جوش کاری

تحقیق انواع جوشكاری

دانلود تحقیق با موضوع انواع جوشكاری،
در قالب word و در 10 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
جوشکاری فلزات رنگین با گاز استیلن یا کاربیت ( یا فلزات غیر آهنی)
فلزات غیر آهنی یا فلزات رنگی به فلزاتی گفته می شود که فاقد آهن و یا آلیاژهای آن باشند مانند مس – برنج – برنز- آلومینیوم- منگنز- روی و سرب تمام فلزات رنگین را با کمی دقت و مهارت و آشنائی با اصول جوشکاری می توان جوش داد و برای جوشکاری این نوع فلزات بایستی خواص فلز را در نظر گرفت. 
جوشکاری مس با گاز 
بهترین طریقه برای جوشکاری مس جوشکاری با اکسیژن است( جوش اکسیژن = اتوگن= استیلن= کاربید اصطلاحات مختلف متداول می باشند) ضمناً می توان جوشکاری مس را با قوس الکتریک یا جوش برق نیز انجام داد. ورقه های مس را مانند ورقه های آهنی برای جوشکاری آماده می کنند یعنی سطح بالائی را تمیز نموده و از کثافات و روغن پاک نموده و در صورت لزوم سوهان می زنند. ولی چون خاصیت هدایت حرارت مس زیادتر است باید مقدار آمپر را قدری بیشتر گرفت. بهتر است همیشه با قطب مستقیم جوشکاری را انجام داد ( با جریان مستقیم و الکترود مثبت) زاویه الکترود نسبت به کار مانند جوشکاری فولاد است. طول قوس حداقل باید 10 تا 15 میلی متر باشد, برای جوشکاری مس می توان از الکترودهای ذغالی استفاده کرد. الکترودهای جوشکاری مس بیشتراز آلیاژ مس و قلع و فسفر ساخته شده اند و گاهی نیز از الکترودهای که دارای فسفر- برنز- سیلکان یا آلومینیوم هستند استفاده می کنند چون انبساط مس در اثر گرم شدن زیاد است فاصله درز جوش را در هر 30 سانتیمتر در حدود 2 تا 3 سانتیمتر زیادتر در نظر می گیرند. خمیر روانساز مس معمولاً در حرارت 700 تا 1000 درجه ذوب می شود و به صورت تفاله (گل جوش) سبکی روی کار قرار می گیرد و از تنه کار به علت کف کردن در روی کار نباید استفاده شود. بدون روانساز هم می توان مس را جوش داد و معمولاً از براکس استفاده می گردد. مس را به وسیله شعله خنثی جوش دهیم تا تولید اکسید مس نکند چون ضریب هدایت حرارت مس زیاد است باید پستانک جوشکاری مشعل 1 تا 2 نمره بیشتر از فولاد انتخاب شود. بهتر است مس را قبل از جوشکاری گرم نمائیم و با سیم جوشکاری مخصوص جوش داد برای جوشکاری صفحه 5 میلیمتری سیم جوش 4 میلیمتری کافی است و از وسط ورق شروع به جوشکاری می نمائیم و وقتی فلز هنوز گرم است روی آن چکش کاری می شود تا استحکام درز جوش زیاد شود. 
جوشکاری سرب 
در این نوع جوشکاری بیشتر از گاز هیدروژن و اکسیژن استفاده می گردد. در جوشکاری سرب احتیاج به گرد مخصوص نیست ولی باید قطعات کار را قبل از جوشکاری کاملاً صیقلی نموده سیم جوش سرب باید کاملاً خالص باشد چون سرب مذاب بسیار سیال می باشد. لذا جوشکاری درزهای قطعات سربی که به وضع قائم قراردارند بسیار دشوار و مستلزم مهارت و تجربه زیاد است. 
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق انواع جوشكاری”

جوش کاری

تحقیق جوشکاری سازه های فولادی

دانلود تحقیق با موضوع جوشکاری سازه های فولادی،
در قالب word و در 29 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
سازه فولادی مجموعه ای از اعضای باربر،ساخته شده از ورق و یا نیمرخ های فولادی است که به کمک اتصالات، اسکلت ساختمان را بوجود می آورند، نیمرخ های فولادی معمولاً تولیدیهای کارخانه ای هستند که با توجه به تکنولوژیهای پیشرفته ای که در تولید آنها استفاده می شود، غالباً رفتاری در حد انتظار از خود نشان می دهند. موضوعی که موجبات نگرانی طراحان و سازندگان سازه های فولادی را فراهم می کند، چگونگی رفتار اتصالاتی است که الف) برای ساخت اعضاء مرکب از نیمرخ و ورق و ب ) برای یکپارچه نمودن اعضاء (شامل تیر، ستون و مهاربندها) در محل گره ها مورد استفاده قرار می گیرند.
برای ساخت اعضا و اتصال آنها به یکدیگر از پرچ، پیچ و جوش استفاده می شود. در ایران استفاده از جوش در ساختمانهای متعارف بسیار رایج است. باتوجه به قدمت نسبتاً طولانی استفاده از جوش در ساخت اسکلت فولادی در ایران و دیگر نقاط جهان، پیشرفت های قابل توجهی در شناخت جوش و توسعه فن آوری مربوط به آن صورت گرفته است، اما هنوز هم نگرانی هایی در مورد اتصالات جوشی به ویژه به علت صدمات به وجود آمده در اتصالات جوشی ساختمانهای بلند مرتبه تحت اثر زلزله، در ذهن مهندسان وجود دارد.
بدون شک جوشکاری عامل مهمی در توسعه و تکوین صنایع ساختمانی و به طور کلی پروژه های عمرانی بوده است . که اجرای غیر صحیح آن می تواند خسارات جبران ناپذیری را به لحاظ اقتصادی و اجتماعی به کشور تحمیل نماید.
در این نشریه سعی بر این است که ابتدا بر اساس آیین نامه جوشکاری ساختمانی ایران کلیاتی درباره جوشکاری (بویژه جوشکاری قوس فلزی دستی که متداولترین نوع جوشکاری کارگاهی در پروژه های عمرانی می باشد) ارایه و پس از آن نتایج تحقیقی را که در مورد بررسی کیفیت جوش در پروژه های عمرانی (ساختمانهای دولتی) انجام گرفته است مطرح گردد.
 کلیات
1ـ مساحت ، طول ، اندازه ساق و بعد موثر گلوی جوش
1ـ1ـ جوشهای شیاری
مساحت مؤثر جوش مساوی حاصل ضرب طول موثر در بعد موثر گلوی جوش است.
1ـ1ـ1ـ طول مؤثر جوش برای انواع جوش شیاری، با لبه ساده (گونیا) و یا پخدار ، مساوی عرض قطعه متصله در امتداد عمود بر جهت تنش می باشد.
1ـ1ـ2ـ بعد گلوی جوش در جوش شیاری با نفوذ کامل ، مساوی ضخامت ورق نازکتراست. هیچگونه افزایشی به علت وجود تحدب مجاز نیست.
1ـ1ـ3ـ برای جوش شیاری با نفوذ نسبی در صورتیکه زاویه شیار کوچکتر از 60 درجه ولی بزرگتر از 45 درجه باشد و جوشکاری به روش قوسی با الکترود روکشدار یا زیر پودری انجام شود، بعد مؤثر گلوی جوش مساوی عمق شیار منهای سه میلیمتر می باشد 
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق جوشکاری سازه های فولادی”

جوش کاری

تحقیق کاربرد اتصالات جوشی در صنعت ساختمان در ایران

دانلود تحقیق با موضوع کاربرد اتصالات جوشی در صنعت ساختمان در ایران،
در قالب word و در 10 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
با گذشت حدود 50 سال از کاربرد اتصالات جوشی در صنعت ساختمان در ایران هنوز نقایص زیادی در اجرای ساختمانهای فولادی جدید مشاهده  می شود. در یک بررسی اولیه عوامل زیر را می توان به عنوان  دلایل  اصلی نقایص ذکر کرد:
1- عدم طرح دقیق اتصالات جوشی با  توجه به عملکرد مورد نظر آنها 
2-عدم انطباق اجرای معمول ساختمان با آیین نامه ها و   دستورالعمل ها
3-کیفیت پایین جوش به علت  عدم وجود آموزش کلاسیک کافی در این زمینه برای مهندسان و جوش کاران
4- نبود  نظارت اصولی و دقیق بر اجرای جوش کاری در ساختمانهای شهری در کشور.
در این مقاله بعد از مرور خرابی های سازه های فولادی در زلزله های گذشته ایران و جهان سعی گردیده تا طراحی و اجرای معمول و سنتی سازه های فولادی جوش شده در کشور با  حالت قابل قبول آن مقایسه گردد. برای این منظور از آیین نامه های معمول طراحی سازه های فولادی ایران و آیین نامه های طراحی کشورهای صنعتی زلزله خیز استفاده شده تا مشخص شود که چه مواردی از اجرا یا آیین نامه ها و دستورالعملهای اجرایی همخوانی ندارد. علاوه بر آن مطالعه ای بر روی نقاط ضعیفی که ناشی از اجرای جوش می باشد انجام گرفته و در پایان پیشنهاداتی برای بهبود وضع موجود و کاهش خطرات ناشی از زلزله ها در این نوع  سازه  ها  ارایه گردیده است.
مقدمه
سازه فولادی از مجموعه ای از اعضای باربر ساخته شده از نیمرخهای فولادی یا ورق می باشد که به کمک اتصالات به یکدیگر متصل می گردند.با توجه به روشهای تکامل یافته ای که برای تولید نیم رخ های فولادی به  کار گرفته می شود این مقاطع غالبا رفتار در حد قابل انتظاری از  خود نشان می دهند. مساله بسیار مهم رفتار اتصالاتی است که  الف)   برای ساخت اعضای مرکب از نیم رخ و ورق برای یکپارچه نمودن  اعضا(شامل تیر و ستون و مهار بندها)در محل گره ها مورد استفاده قرار می گیرد.وسایلی که برای ساخت اعضا  و اتصال آنها به  یکدیگر به کار می رود شامل پیچ و پرچ و جوش است.در این میان استفاده از جوش در ساختمان سازی متعارف در ایران بسیار رایج است.تا زمان وقوع زلزله نورث ریچ(1994)تصور بر این بود که در صورت رعایت اصول فنی در طرح و اجرای سازه های فولادی جوشی این سازه هادر زلزله عملکرد قابل قبولی از خود  نشان می دهند.اما وقوع این زلزله این فرض را زیر سوال برد.در این زلزله مشاهده شد که در بسیاری از اتصالات , در محل درز جوش اتصال , فلز مادر(Base metal) دچار ترک یا بعضا شکست شده است.این مساله باعث شد تا تحقیقات گسترده ای در مورد علت این پدیده صورت گیرد که این تحقیقات  تا به امروز ادامه دارد.از طرف دیگر مشاهده و تحقیق  درباره وضعیت ساخت و ساز ساختمانهای فولادی نشان می دهد که اتصالات جوشی متداول در ایران از کیفیت مناسبی برخوردار نیستند و با وجود سابقه نسبتا طولانی در استفاده از جو شکاری در صنعت ساختمان هنوز نقایص  زیادی در این زمینه مشاهده می شود
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق کاربرد اتصالات جوشی در صنعت ساختمان در ایران”

جوش کاری

تحقیق انواع اتصالات در جوشکاری

دانلود تحقیق با موضوع انواع اتصالات در جوشکاری،
در قالب word و در 7 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
در جوشكاري پنج نوع اتصال اساسي وجود دارد.
مراحل اجرايي جوشكاري قوس _ الكترود دستي 
1-برطرف كردن كليه مواد زائد، ناخالصي ها، آلودگي ها از قبيل چربي، كثافات، رنگ، اكسيدها و پوسته ها از لبه هاي مورد جوش حداقل تا فاصله 15mm از هر طرف قطعه. اصولاً كار به كمك سنگ زني، برس زني و سمباده انجام مي گيرد. روش شيميايي بيشتر براي زدودن چربي ها مي باشد.
2- يخ زدن لبه هاي مورد جوشكاري (Beveling): متناسب با ضخامت ورق و شرايط كار و نهايتاً به كمك استانداردها لبه سازي انجام مي شود. براي ورق هاي ضخيم از لبه سازي (Beveling) دو طرفه و براي ورق هاي با ضخامت متوسط از لبه سازي يك طرفه استفاده مي شود. مسلماً شيار (Groove) نيز مي تواند براي قطعات با ضخامت متوسط از يكطرف و براي قطعات ضخيم در دو طرف قطعه ايجاد شود.
زاويه يخ و شعاع انحناء تحتاني لبه ها بر حسب حساسيت به ترك، پيچيدگي، وزن قطعه در هنگام جوشكاري، نوع الكترود، مهارت جوشكار و هزينه يخ سازي انجام مي گيرد. مثلاً لبه سازي به صورت لاله فلز جوش متري نسبت به لبه سازي به صورت V نياز دارد. يا لبه سازي به شكل V به بعضي ترك خوردگي ها نسبت به شكل لاله (U) حساس تر است و يا قطعات لبه سازي شده از دو طرف نسبت به قطعات لبه سازي شده از يك طرف حساسيت كمتري به پيچيدگي دارند.
البته بعضي اوقات از شكل ظاهري قطعات مي توان استفاده كرده و لبه سازي انجام نمي دهند.
لبه سازي معمولاً به كمك سنگ زني، ماشين كاري و يا با استفاده از Totch و يا قوس انجام مي گيرد كه هر يك مستلزم هزينه مي باشد و به هزينه جوشكاري افزوده مي گردد. در شكل 17 بعضي از علائم اختصاري كه در جوشكاري بكار مي روند آمده است .
3- استقرار اجزاء در كنار يكديگر براي عمليات جوشكاري:
ترجيحاً استقرار قطعات را طوري كنار يكديگر فراهم مي سازند كه راحت ترين موقعيت (Position) براي جوشكاري آنها تامين گردد. در اين راستا مي توان از گيره، نگهدارنده و وضعيت دهند ها استفاده نمود كه اكثراً شرايط كار را خيلي ساده مي كنند.
4- تك بندي (Tack Weld): قطعات در فواصل مناسب بطوريكه از پيچيدگي آنها جلوگيري به عمل آيد و پيچيدگي آنها به حداقل برسد نسبت به يكديگر با خال جوش كنار هم استقرار مي يابند.
5- عمليات جوشكاري 
انتخاب الكترود و تنظيم آمپر و قراردادن كار در موقعيتي كه جوشكار احساس راحتي كند. تنظيم آمپر اصولاً روي تكه قراضه اي انجام مي گيرد.
پس از راه اندازي قوس و تنظيم آمپر، قوس را به داخل محل اتصال جهت مي دهند تا فلز جوش در محل اتصال رسوب داده مي شود. لذا جوشكار حركت هاي زير را بايستي همزمان به طور يكنواخت و قابل كنترل انجام دهد اين حركت ها عبارتند از:
الف) تثبيت فاصله نوك الكترود با سطح مذاب حوضچه. در حقيقت الكترود را بايد به سمت حوضچه در اثر مصرف پايين آورد.
ب) حركت الكترود و قوس در سرتاسر مسير جوش كه در اصل تعيين كننده سرعت جوشكاري است. اين حركت توام با حركت هاي زيگزاگي ياموجي شكل است كه هر جوشكار بر حسب عادت يك نوع حركت را انجام مي دهد.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق انواع اتصالات در جوشکاری”

جوش کاری

جزوه کامل بازرسی فنی جوش

دانلود جزوه کامل بازرسی فنی جوش،
در قالب pdf و در 241 صفحه، شامل:

فصل اول:
وطایف و مسئولیت های بازرسی

فصل دوم:
فرآیند جوشکاری

فصل سوم:
طبقه بندی الکترودها و مواد مصرفی جوشکاری

فصل چهارم:
علائم جوشکاری

فصل پنجم:
بررسی مدارک جوشکاری

فصل ششم:
متالورژی جوش

فصل هفتم:
عیوب در جوشکاری

فصل هشتم:
آزمایشات غیرمخرب

فصل نهم:
ضمائم

دانلود فایل

دانلود فایل”جزوه کامل بازرسی فنی جوش”

جوش کاری

تحقیق جوشکاری لیزر

دانلود تحقیق در مورد جوشکاری لیزر،
در قالب word و در 25 صفحه، قابل ویرایش.


بخشی از متن تحقیق:
نور ليزر، نوع كاملاً جديدي از نور است. درخشان‌تر و شديدتر از هرچه كه در طبيعت يافت مي‌شود. مي‌توان نور ليزري آن‌چنان قوي توليد كرد كه هر ماده‌ شناخته شده‌ روي زمين را در كسري از ثانيه بخار كند. مي تواند سخت ترين فلزات را سوراخ كند يا به راحتي جسم سختي مثل الماس را سوراخ كند و از آن بگذرد. 

برعكس باريكه‌ كم قدرت و فوق‌‌العاده دقيق، انواع ديگر ليزر را مي‌توان براي انجام دادن كارهاي بسيار ظريف مثل جراحي روي چشم انسان به كار برد. نور ليزر را مي‌توان خيلي دقيق كنترل كرد و به صورت باريكه‌ مداومي به نام موج پيوسته يا انفجارهاي سريعي به نام پالس درآورد. 

اگرچه اصول بنيادي ليزر از 40 سال پيش شناخته شده بود، نمايش اولين ليزر، دريچه‌‌اي را به طرف يكي از هيجان انگيزترين و پردامنه‌ترين پيشرفت هاي تكنولوژي قرن بيستم گشود.

در ظرف چند سال پس از نمايش اولين ليزر، انواع بسيار گوناگوني از ليزرها به صورت ابزارهاي عملي به صور گوناگون به كار گرفته شدند. ليزرها در تكنولوژي انقلابي جديد پديد آورده‌اند و تأ ثير آن‌ها بر زندگي ما در آينده نيز ادامه خواهد داشت …
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق جوشکاری لیزر”

جوش کاری

آشنایی با آزمون های غیرمخرب جوش (NDT)

دانلود جزوه آشنایی با آزمون های غیرمخرب جوش (NDT)،
در قالب pdf و در 77 صفحه، شامل:

ضرورت بازرسی
انواع سیستم های بازرسی و شرح کامل آن ها
تفاوت انواع سیستم های بازرسی
بررسی چشمی (VT)
بازرسی با مایعات نافذ (PT)
بازرسی با ذرات مغناطیسی (MT)
بازرسی با امواج اولتراسونیک (UT)
بازرسی با جریان گردابی (ET)
بازرسی با انتشار امواج صوتی (AET)
رادیوگرافی (RT)
مزایا و معایب هر یک از بارزرسی ها
بررسی کامل عیوب جوش
عوامل موثر در هریک از بازرسی ها
دانلود فایل

دانلود فایل”آشنایی با آزمون های غیرمخرب جوش (NDT)”

جوش کاری

تحقیق جوشكاري

دانلود تحقیق با موضوع جوشكاري،
در قالب word و در 24 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

مقدمه
جوشكاري با استفاده از قوس الكتريكي
جوش‌پذيري فولادهاي ساختماني
انواع اتصال‌هاي جوشي
اتصالات لب به لب
اتصال گونيا
اتصال پيشاني
انواع جوش
جوش‌هاي شياري
و …


بخشی از متن تحقیق:

مقدمه:
جوشكاري عبارت است از اتصال و يكپارچه‌كردن مصالح به يكديگر به كمك حرارت با و يا بدون استفاده از فشار و يا مواد پركننده اضافي.

براي ذوب فلز مبنا و ماده جوش حرارت به كار مي‌رود، تا مواد سيال شده و تداخل آن‌ها عملي گردد. ممول‌ترين روش‌هاي جوشكاري، خصوصاً براي جوش فولاد ساختماني، از انرژي برق
به عنوان منبع حرارتي است. بدين منظور اغلب از قوس الكتريكي استفاده مي‌شود. قوس الكتريكي عبارت است از يك تخليه جريان نسبتاً بزرگ بين الكترود و
فلز مبنا كه از ميان ستوني و مواد گازي يونيزه به نام پلاسما انجام مي‌پذيرد.

در جوش قوس الكتريكي عمل ذوب و اتصال يا جريان مواد در طول قوس و بدون اعمال فشار صورت مي‌گيرد. جوش‌هاي قوس الكتريكي با الكترود روكشدار …
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق جوشكاري”

جوش کاری

پاورپوینت تجهیزات و روش هاي جوشكاري

دانلود پاورپوینت با موضوع تجهیزات و روش هاي جوشكاري،
در قالب ppt و در 76 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

جوشکاری
تجهیزات جوشکاری
جوشكاري با قوس الكتريكي
جوشکاری با شعله گاز
جوشكاري با ليزر
جوشكاري با پرتو الكتروني
جوشكاري اصطكاكي
جوشكاري انفجاري
جوشکاری فراصوتی
جوشكاري مقاومتي
جوشكاري زير آب
منابع

دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت تجهیزات و روش هاي جوشكاري”

جوش کاری

جزوه جوشکاری

دانلود جزوه جوشکاری،
در قالب word و در 68 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

مقدمه
تاریخچه جوشکاری
فرآیندهای جوشکاری
دستگاه های جوشکاری
الکترود
ترک های جوش
ترک به صورت خط مرکزی
ترک منطقه متاثر از جوش
ترک عرضی
پیچیدگی
بازرسی در جوش
خصوصیات بازرس
مراحل بازرسی قبل از جوشکاری
مراحل بازرسی موقع جوشکاری
مراحل بازرسی بعد از جوشکاری
درصد انجام آزمایشات
دستورالعمل جوشکاری
شرایط پذیرش نتایج آزمایش ها
جوشاری اصطكاكی (FRW) Friction Welding 
مكانیزم اتصال
مزایا و محدودیت های جوشكاری اصطكاكی
پوشش كاری بوسیله جوشكاری اصطكاكی
معمولاً جیگ ها به دو دسته تقسیم می شوند.
فرآیندهای جوشکاری حالت جامد
جوشکاری توسط پرتو لیزر
موارد پیشنهادی برای ارائه در این قسمت عبارت اند از
نکاتی در مورد جوشکاری فولادهای ضدزنگ و ضدخوردگی
فولادهای ضدزنگ
فولادهای مقاوم به خوردگی
فولادهای مقاوم به حرارت
انواع جوشکاری زیر آب
مزایای جوشکاری مرطوب
مواد الكترودها
انواع الكترود و شكل آن ها
روش تعويض نوك الكترودها
تكنيك هاي جوشكاری نقطه ای
بهسازی در جوشكاری مقاومتی
تکنیکهای جوش قوس الکتریکی زیر آب
جوشکاری زیر آب
انواع جوشکاری زیر آب
بررسی معایب و مشکلات جوشکاری به روش مرطوب
الکترودهای جوشکاری زیر آب
اثر آب بر فرآیند های جوشکاری
تقسیم بندی روش های جوشکاری زیر آب
جوشكاري بيش فشار (جوشكاري خشك) Habitat
خطرات بغرنج
مزاياي جوشكاري خشك
معايب جوشكاري خشك
مزاياي جوشكاري مرطوب
معايب جوشكاري مرطوب
پيشرفت هاي حاصل در زمينه جوشكاري در زير آب
گستره ي پيشرفت هاي آينده
پیشرفت فرایند جوشکاری و کیفیت جوشکار
بیرون آوردن فلنج خراب
برش لوله
جوشکاری فلنج
نصب مخازن
آزمایش فشار و بازرسی نهایی
انواع سیستم های اتصال در سازه های فلزی
پرچ
پیچ
جوش
انواع روش های جوشکاری
صنعت جوشکاری ساختمان در ایران
اتصالات دائم (جوشکاری، لحیم کاری، چسب)
قوس الکتریکی
شروع یا روشن کردن قوس الکتریکی ARC initiation
نگهداشتن قوس الکتریکی  ARC Maintenance
منبع یا مولد قدرت  Electric Power Source
انواع منبع یا مولد قدرت Electric Power
انواع مولدهایی که در جوشکاری از آن ها بهره می گیریم عبارت اند از
جنس هسته الکترود
مواد سازنده پوشش الکترود
طبقه بندی پوشش های الکترودها
انتخاب نوع الکترود
عوامل فساد الکترود
شناسایی الکترود بر اساس کدبندی
انتقال اسپری یا انتقال ریزش شدید Spray Transfer
بازرسی جوش
نقاط نگهداری
پیشرفت های حاصل در زمینه جوشکاری در ایران
گستره ی پیشرفت های آینده
منابع

دانلود فایل

دانلود فایل”جزوه جوشکاری”