصلاح بیش از حد جهت بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی مناسب نیست …
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق اصلاح سطح الیاف کربن و کاربرد آن در کامپوزیت های پیشرفته”

مهندسی پلیمر

جزوه آموزشی خواص فیزیکی و مکانیکی مواد رشته پلیمر

دانلود جزوه آموزشی خواص فیزیکی و مکانیکی مواد رشته پلیمر،
در قالب pdf و در 84 صفحه.

توضیحات:
این
جزوه آموزشی جز مجموعه جزوات خلاصه منابع رشته پلیمر برای آمادگی آزمون
دکتری دانشگاه آزاد می باشد که به همراه مجموعه تست ها با پاسخ های تشریحی
برای کنکور ارائه شده است.

دانلود فایل

دانلود فایل”جزوه آموزشی خواص فیزیکی و مکانیکی مواد رشته پلیمر”

مهندسی پلیمر

تحقیق پلیمرها

دانلود تحقیق در مورد پلیمرها،
در قالب word و در 14 صفحه، قابل ویرایش.


بخشی از متن تحقیق:
تصور جهان پیشرفته کنونی بدون وجود مواد پلیمری مشکل می باشد. امروزه این مواد جزیی از زندگی ما شده اند و در ساخت اشیای مختلف، از وسایل زندگی و مورد مصرف عمومی تا ابزار دقیق و پیچیده پزشکی و علمی به کار می روند. 

کلمه پلیمراز کلمه یونانی (Poly) به معنی چند و (Meros) به معنای واحد با قسمت به وجود آمده است. در این میان ساختمان پلیمرها با مولکول های بسیار دراز زنجیرگونه با ساختمان فلزات کامل متفاوت است. این مولکول های بلند از اتصال و به هم پیوستن هزاران واحد کوچک مولکولی مرسوم به منومر تشکیل شده اند. مواد طبیعی مانند ابریشم، لاک، قیر طبیعی، کشان ها و سلولز ناخن دارای چنین ساختمان مولکولی هستند …
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق پلیمرها”

مهندسی پلیمر

تحقیق كاربرد روش هاي طراحي آزمون به همراه شبيه سازي جهت بهبود فرآيند تزريق

دانلود تحقیق با موضوع كاربرد روش هاي طراحي آزمون به همراه شبيه سازي جهت بهبود فرآيند تزريق، 
در قالب pdf و در 61 صفحه.


بخشی از متن تحقیق:
فرايند قالب گيري تزريقي، يكي از روشهاي توليد قطعات پليمري مي باشد. با توجه به اينكه اين فرايند داراي متغيرهاي متعدد كنترل فرايند مي باشد، جزو فرايندهاي پيچيده بشمار مي رود و راهها و روش هاي متعددي براي آسان نمودن حل مسايل موجود در آن ابداع شده است.

در اين تحقيق هدف اين است كه با تلفيق دو روش شبيه سازي و طراحي آزمون به روشي دست پيدا كنيم كه بتواند از حجم پيچيدگي ها بكاهد و بتواند در حل مسايل پيچيده اي نظير بهينه سازي از آن استفاده نمود. در ابتدا به بررسي تك تك هر يك از اين روش ها پرداخته شد و كليه تئوري هاي موجود مورد نقد و بررسي قرار گرفت و سپس با توجه به اين روش به حل يك مسئله بهينه سازي پرداخته شد.

در حل اين مسئله تاثير كليه عوامل در نتيجه نهايي سنجيده شد و در نهايت حالت بهينه براي فرايند حاضر  بدست آمد. در نهايت نتايج شبيه سازي هاي سازمان يافته با روش طراحي آزمون بوسيله يك آزمون عملي مورد تاييد قرار گرفت. در نهايت مي توان از اين روش بصورت يك روش اس تاندارد در صنعت قالب گيري تزريقي استفاده نمود.

فرايند قالب گيري تزريقي از جمله فرايند هاي صنعتي مي باشد كه به دليل مزاياي گوناگون نظير انعطاف پذيري بالا، قابليت ساخت قطعات پيچيده، سرعت توليد بالا، انرژي مصرفي كم، امكان خودكار شدن و استفاده از حداقل نيروي انساني، امكان ساخت قطعات بسيار دقيق و … به عنوان يكي از مهمترين و كارآمد ترين فرايند هاي صنعتي توليد قطعات پليمري شناخته شده است…
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق كاربرد روش هاي طراحي آزمون به همراه شبيه سازي جهت بهبود فرآيند تزريق”

مهندسی پلیمر

تحقیق نانوکامپوزیت های پلی استرهای غیراشباع

دانلود تحقیق با موضوع نانوکامپوزیت های پلی استرهای غیراشباع،
در قالب pdf و در 72 صفحه.



بخشی از متن تحقیق:
دو گروه از نانوکامپوزیت هایی که به طور مصنوعی ساخته شده بودند، از رزین پلی استر غیراشباع به عنوان ماتریس و سدیم مونت موریلونیت و از مونت موریلونیت تغییر یافته به عنوان عناصر تقویت کننده استفاده می کنند. نمونه پردازش اشعه ایکس کامپوزیت ها (ترکیبات) نشان داد که فضای بین دو لایه مونت موریلونیت تغییر یافته از 25/1 نانومتر تا 5/4 نانومتر گسترش یافته است و نشان دهنده افزایش طول است. میزان انتقال شیشه ای این کامپوزیت ها از  °72 در پلی استر غیر اشباع ناقص تا °86 در کامپوزیت با 10% مونت موریلونیت تغییر یافته از مواد آلی افزایش پیدا کرد. با استفاده از میکروسکوپ الکترونی پویشی به این نتیجه رسیدند که میزان افزایش طول لایه لایه شدن مونت موریلونیت تغییر یافته بیشتر از میزان افزایش طول لایه لایه شدن مونتموریلونیت تغییر نیافته است. خواص مکانیکی همچنین از این یافته های به دست آمده حمایت کردند، زیرا به طور کلی ضریب کشسانی، مقاومت کششی، ضریب خمشی و مقاومت ضربه ای کامپوزیت هایی که همراه مونت موریلونیت تغییر یافته می باشند در مقایسه با این ویژگی های متناظر در کامپوزیت هایی که همراه با مونت موریلونیت تغییرنیافته می باشند، بیشتر است مقدار ضریب کشسانی، مقاومت کششی، ضریب خمشی و مقاومت خمشی، حداکثر مقدار را نشان داد در حالیکه مقاومت ضربه ای در حجم تقریبی 3-5 WT% مونت موریلونیت تغییر یافته، حداقل مقدار را نشان داد. این نتایج به دست آمده نشان داد که سطح لایه لایه شدن ممکن با توجه به حجم مونتموریلونیت تغییر یافته حداقل مقدار را داشته باشد. سطح افزایش خواص مکانیکی در این مورد قابل توجه بود.ضریب خمشی پلی استر غیر اشباع با اضافه کردن فقط 3 WT% خاک رس اصلاح شده از مواد آلی تا 35% افزایش پیدا کرد. ضریب کشسانی پلی استر غیر اشباع با  5 WT% از بارگذاری خاک رس تغییر یافته از مواد آلی به اندازه 17% افزایش پیدا کرد.


مقدمه تحقیق:
نانو کامپوزیت های پلمیری، جز گروه جدیدی از کامپوزیت هایی هستند که در آن ها، مقدار مواد پر کننده بین 1 نانومتر تا 100 نانومتر در نوسان می باشد. خواص مکانیکی، حرارتی، بازدارنده شعله ای، سد کنندگی به علت نسبت صفحه ای بالای مواد پر کننده افزایش پیدا می کند، بدون اینکه با فقدان قابل توجهی در میزان شفافیت، سختی یا مقاومت ضربه ای روبه رو شوند. ساختار خاک رس مونت موریلونیت به کار رفته به عنوان ماده پر کننده از یک صفحه اکسیدآلومینیوم هشت ضلعی تشکیل شده که در بین دو صفحه سیلیسی چهارضلعی قرار گرفته است. سیلیکات لایه ای به طور کلی از طریق تبادل کایتون غیر آلی که در بین لایه هایی با یک کایتون آمونیوم آلی قرار گرفته است، از مواد آلی ساخته شده است. یون های آلکیل آمونیوم باعث کمتر شدن انرژی سطحی خاک رس می شوند، به گونه ای که مونومرها و پلیمرها با میزان قطبیت متفاوت می توانند وارد فضای بین لایه ها شوند و باعث تفکیک پذیری بیشتر لایه های سیلیکات به منظور تشکیل نانو کامپوزیت ها می شوند. اولین تحقیقات انجام شده در رابطه با نانو کامپوزیت ها توسط آقای اوکارا و همکارانش انجام شد. کسی که توانست مونت موریلونیت تبادل شده یون را به عنوان عنصری تقویت کننده در پلی کاپرولاکتام منتشر کند. وایا و همکارانش در زمینه جنبش شناسی افزایش طول در مرحله ذوب پلیمر تحقیقاتی را انجام دادند و متوجه وجود مکانیسمی شدند که از طریق آن زنجیره های پلیمری در داخل فضاهای خالی بین لایه های سیلیکات نفوذ می کنند. آگاگ و همکارانش در زمینه خواص مکانیکی و حرارتی نانوکامپوزیت های رسی پلیمری تحقیق کردند. فو و گوتوبودین در زمینه لایه لایه شدن تک لایه های مونت موریلونیت ساخته شده از مواد آلی در پلی استایرن تحقیقاتی را انجام دادند. برخی از تحقیقات در رابطه با پلیمرهای ترموست انجام شده اند. لی و چانگ در رابطه با کامپوزیت هیبریدی خاک رس اپوکسی که از طریق پلیمریزه کرده امولسیون تهیه شده است، توضیحاتی را ارانه دادند. کورن مان و همکارانش در زمینه پلی استر غیراشباع مستقر بر روی نانو کامپوزیت ها و مونت موریلونیت تغییر یافته از طرق عنصر جفت شده سیلان تحقیقاتی را انجام دادند. آقای کورمان و همکارانش نانوکامپوزیت های خاک رس اپوکسی را از مواد مصنوعی تولید کردند و ماهیت عامل سخت شدن را بر روی ساختار کامپوزیت ها مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. در تحقیقاتی که در حال حاضر انجام می شوند، مواردی هم چون کامپوزیت های پلی استر غیر اشباع مونت موریلونیت، تاثیرات مونت موریلونیت تغییر یافته از مواد آلی و تغییر نیافته بر روی خواص فیزیکی مورد بررسی قرار می گیرند. نتایج بدست آمده از این تحقیقات از طریق پرداش اشعه ایکس، گرماسنج پویشی افتراقی و میکروسکوپ الکترونی پویشی تأیید شده اند. تأثیرات ترکیب کردن فراصوتی بر روی خواص مکانیکی مورد بررسی قرار گرفتند.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق نانوکامپوزیت های پلی استرهای غیراشباع”

مهندسی پلیمر

پاورپوینت کامپوزیت ها و برخی کاربردهای آن

دانلود پاورپوینت با موضوع کامپوزیت ها و برخی کاربردهای آن،
در قالب ppt و در 43 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

فصل1: تعریف کامپوزیت و مختصری در مورد آن
1- 1-تعریف کامپوزیت
2-1- مواد اولیه کامپوزیت‌ها
3-1- تقسیم‌بندی مواد کامپوزیت
4-1- نقاط قوت کامپوزیت‌ها
5-1- مهمترین موارد کاربرد کامپوزیت
6-1- مصرف سرانه مواد کامپوزیتی در کشور
7-1- آشنایی با چند پروژه کامپوزیتی در ایران

فصل2: آشنایی با تکنولوژی پالتروژن و برخی از مهمترین الیاف و کامپوزیت ها
1-2- پالتروژن -يكي از سريع‌ترين و مهمترين روش‌هاي توليد محصولات كامپوزيتي
2-2- تکنولوژی پالتروژن
3-2- مزیت‌ها
4-2- معایب
5-3- پالتروژن در ایران  
6-2-الیاف شیشه (فایبرگلاس)
7-2-الیاف کربن
8-5-الیاف آرامید
9-2-کامپوزیت FRP

فصل3: معرفی کاربردهای کامپوزیت در صنایع ساختمانی و ریلی
1-3-کاربرد کامپوزیت‌ها در صنعت حمل ونقل ریلی
2-3-كاربرد كامپوزيت‌ها در ساخت تراورس
3-3-استفاده از کامپوزيت‌ها در صنعت حمل نقل ريلي کشور هند
4-3- رواج کاربرد کامپوزیت در پل سازی

فصل4: کاربرد کامپوزیت در صنعت ساختمان
1-4-کامپوزیت‌ها در معماری
2-4-تقویت بتن با کامپوزیت
3-4-تقویت داخلی بتن با ضایعات کامپوزیتی
4-4-تقویت صفحه‌های فلزی با کامپوزیت
5-4-سقف‌های کامپوزیتی در سازه‌های فلزی
6-4-کامپوزیت در طراحی
7-4-کامپوزیت در ساخت در و پنجره
8-4-دیوارهایی با میله های FRP
9-4-ورق‌های ALCOWALL
منابع و مآخذ
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت کامپوزیت ها و برخی کاربردهای آن”

مهندسی پلیمر

تحقیق علوم و تکنولوژی پیش آغشته ها

دانلود تحقیق با موضوع علوم و تکنولوژی پیش آغشته ها،
در قالب pdf و در 56 صفحه.


بخشی از متن تحقیق:
صنعت تولید کامپوزیت در مقیاس جهانی، گسترش زیادی یافته است و بخش وسیعی از تولیدات کامپوزیت، با به کار بردن پیش آغشته ها انجام می گیرد. معلوم شده است که پیش آغشته ها تأثیر بسزایی در رشد و پیشرفت کامپوزیت ها داشته اند، به همین دلیل اخیراً مطالعات زیادی در این زمینه انجام گرفته است و امروزه به فرایند پیش آغشته سازی، نه فقط به عنوان یک علم بلکه به عنوان یک هنر می نگرند و بسته به نوع سیستم رزین و تقویت کننده می توان پیش آغشته هایی، با خصوصیات متنوع بدست آورد. نحوه فراورش و شرایط آن نیز روی خصوصیات پیش آغشته تأثیر می گذارد. در ضمن، با آگاهی از عوامل مؤثر در فرآیند، می توان آنها را به نحو مطلوب تعیین کرد و پیش آغشته هایی با کیفیت بالا تولید نمود. از جمله موارد مصرف پیش آغشته ها، می توان به ساخت محفظه موتور موشک ها، فداشونده ها، چندلایه ای ها عایق الکتریکی و مواد پایه برای تولید صفحات مدار چاپی اشاره کرد. 


مقدمه تحقیق:
مواد پیش آغشته شده یا پیش آغشته ها ترکیبهایی از رزین و تقویت کننده اند که مستعد قالبگیری می باشند و به عنوان مواد مهندسی در ساخت کامپوزیتهای پیشرفته مورد استفاده قرار می گیرند. این مواد که اولین بار در سال 1937 در آزمایشگاه تهیه و در سال 1948 وارد بازار شدند موجبات رشد سریع تکنولوژی پلاستیکهای تقویت شده ساختاری و فداشونده ها را فراهم آورده اند. امروز پلیمرهای گرمانرم به همان خوبی پلیمرهای گرم سخت در سخت پیش آغشته ها مورد استفاده قرار می گیرند. مهمترین ویژگی یک پیش آغشته گرماسخت، شبکه ای شدن جزئی رزین آن می باشد که میزان آن از اهمیت ویژه ای در کیفیت محصول برخوردار است. امکان کنترل خوب نسبت رزین به تقویت کننده، روندگی و ژله شدن از مزایای پیش آغشته هاست. در این مقاله مواد اولیه مورد استفاده، مزایا، کاربرد، تکنولوژی تولید و روشهای مختلف آغشته سازی و نحوه بهبود آنها مورد بحث قرار می گیرد. شرایط انبارداری، آزمون های مهم کنترل کیفیت، عیب های به وجود آمده در حین تولید و خصوصیات مکانیکی پیش آغشته های مختلف نیز بررسی می شود. استفاده از آدمهای مصنوعی و کامپیوتر در خط تولید و بهبود تقویت کننده ها و رزین های موجود یا استفاده از تقویت کننده ها و رزین های جدید از جمله موارد دورنمای تکنولوژی تولید پیش آغشته هاست. 
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق علوم و تکنولوژی پیش آغشته ها”

مهندسی پلیمر

پاورپوینت آشنایی با کامپوزیت و کاربردهای آن

دانلود پاورپوینت با موضوع آشنایی با کامپوزیت و کاربردهای آن،
در قالب ppt و در33 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:


بخش 1: تعریف کامپوزیت و مختصری در مورد آن
1- 1- تعریف کامپوزیت
2-1- تقسیم بندی مواد کامپوزیت
3-1- نقاط قوت کامپوزیت ها
4-1- مهم ترین موارد کاربرد کامپوزیت
5-1- مصرف سرانه مواد کامپوزیتی در کشور

6-1- آشنایی با چند پروژه کامپوزیتی در ایران

بخش 2: آشنایی با تکنولوژی پالتروژن و برخی از مهم ترین الیاف وکامپوزیت ها
1-2- پالتروژن: يكي از سريع‌ترين و مهم ترين روش‌ هاي توليد محصولات كامپوزيتي
1-1-2- تکنولوژی پالتروژن
2-1-2- مزیت ها
3-1-2- معایب
4-1-3- پالتروژن در ایران   
2-2- الیاف شیشه (فایبرگلاس)
3-2- الیاف کربن
4-5- الیاف آرامید
5-2- کامپوزیت FRP


بخش3: معرفی کاربردهای کامپوزیت در صنایع ساختمانی و ریلی

1-3- کاربرد کامپوزیت ها در صنعت حمل و نقل ریلی
1-1-3- كاربرد كامپوزيت ها در ساخت تراورس
2-1-3- استفاده از کامپوزيت ها در صنعت حمل نقل ريلي کشور هند
2-3- رواج کاربرد کامپوزیت در پل سازی
3-3- کاربرد كامپوزيت در صنعت ساختمان
منابع و مآخذ


بخشی از متن پاورپوینت:
مقدمه:
با پیشرفت علم و تکنولوژی مصالح ساختمانی نیز تحول چشمگیری پیدا کرده اند، به طوری که در جهان توسعه یافته امروز کمتر از مصالح سنتی استفاده می شود. یکی از علومی که به این پیشرفت کمک شایانی کرده است علم متالوژی  است که با پیشرفت  سریع  خود هر روزه مصالح جدیدرابا کیفیت و رفتار بسیار بهتر و مفیدتر ارائه می‌کند. کامپوزیت ها که از مصالح جدید و به روز به شمار می‌روند ازاین دسته هستند. این دسته از مصالح  با  تنوع  فراوان وکاربردهای رو به افزایش خود سهم بسیاری در پیشرفت وتوسعه صنعت  ایفا می کنند. در این تحقیق پس از بیان تعریفی کلی ازکامپوزیت و مهم ترین خصوصیات و کاربردهای آن در فصل اول، در مورد پالتروژن بعنوان یکی از مهم ترین تکنولوژی های تولید کامپوزیت و نیز برخی از انواع الیاف ها و کامپوزیت ها در فصل دوم بحث شده است. در فصل سوم نیز  به گوشه ای از کاربردهای وسیع این نوع مواد درصنایع حمل ونقل ریلی وصنایع ساختمانی اشاره گردیده است.
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت آشنایی با کامپوزیت و کاربردهای آن”

مهندسی پلیمر

تحقیق بررسی خواص فیزیکی مکانیکی فوم هاي کامپوزیتی چوب-پلی اتیلن با دانسیته بالا

دانلود تحقیق با موضوع بررسی خواص فیزیکی مکانیکی فوم هاي کامپوزیتی چوب- پلی اتیلن با دانسیته بالا،
در قالب pdf و در 72 صفحه.


توضیحات:
کامپوزیت های چوب پلاستیک، ترکیبی از رزین پلیمری و پودر چوب می باشد. کامپوزیت های چوب پلاستیک، از الیاف سلولزی به عنوان پرکننده تقویتی در ماتریس پلیمری استفاده می کنند ایجاد پیوند شیمیایی میان پودر چوب آب دوست ورزین پلیمری آب گریز از مهمترین عوامل بهبود خواص کامپوزیت های چوب پلاستیک می باشد. اما ایجاد پیوند، به تنهایی پاسخ گوی مشکلات و معایبی که کامپوزیت های چوب پلاستیک نسبت به پلیمر وچوب ندارند، نمی باشد یکی دیگر از مواردی که معمولاً بهبود خواص کامپوزیت های چوب پلاستیک را دارد، ایجاد ساختار سلولی در کامپوزیت های چوب پلاست می باشد. البته می بایست سلول های ایجاد شده دارای سایز متوسط سلولی کمتر از 10 میکرومتر باشند. وجود حباب هایی با سایز بسیار پایین سبب یخ شدن ترک ها گردیده و در نتیجه رشد ترک ها را محدود گردانیده و انرژی بیشتری جهت رشد ترک ها نیاز می باشد، در صورتی که سایز متوسط سلولی از یک حد معین بیشتر باشد، سبب ایجاد نقص در ساختار می گردند که افت خواص را به دنبال خواهد داشت.

بررسی های انجام شده در این حوزه بیشتر به سال های 2002 تا 2008 باز می گردد که رداکثر آنها، تاثیر پارامترهای موادی درصد پودر چوب تغییر درصد پودر چوب و … بر روی خواص فیزیکی مکانیکی و مورفولوژیکی و فرآیندی مورد بررسی قرار گرفته است…
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق بررسی خواص فیزیکی مکانیکی فوم هاي کامپوزیتی چوب-پلی اتیلن با دانسیته بالا”