تغذیه

تحقیق اثر املاح معدني بر بدن

دانلود تحقیق در مورد اثر املاح معدني بر بدن،
در قالب فایل word و در 38 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

مقدمه
عناصر معدنی ماکرو کلسیم
تشکیل استخوان
تشکیل دندان
انعقاد خون
کاتالیزور واکنش‌ های بیولوژیکی
نگهداری و عمل غشاء سلول
عوامل مساعد کننده جذب کلسیم
و …


مقدمه تحقیق:
تمام غذاها علاوه بر اجزای اصلی، دارای مقادیر متفاوتی مواد معدنی هستند. مواد معدنی ممکن است به صورت نمک های آلی یا غیر‌آلی یا به صورت ترکیب شده با مواد آلی وجود داشته باشند. برای مثال می‌توان به فسفر موجود در فسفوپروتئین و فلزات موجود در آنزیم‌ ها اشاره کرد.

بیش از 60 عنصر در غذاها وجود دارد. معمولاً مواد معدنی را به دو دسته تقسیم می‌ کنند.

1- اجزاء نمکی اصلی 2- عناصر ناچیز

اجزای نمکی اصل شامل پتاسیم، سدیم کلسیم منیزیم، کلرید، سولفات، فسفات و بی‌کربنات هستند. عناصر ناچیز را می‌توان به سه گروه تقسیم کرد.

1- عناصر مغذی ضروری که شامل آهن،‌ مس، ید، کبالت، منگنز و روی می‌ باشند.
2- عناصر غیر رسمی مغذی که شامل آلومینیوم، بر، نیکل، قلع، کروم هستند.
3- عناصر سمی غیر مغذی که شامل جیوه، سرب ارسنیک،‌کادمیم و آنتیموان می‌ باشد.

معمولاً مواد معدنی موجود در غذاها توسط خاکسترسازی یا سوزاندن معین می‌ گردد. این عمل مواد آلی موجود در غذا را نابود می‌ کند و فقط مواد معدنی باقی می‌ ماند.

در اواسط قرن 19 دانشمندان نشان دادند که مخلوطی از کربوئیدارت- چربی، پروتئین و آب، بتن هایی قادر به تأمین رشد نمی‌ باشد، بدین جهت دانشمندان به خاکسر باقیمانده غذا که غیر قابل احتراق بود، توجه بیشتر کردند. از سال 1880 تاکنون پی‌بردند که این خاکستر از عناصر بسیاری که در تغذیه انسان نقش حیاتی دارد، تشکیل شده است.


این فایل در قالب Word قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق اثر املاح معدني بر بدن”

تغذیه

تحقيق تغذيه بيماران بستري در بخش مراقبت هاي ويژه

بخشی از متن:
لزوم و اهمیت حمایت تغذیه ای در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه:
تغذیه
ی مناسب برای تمامی بیماران بستری در بیمارستان، خصوصاً برای بیماران
شدیداً بحرانی (critically ill patient) که بنا به دلایل مختلف قادر به حفظ
وضعیت تغذیه ای خویش نیستند، یک نیاز اساسی محسوب می شود (1) چرا که
تحقیقات نشان می دهد که حمایت تغذیه ای مناسب در بخش مراقبت های ویژه می
تواند به طور چشمگیری مرگ و میر را کاهش دهد و به عبارت دیگر بیماران بیشتر
در اثر مشکلات مربوط به سؤ تغذیه می میرند تا خود بیماری و برای جلوگیری
از به وجود آمدن این مشکلات تغذیه مناسب، جایگاه ویژه ای دارد.(2)
1-1-1- هدف از حمایت تغذیه ای:
اهداف کلی حمایت تغذیه ای شامل موارد زیر می باشد:
الف) فراهم کردن حمایت تغذیه ای مناسب با وضعیت فیزیولوژیکی و تغذیه ای خاص برای هر بیمار به طور جداگانه
ب) پیشگیری یا درمان کمبود ریز مغذی ها و درشت مغذی ها
ج) تهیه ی مواد غذایی که با شرایط متابولیکی بیمار سازگار باشد
د) جلوگیری از ایجاد عوارض مربوط به سیستم انتقال مواد غذایی
ه) بهبود وضعیت فیزیولوژیکی بیمار(3)
2-1-1- شیوع سؤ تغذیه و انواع آن در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه:
سؤ
تغذیه یکی از مشکلات عمده در TCV می باشد، چرا که مطالعات نشان می دهد 16%
تا 80% بیماران در هنگام پذیرش در ICU دچار سؤ تغذیه هستند (7،6،5،4) و طی
دوره اقامت در این بخش، با پیشرفت روند بیماری که می تواند با کاهش اشتهای
بیمار و یا عدم توانایی بلع و در بعضی موارد عدم فعالیت مناسب دستگاه
گوارش و نهایتاً جذب ناقص مواد غذایی و همچنین افزایش نیاز بیمار به مواد
غذایی به علت پاسخ متابولیکی بدن او به استرس، پیشرفت کند.(8) به طوری که
دیده شده در 60% از موارد سؤ تغذیه طی این دوره، پیشرفت می کند.(4) به
عنوان مثال در یک مطالعه، مشاهده شد که بیماران بستری در بخش مراقبت های
ویژه که 40% آنان در زمان پذیرش در بخش دچار سؤ تغذیه بودند، به طور
میانگین 4/5% کاهش وزن داشتند که نشان از پیشرفت سؤ تغذیه ی این بیماران
دارد. (6)
انواع سؤ تغذیه:
هنگامی که نیازهای پروتئینی بدن یا نیاز
به انرژی یا هردو، به وسیله ی رژیم غذایی تأمین نشود، سؤ تغذیه ی پروتئین-
کالری حاصل می آید و در نتیجه ی آن مجموعه ای از علائم بالینی بسته به شدت
کمبود پروتئین یا انرژی، دوره ی کمبود، سن فرد،
علت های کمبود، وجود بیماری های زمینه ای و عفونی و همچنین وجود استرس، تظاهر می یابد. (9)
سؤ تغذیه ی پروتئین- کالری در حالت کلی به دو سندرم کلینیکی متفاوت ماراسموس و کوارشیو کور، تقسیم می شود:
الف)
ماراسموس یا Semistarvation حاصل ماهها تا سالها دریافت ناکافی کالری و
پروتئین است. بدن در شرایط عادی، ابتدا سوخت مورد پروسه های متابولیکی
روزانه را فراهم می کند، سپس ذخایر پروتئین و گلیکوژنی ایجاد کرده و در
نهایت کالری اضافی به صورت چربی ذخیره می کند اما در هنگام گرسنگی، درحد
نرمال باقی بمانند. بنابراین در این نوع سؤ تغذیه، ظاهری ضعیف و لاغر دارد.
البته این نوع سؤ تغذیه به ندرت در ICU دیده می شود. (12و 11و 10)

دانلود فایل

دانلود فایل”تحقيق تغذيه بيماران بستري در بخش مراقبت هاي ويژه”

تغذیه

پاورپوینت نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان

دانلود پاورپوینت با موضوع نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان،
در قالب ppt و در 33 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:


سرطان
 شیوع سرطان در ایران
غذا و سرطان
عوامل غذائی ضدسرطان
مواد ضدسرطان
عوامل غذایی
و …

دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان”

تغذیه

جزوه بیوشیمی (بخش دوم)

دانلود جزوه بیوشیمی (بخش دوم)،
در قالب pdf و در 466 صفحه.

توضیحات:
اين جزوه جز مجموعه جزوات آمادگی آزمون کارشناسی ارشد سراسری رشته تغذیه ویژه کنکور می باشد.

دانلود فایل

دانلود فایل”جزوه بیوشیمی (بخش دوم)”

تغذیه

پاورپوینت رشد و تغذیه کودکان

دانلود پاورپوینت با موضوع رشد و تغذیه کودکان،
در قالب ppt و در 27 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

فيزيولوژی رشد
علائم طبیعی رشد
ميزان رشد كودك از بدو تولد تا 6 سالگی
اختلالات رشد
شاخص لاغری
كم وزنی Underweight
لاغری Wasting
كوتاه قدی تغذيه Stunting

دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت رشد و تغذیه کودکان”

تغذیه

پاورپوینت تغذیه با شیر مادر

دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه با شیر مادر،
در قالب ppt و در 15 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

شیر مادر در نظر اسلام
مزایای شیردهی برای مادر
تغذيه نوزاد با شير مادر
باورهای اشتباه
حقیقت ها
تعداد وعده شیر موردنیاز
دلایل تولید ناکافی شیر مادر
تشخیص کافی بودن شیر مادر
علایم سیر بودن نوزاد
علایم گرسنگی نوزاد
تغذیه با کدام پستان

دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت تغذیه با شیر مادر”

تغذیه

پاورپوینت تغذیه با شیر مادر

دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه با شیر مادر،
در قالب ppt و در 18 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

اهميت تغذيه نوزاد با شير مادر
تغذيه نوزاد با شير مادر
آغوز
تركيبات شير مادر در مقايسه با شير مصنوعي (شير گاو)
مقايسه چربي شير مادر و شير مصنوعي
مقايسه ويتامين ها در شير مادر و شير مصنوعي
اهداف سال2010 براي تغذيه با شير مادر
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت تغذیه با شیر مادر”

تغذیه

تحقيق تغذيه و بهداشت

بخشی از متن:
لابد اين ضرب المثل قديمي را شنيده ايد كه ميگويد
:((صبحانه را با دوستت بخور، ناهار را تنها و شام را با دشمنت.)) اين ضرب
المثل قديمي بيانگر اعتقادي كهن است كه حتي امروزه هم عده اي از كارشناسان و
متخصصين به آن اعتقاد دارند.
لازم است بدانيد صبحانه بايد شامل 20% از
كل كالري و نهار بايد شامل 35 % از كل كالري و شام هم بايد حاوي 30% از كل
كالري باشد و ميان وعده ها فقط 15% از كل كالري را شامل مي شوند . در
صورتيكه مشاهده ميشود ميان وعده ها  بخصوص در كودكان درصد بالاتري از انرژي
را تامين ميكند لذا بهتر است حتي اين سه وعده درصد كمتري از انرژي فرد را
تامين كند.
20% انرژي يك فرد عادي بسته به نياز يك فرد به انرژي
(2400-1800) از 2 كف دست نان و دو عدد خرما و به اندازه يك قوطي كبريت پنير
تا همين اندازه به اضافه يك ليوان شير متغير است و بيش از اين اندازه ديگر
پرخوري به حساب ميآيد. البته عده اي از كارشناسان اعتقاد دارند مصرف
صبحانه اول وقت باعث سنگيني و عدم كارائي ميگردد و شايد به همين دليل است
كه در اداره جات صبحانه در ساعت 9 الي 10 توزيع ميشود.
بهر صورت بهتر
است آن عقيده قديمي را رها كنيم و بياموزيم كه هر چيز را به اندازه و
سروقتش مصرف نمائيم و يادمان باشد تنها يك روش تغذيه اي است كه سلامتمان را
تضمين ميكند:
اعتدال: اگر چه همگي ميدانيم در بعضي از اداره ها اگر صبحانه را موقع شام هم توزيع كنند باز هم كارائي پرسنل آن چيزي است در حد صفر!!

فهرست مطالب:
چقدر صبحانه بخوريم
آيا ميدانيد مشخصات يك برنامه خوب غذايي چيست
كربوهيدرات و چاقي
خرافات تغذيه اي
عادت بد غذايي در كودكان
عدم مصرف آب با غذا
بي اشتهايي كودكان
تفكر مثبت
با تغذيه مناسب سلامت موهاي خود را تامين كنيم
آشنايي با ويتامين ب ١٢ يا كوبالامين
نكات مهم در مورد شير و كودك
آيا مصرف سويا مفيد است؟
من بايد چند كيلو باشم؟
چگونه مي‌توان وزن ايده‌آل خود را محاسبه نمود؟
بروز و يا ريسك بروز بيماري هاي مرتبط با اضافه وزن
چه كساني بايد از وزنشان بكاهند؟
آيا راهي براي اندازه گيري ميزان اضافه وزن و يا ميزان چربي اضافه بدن وجود دارد؟
روغن ماهي به استخواها استحكام ميبخشد
مرض جوع
نقرس
پيام هاي  بهداشتي و تغذيه اي!
منابع وماخذ

دانلود فایل

دانلود فایل”تحقيق تغذيه و بهداشت”

تغذیه

گزارش کار آموزی كارخانه شهد آب اروميه

فهرست مطالب :

مقدمه

تاریخچه فعالیت و نوع شرکت

فعالیت اصلی شرکت

موضوع فعالیت شرکت

مرکز اصلی شرکت

نوع محصول یا خدمات

خطوط تولید و گلوگاه های تولید

تولید کنسانتره اب انگور

مواد اولیه مصرفی

فلو چارت تولید انواع آب میوه

کروکی

آدرس شرکت و سایت

سرمایه شرکت

سهامداران شرکت

فرمهای قرار داد کار

تشریح فعالیت های مالی اداری و تشکیلات

روشهای بازار یابی

ساعات کار پرسنل شرکت

تسهیلات رفاهی کارکنان

نتیجه گیری و پیشنهاد

قسمتی از متن :

کارخانجات تولید کنسانتره آبمیوه از محصولات باغات کشور و
استان آذر بایجان غربی ضمن حفظ نگهداری باغات مو جب شده تا زمینه ای برای
اشتغال و ارز آوری جدیدفراهم آورد بطوریکه از محل صادرات کنسانتره وآبمیوه بطور
متوسط سالیانه بالغ بر ۴۰ میلیون دلار ارز عاید کشور شود.شرکت شهد آب در
راستای سیاستهای کلی دولت مبنی بر انجام سرمایه گذاریهای مورد نیاز و
بمنظور کمک به حل مشکل باغداران در سال ۲۹/۲/۶۳ توسط بانک صادرات آذر
بایجان غربی بصورت سهامی خاص تشکیل شد.

و با مشارکت بانکهای کشاورزی و صادرات ایران با ایجاد
کارخانه تولید کنسانتره آبمیوه با ظرفیت اسمی سالانه ۵۰۰۰ تن کنسانتره
انواع آبمیوه در سال ۱۳۷۱ به بهره برداری رسید و این شرکت با پذیرش سازمان
بورس اوراق بهادار به سهامی عام تبدیل شد و سهام آن بر بازار بورس عرضه شد
بطوریکه در حال حاضر سهام شرکت شهد اب قابل معامله در بورس اوراق بهادار می
باشد و به کشور های افریقایی،اروپایی،آسیایی و در امریکای شمالی صادر می
نماید .

دانلود فایل

دانلود فایل”گزارش کار آموزی كارخانه شهد آب اروميه”

تغذیه

پاورپوینت تغذیه شیرخوار

دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه شیرخوار،
در قالب ppt و در 39 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

تغذیه در بحران در شیرخوار
مزایای تغذیه با شیر مادر در بحران
توصیه های عمومی
اثر مشاور
مراقبت مادران شیرده
تصورات غلط درمورد تغذیه با شیر مادر
خشک شدن شیر
حمایت های دیگر
موارد تجویز شیر کمکی
نوع شیر کمکی
نحوه استفاده از شیر کمکی
مشکلات تغذیه مصنوعی
چالش مامورین امداد
اقدامات پرسنل بحران
شیر مصنوعی
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت تغذیه شیرخوار”