تغذیه

گزارش کار آموزی كارخانه قند آبكوه

فهرست مطالب :

تاریخچه

مقدمه

دستورالعملهای عمومی

فصل اول : آزمایشهای عیارسنجی

فصول دوم : انتقال چغندر قند

فصل سوم : عصاره گیری

فصل چهارم : تصفیه شربت

فصل پنجم : اواپراسیون

فصل ششم : کریستالیزاسیون

فصل هفتم : کوره آهک

فصل هشتم : کوره بخار

فصل نهم : قندگیری از ملاس

فصل دهم : فاضلاب

قسمتی از متن :

مقدمات تاسیس کارخانه قند آبکوه در سال ۱۳۱۳ شروع و سفارش ساخت ماشین آلات و نصب و راه اندازی و به ظرفیت ۳۵۰ton/day به شرکت اشکوراچکسلواکی داده شده و ساختمانها اعم از صنعتی و اداری و کوی کارکنان بوسیله شرکت تستاپ ساخته شده است.

ساخت زمین کارخانه در بدو تاسیس ۲۷ هکتار بود که توسعه های
بعد به ۶۰ هکتار افزایش یافت و اولین بهره برداری کارخانه در سال ۱۳۱۵ با
مصرف ۱۲۳۷۵ تن چغندر شروع و در دومین بهره برداری در سال ۱۳۱۶ با مصرف
۲۲۶۵۹ تن چغندر بوده است. چون موقعیت کارخانه برای چغندرکاری مناسب تشخیص
داده شد امکان تولید چغندر پیش از ظرفیت ۳۵۰ تن برای هر روز بهره برداری
وجود داشته است.

طرح افزایش ظرفیت از ۳۵۰ به ۶۵۰ تن تهیه و توسط شرکت اشکورا
در سال ۱۳۱۷ انجام شد. کارخانه در این ظرفیت دارای دیفوزیون نوع باطری و
ساتراسیون بصورت مرحله ای بوده و چهار کوره بخار ذغال سنگی هر یک به ظرفیت ۶
تن بخار در ساخت و ۲ توربین بخار هر کدام به قدرت ۵۶۰ kw با ۳۰۰۰ دور
نیروی مورد نیاز بهره برداری را تامین می کرد.

در سال ۱۳۴۵ ظرفیت کارخانه از ۶۵۰ تن به ۱۶۰۰ تن چغندر در
شبانه روز افزایش یافت. در این توسعه قسمت خام کارخانه قدیم جمع آوری و فقط
قسمت تبخیر آن حفظ شده است.

کلیه ماشین آلات بجز دیفیوزیون RT انگلیسی و شرکت کریک مسئول
نصب و راه اندازی آن بوده است. در سال ۱۳۴۹ آستان قدس سهام کارخانه را از
سازمان گسترش خریداری نمود. شرکت قند رضوی توسط شرکت اوکماس ظرفیت کارخانه
را از ۱۶۰۰ تن به ۲۵۰۰ تن چغندر در شبانه روز افزایش داده است و شرکت
اوکماس با نصب ۴ مخزن ذخیره و شربت غلیظ به حجم ۱۶۸۰۰ m3 و نصب
یک دستگاه بدنه تغلیظ شربت ذخیره و یک دستگاه بدنه تبخیر و یک دستگاه کوره
بخار و پرس و تفاله و با استفاده از ضریب اطمینان اکثر دستگاههای موجود در
کارخانه و افزایش دور اقدام به افزایش ظرفیت کارخانه به ۲۵۰۰ تن چغندر تا
مرحله شربت غلیظ در شبانه روز نموده است. در بهره برداری سال ۸۴ تعداد
کارکنان دائم به ۱۲۶ نفر و کارگران موقت ۵۸۸ نفر بوده اند.

دانلود فایل

دانلود فایل”گزارش کار آموزی كارخانه قند آبكوه”

تغذیه

گزارش کار آموزی کارخانه آرد والسی قائن

فهرست مطالب :

مقدمه

اصطلاحات و تعاریف

آزمایشات

روش کار

نیازهای بهداشتی محل تهیه و تولید مواد اولیه

تأسیسات – طراحی – تسهیلات

شرایط ایمنی کارخانجات تولیدی آرد

                

قسمتی از متن :

فرآیند تولید آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهایی میباشد .

آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذاها است. ماده ی
پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید.
معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی
ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد تهیه می شود.

اساس آرد را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین
انواع هیدرات کربن می باشد. معمولاً وقتی سخن از آرد به میان می آید، منظور
آرد گندم است، چون این نوع آرد بخش عمده ی آرد لازم برای تهیه ی نان و
پاستا را شامل می شود. دلیل استفاده وسیع از آرد گندم خواص آن می باشد.
وقتی این آرد را با آب مخلوط می کنیم، نوعی پروتئین پیچیده به نام گلوتن
ایجاد می شود. وجود گلوتن به خمیر خاصیت ارتجاعی می دهد و می توان آن را به
هر شکلی در آورد. همین خاصیت گلوتن، سبب می شود که گازهای حاصله درون خمیر
باقی بمانند و وجود این گازهاست که سبب تردی و حالت اسفنجی محصول نهایی می
گردد. این خاصیت آرد گندم در تهیه ی انواع نان و کیک بسیار حائز اهمیت می
باشد.

دانلود فایل

دانلود فایل”گزارش کار آموزی کارخانه آرد والسی قائن”

تغذیه

پاورپوینت تغذیه وریدی در نوزادان

دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه وریدی در نوزادان،
در قالب ppt و در 51 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

اهداف
ضرورت دستورالعمل تغذیه وریدی در نوزادان
تعریف تغذیه وریدی
اندیکاسیون های تغذیه وریدی در نوزادان
محتوای تغذیه وریدی در نوزادان
انرژی و کالری مورد نیاز
مایع مورد نیاز
دکستروز مورد نیاز
آمینواسید مورد نیاز
لیپید مورد نیاز
مانیتورینگ لیپید
الکترولیت های مورد نیاز
ویتامین های مورد نیاز
املاح ضروری مورد نیاز
روش های تجویز تغذیه وریدی
داروهای محرک ورید
روش های تجویز تغذیه وریدی
عوارض تغذیه وریدی
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت تغذیه وریدی در نوزادان”

تغذیه

پاورپوینت برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر

دانلود پاورپوینت با موضوع برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر،
در قالب ppt و در 63 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

اهمیت تغذیه انحصاری با شیر مادر
مزایای شیر مادر
وضعیت صحیح شیردهی
برقراري و استمرار شيردهي
نشانه هاي كفايت شير مادر
مضرات استفاده از بطری و پستانک
دوشیدن و ذخیره کردن شیر
تغذیه کمکی
اهميت توجه به رشد كودك
اهميت تغذيه 6 تا 12 ماهگي
تكامل تغذيه اي شيرخواران
توصيه هاي كاربردي براي كودكان در سال دوم زندگي
علل افت تغذيه در كودك مبتلا به اسهال
اثرات تغذيه بر اسهال
تغذيه كودك مبتلا به اسهال
تغذيه در اسهال پايدار
تغذيه كودك مبتلا به عفونت حاد تنفسي
تغذيه بعد از بيماري
تغذيه كودك تب دار
توصيه هاي كلي تغذيه‌ اي براي كودكان بيمار
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر”

تغذیه

پاورپوینت تاثیر تغذیه بر جنسیت جنین

دانلود پاورپوینت با موضوع تاثیر تغذیه بر جنسیت جنین،
در قالب ppt و در 16 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

عوامل موثر بر جنسیت جنین
روش های تعیین جنسیت جنین
تغذیه و تعیین جنسیت
برای پسردار شدن چه باید خورد؟
برای دختردار شدن چه باید خورد؟
اجرای این رژیم های غذایی در چه مواردی ممنوع است؟

دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت تاثیر تغذیه بر جنسیت جنین”

تغذیه

تحقیق اثر املاح معدني بر بدن

دانلود تحقیق در مورد اثر املاح معدني بر بدن،
در قالب فایل word و در 38 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

مقدمه
عناصر معدنی ماکرو کلسیم
تشکیل استخوان
تشکیل دندان
انعقاد خون
کاتالیزور واکنش‌ های بیولوژیکی
نگهداری و عمل غشاء سلول
عوامل مساعد کننده جذب کلسیم
و …


مقدمه تحقیق:
تمام غذاها علاوه بر اجزای اصلی، دارای مقادیر متفاوتی مواد معدنی هستند. مواد معدنی ممکن است به صورت نمک های آلی یا غیر‌آلی یا به صورت ترکیب شده با مواد آلی وجود داشته باشند. برای مثال می‌توان به فسفر موجود در فسفوپروتئین و فلزات موجود در آنزیم‌ ها اشاره کرد.

بیش از 60 عنصر در غذاها وجود دارد. معمولاً مواد معدنی را به دو دسته تقسیم می‌ کنند.

1- اجزاء نمکی اصلی 2- عناصر ناچیز

اجزای نمکی اصل شامل پتاسیم، سدیم کلسیم منیزیم، کلرید، سولفات، فسفات و بی‌کربنات هستند. عناصر ناچیز را می‌توان به سه گروه تقسیم کرد.

1- عناصر مغذی ضروری که شامل آهن،‌ مس، ید، کبالت، منگنز و روی می‌ باشند.
2- عناصر غیر رسمی مغذی که شامل آلومینیوم، بر، نیکل، قلع، کروم هستند.
3- عناصر سمی غیر مغذی که شامل جیوه، سرب ارسنیک،‌کادمیم و آنتیموان می‌ باشد.

معمولاً مواد معدنی موجود در غذاها توسط خاکسترسازی یا سوزاندن معین می‌ گردد. این عمل مواد آلی موجود در غذا را نابود می‌ کند و فقط مواد معدنی باقی می‌ ماند.

در اواسط قرن 19 دانشمندان نشان دادند که مخلوطی از کربوئیدارت- چربی، پروتئین و آب، بتن هایی قادر به تأمین رشد نمی‌ باشد، بدین جهت دانشمندان به خاکسر باقیمانده غذا که غیر قابل احتراق بود، توجه بیشتر کردند. از سال 1880 تاکنون پی‌بردند که این خاکستر از عناصر بسیاری که در تغذیه انسان نقش حیاتی دارد، تشکیل شده است.


این فایل در قالب Word قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق اثر املاح معدني بر بدن”

تغذیه

تحقيق تغذيه بيماران بستري در بخش مراقبت هاي ويژه

بخشی از متن:
لزوم و اهمیت حمایت تغذیه ای در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه:
تغذیه
ی مناسب برای تمامی بیماران بستری در بیمارستان، خصوصاً برای بیماران
شدیداً بحرانی (critically ill patient) که بنا به دلایل مختلف قادر به حفظ
وضعیت تغذیه ای خویش نیستند، یک نیاز اساسی محسوب می شود (1) چرا که
تحقیقات نشان می دهد که حمایت تغذیه ای مناسب در بخش مراقبت های ویژه می
تواند به طور چشمگیری مرگ و میر را کاهش دهد و به عبارت دیگر بیماران بیشتر
در اثر مشکلات مربوط به سؤ تغذیه می میرند تا خود بیماری و برای جلوگیری
از به وجود آمدن این مشکلات تغذیه مناسب، جایگاه ویژه ای دارد.(2)
1-1-1- هدف از حمایت تغذیه ای:
اهداف کلی حمایت تغذیه ای شامل موارد زیر می باشد:
الف) فراهم کردن حمایت تغذیه ای مناسب با وضعیت فیزیولوژیکی و تغذیه ای خاص برای هر بیمار به طور جداگانه
ب) پیشگیری یا درمان کمبود ریز مغذی ها و درشت مغذی ها
ج) تهیه ی مواد غذایی که با شرایط متابولیکی بیمار سازگار باشد
د) جلوگیری از ایجاد عوارض مربوط به سیستم انتقال مواد غذایی
ه) بهبود وضعیت فیزیولوژیکی بیمار(3)
2-1-1- شیوع سؤ تغذیه و انواع آن در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه:
سؤ
تغذیه یکی از مشکلات عمده در TCV می باشد، چرا که مطالعات نشان می دهد 16%
تا 80% بیماران در هنگام پذیرش در ICU دچار سؤ تغذیه هستند (7،6،5،4) و طی
دوره اقامت در این بخش، با پیشرفت روند بیماری که می تواند با کاهش اشتهای
بیمار و یا عدم توانایی بلع و در بعضی موارد عدم فعالیت مناسب دستگاه
گوارش و نهایتاً جذب ناقص مواد غذایی و همچنین افزایش نیاز بیمار به مواد
غذایی به علت پاسخ متابولیکی بدن او به استرس، پیشرفت کند.(8) به طوری که
دیده شده در 60% از موارد سؤ تغذیه طی این دوره، پیشرفت می کند.(4) به
عنوان مثال در یک مطالعه، مشاهده شد که بیماران بستری در بخش مراقبت های
ویژه که 40% آنان در زمان پذیرش در بخش دچار سؤ تغذیه بودند، به طور
میانگین 4/5% کاهش وزن داشتند که نشان از پیشرفت سؤ تغذیه ی این بیماران
دارد. (6)
انواع سؤ تغذیه:
هنگامی که نیازهای پروتئینی بدن یا نیاز
به انرژی یا هردو، به وسیله ی رژیم غذایی تأمین نشود، سؤ تغذیه ی پروتئین-
کالری حاصل می آید و در نتیجه ی آن مجموعه ای از علائم بالینی بسته به شدت
کمبود پروتئین یا انرژی، دوره ی کمبود، سن فرد،
علت های کمبود، وجود بیماری های زمینه ای و عفونی و همچنین وجود استرس، تظاهر می یابد. (9)
سؤ تغذیه ی پروتئین- کالری در حالت کلی به دو سندرم کلینیکی متفاوت ماراسموس و کوارشیو کور، تقسیم می شود:
الف)
ماراسموس یا Semistarvation حاصل ماهها تا سالها دریافت ناکافی کالری و
پروتئین است. بدن در شرایط عادی، ابتدا سوخت مورد پروسه های متابولیکی
روزانه را فراهم می کند، سپس ذخایر پروتئین و گلیکوژنی ایجاد کرده و در
نهایت کالری اضافی به صورت چربی ذخیره می کند اما در هنگام گرسنگی، درحد
نرمال باقی بمانند. بنابراین در این نوع سؤ تغذیه، ظاهری ضعیف و لاغر دارد.
البته این نوع سؤ تغذیه به ندرت در ICU دیده می شود. (12و 11و 10)

دانلود فایل

دانلود فایل”تحقيق تغذيه بيماران بستري در بخش مراقبت هاي ويژه”

تغذیه

پاورپوینت نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان

دانلود پاورپوینت با موضوع نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان،
در قالب ppt و در 33 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:


سرطان
 شیوع سرطان در ایران
غذا و سرطان
عوامل غذائی ضدسرطان
مواد ضدسرطان
عوامل غذایی
و …

دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان”

تغذیه

جزوه بیوشیمی (بخش دوم)

دانلود جزوه بیوشیمی (بخش دوم)،
در قالب pdf و در 466 صفحه.

توضیحات:
اين جزوه جز مجموعه جزوات آمادگی آزمون کارشناسی ارشد سراسری رشته تغذیه ویژه کنکور می باشد.

دانلود فایل

دانلود فایل”جزوه بیوشیمی (بخش دوم)”

تغذیه

پاورپوینت رشد و تغذیه کودکان

دانلود پاورپوینت با موضوع رشد و تغذیه کودکان،
در قالب ppt و در 27 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

فيزيولوژی رشد
علائم طبیعی رشد
ميزان رشد كودك از بدو تولد تا 6 سالگی
اختلالات رشد
شاخص لاغری
كم وزنی Underweight
لاغری Wasting
كوتاه قدی تغذيه Stunting

دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت رشد و تغذیه کودکان”