صنایع

گزارش کارآموزی کارخانه فولاد مازندران

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه فولاد مازندران،
در قالب word و در 37 صفحه، قابل ویرایش.




بخشی از متن گزارش کارآموزی:
كارخانه فولاد مازندارن شاخه اي از فولاد طبرستان است.

دفتر مركزي آن به اين آدرس: تهران، خيابان شريعتي، قلهك بالاتر از يخچال، كوچه سجاد، پلاك 5، طبقه دوم جنوبي، شماره 5
تلفن و فاكس: 50 ، 2001749 – 2002408 

كارخانه فولاد در محيطي به مساحت 4 هكتار قرار دارد.

موقعيت جغرافيايي كارخانه: كارخانه در شمال ايران در استان مازندارن قراردارد.
آدرس كارخانه: بين ساري و نكاه كيلومتر 4 جاده اسلام آباد 

كارخانه حدود 150 پرسنل دارد كه متشكل از اداري و كارگران است كه در سه شيفت مشغول به كار مي باشند. 14 الي 6 و 22 الي 14 6 الي 22 و حدود 10 نفر دز دفتر مركزي مشغول به كار مي باشند.

ساعت كار اين كارخانه به اين صورت بود كه 6 الي 8 كار 8 الي 30/8 صبحانه  30/8 الي 11 كار ، 11 الي 12 ناهار، 12 تا 30/13 كار و 30/13 تا 14 نظافت شخصي- زمينه فعاليت كارخانه توليد قطعات ريختگي است. 
كارخانه فولاد تحت پوشش صنايع معادن و فلزات قرار دارد.

سوله شماره 1: اين سوله حاوي انواع مدلها مي باشد.
سوله شماره 2: اين سوله شامل قسمتهاي زير مي باشد…
دانلود فایل

دانلود فایل”گزارش کارآموزی کارخانه فولاد مازندران”

صنایع

گزارش کارآموزی در كارخانه فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان

دانلود گزارش کارآموزی در كارخانه فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان،
در قالب word و در 143 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

فصل اول: مقدمه و كليات 
بخش اول: گوشت 
بخش دوم: تاريخچه پيدايش صنعت سوسيس و كالباس در ايران و جهان
بخش سوم: سوسيس و كالباس- ويژگي‌ها  و روش‌ هاي آزمون
بخش چهارم: تاريخچة تأسيس و بهره برداري كارخانة فرآورده‌ هاي گوشتي ميكائيليان
بخش پنجم: آئين كار و شرايط بهداشتي توليد در كارگاه‌ ها و كارخانه ‌هاي فرآورده‌ هاي گوشتي

فصل دوم: خط توليد فرآورده‌ هاي گوشتي 
بخش اول: دستگاه‌ ها و تجهيزات موردنياز 
بخش دوم: مواد تشكيل دهنده اصلي فرآورده ‌هاي گوشتي 
بخش سوم: پروسه توليد 
بخش چهارم: مراحل خط توليد كارخانه فرآورده‌ هاي گوشتي ميكائيليان 

فصل سوم: آزمايشات شيميايي و ميكروبي
بخش اول: گوشت قرمز و فرآورده‌هاي آن- روش نمونه برداري
بخش دوم: آزمايش هاي شيميايي
بخش سوم: آزمايش‌هاي ميكروبي

فصل چهارم: نتيجه گيري- انتقادات و پيشنهادات 
ضمايم
منابع
دانلود فایل

دانلود فایل”گزارش کارآموزی در كارخانه فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان”

صنایع

گزارش کارآموزی شرکت تولیدی صنعتی اخشان

دانلود گزارش کارآموزی شرکت تولیدی صنعتی اخشان،
در قالب word و در 36 صفحه، قابل ویرایش.


بخشی از متن گزارش کارآموزی:
شركت توليدي- صنعتي اخشان، توليد كننده كمربندهاي ايمني در سال 1352 تاسيس گرديده است.

تا چند سال پيش اين شركت، تنها توليد كننده كمربند ايمني در ايران بوده است. در حال حاضر با داشتن الگوي  استاندارد ISO/TS 16949،  بهترين توليد كننده كمربند در ايران مي باشد.
اين شركت در شيراز- عادل آباد- بيست متري همايون واقع شده است. ساختمان شركت شامل سه قسمت اصلي اداري و توليد و اتوليو است. دو بخش توليد و اداري در  دو طرف به موازات هم واقع شده اند. در بين اين دو بخش حياط و محل رفت و آمد مي باشد. در اتنهاي حياط به طور كلي بخش اتوليو قرار گرفته است.

بخش توليد، شامل دو سالن مجزاي باشد. سالن يك يا مونتاژ كه در آن مونتاژ جمع كن كمربند و يا قفل صورت مي گيرد. آقايان در اين بخش فعاليت مي كنند. در سالن دو عمدتاً كارهاي زير مونتاژ توسط خانمها و بسته بندي توسط آقايان انجام مي شود.

بخش اداري شامل دفتر اطلاعات- دفتر فني مهندسي- دفتر صنايع- آموزش سيستم كيفيت – خدمات فني- ايمني و  غيره مي باشد كه به صورت اتاقهاي جدا ساخته است كه در هر بخش نيروهاي متعددي فعاليت مي كنند. حدود يكسال از تاسيس اتوليو مي گذرد و هنوز به توليد انبوه نرسيده است. اين بخش تحت ليسانس سوئد بنا شده و هدف عمده آن توليد كمربندهاي صادراتي مي باشد.

بخش توليد اين شركت به صورت شبانه روزي فعال بوده و شيفتهاي كاري آن به صورت زير مي باشد:
سه شيفت 12 ساعته: شيفت A از ساعت 7 صبح تا 7 بعد الظهر- شيفت B از ساعت 7 بعدظهر تا 7 صبح- شيفت C.

استراحت در هر بخش نيروي انساني در طول اين شيفتها به گونه اي است كه  دو روز آن شيفت A دو روز بعد در شيفت B و دو روز ديگر در شيفت C. تعداد پرسنل مشغول شركت به قرار زير است:
مونتاژ 97 نفر- خياطي: 26 نفر- كنترل توليد: 3 نفر- حمل و نقل داخل خط: 6 نفر- مهندسي صنايع: 4 نفر- كارگزيني : 4 نفر- ايمني: 1 نفر- فروش: 3 نفر- تداركات: 5 نفر بهداشت: 2 نفر – تاسيسات و تعميرات: 10 نفر-  انبار پايه كار: 2 نفر- سيستم كيفيت: 7 نفر- دفتر طراحي: 5 نفر- آزمايشگاه: 4 نفر- نگهباني: 9 نفر- اطلاعات: 2 نفر دفتر فني: 7 نفر- خدمات: 7 نفر- ورود كالا : 2 نفر- آشپزخانه: 5 نفر

مشتريان شركت عبارت اند از:
1- مشتريان اختصاصي شركت: شركت زامياد- شركت سايپاديزل- شركت مرتب- كه عموم سفارشات آنان توسط اخشان تامين مي گردد.
2- مشتران شركت اخشان و ساير سازندگان: ايران خودرو (ساپكو)- سايپا (سازه گستر)- پارس خودرو (دسكو) كه در سايپا و سازه گستر ادغام گرديده است.

مشتريان قبلي كه فعلاً غير فعال مي باشند: الف) شركت كيش خودرو
ب) شركت ايران خودرو ديزل 
پ) شركت دسكو (سابق) و حذف سفارش رنوئي طي چند سال اخير كه عمدتاً به علت قيمت بالاتر اخشان بوده است.
ت) شركت شهاب خودرو (به علت قيمت بالاتر اخشان)
ث) شركت بهمن (به علت قيمت بالاتر اخشان)

اضافه مي نمايد كه با توجه به قراردادهاي فعال و منعقد و توافقات فيمابين سهم اخشان در ايران خودرو قريب به 60% مي باشد و سازه گستر سهم اخشان بين 30 تا 50% در سال بوده است كه تلاش مي شود در 50 % استقرار يابد.

بررسي بازار:
در اين شركت زماني كه موجودي انبار به نقطه سفارش مي رسد، درخواستي مبتني بر نياز قطعي تهيه مي گردد. اين درخواست به مدير خريد داده مي شود و مدير خريد برخريد موظف است در فرصت طول سفارش از يكي از تامين كنندگان خريد قطعه را انجام بدهد…
دانلود فایل

دانلود فایل”گزارش کارآموزی شرکت تولیدی صنعتی اخشان”

صنایع

گزارش کارآموزی کارخانه لوازم بهداشتی (شرکت همتک پلاستیک)

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه لوازم بهداشتی (شرکت همتک پلاستیک)،

در قالب word و در 14 صفحه، قابل ویرایش، شامل:


اهداف تحقیق 
معرفی کارخانه 
دیروز، امروز و فردای شرکت 
اهداف راهبردی شرکت 
چارت سازمانی
محصولات 
لیست ماشین آلات 
جریان فرآیند کلی کارخانه 
فرآیند تولید
تزریق پلاستیک
نظر و پیشنهاد در مورد شرکت 
نتیجه گیری 
منابع 
دانلود فایل

دانلود فایل”گزارش کارآموزی کارخانه لوازم بهداشتی (شرکت همتک پلاستیک)”

صنایع

گزارش کارآموزی آشنايي با صنعت رنگ

دانلود گزارش کارآموزی با موضوع آشنايي با صنعت رنگ،
در قالب word و در 57 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

آشنايي با محل كارآموزي
شركت صنايع پودر مهرباران
صنعت رنگ سازي
تاريخچه
اجزاي تشكيل دهنده رنگ ها
انواع رنگدانه ها
سولفيد روي و ليتوپن
رنگ دانه هاي فلزي
رنگ دانه هاي الوان
رنگ هاي روغني
رنگ هاي پلاستيكي
نقش ساختمان شيميايي الياف در تعيين رنگ موردنياز
رنگ هاي مستقيم يا رنگهاي جوهري
رنگ خميري
رنگ پخش شونده
رنگ هاي شيميايي
رنگ هاي شيميايي پشم
اثرات رنگ چيست؟
رنگ هاي مورد استفاده در رنگرزي
رنگ هاي شفاف
رنگ هاي غير شفاف
بتونه و انواع آن
بتونه چوب
بتونه همرنگي
مستربچ و پودر رنگ
ماده پايه
پخش شوندگي
انواع مستربچ هاي موجود
شستشوي قطعات با امواج ماوراي صوت
مزيت هاي اجراي اين سيستم شستشو
رنگرزي الياف پشم با روناس
طريقه ساخت رنگ (هماتوكسيلين- ائوزين)- روش رنگ آميزي اسلايد با رنگ E&H


بخشی از متن گزارش کارآموزی:
آشنايي با محل كارآموزي:
شرکت صنایع پودر مهرباران:
شرکت صنایع پودر مهرباران، چشمه فعالیت خود را از سال 1382 شروع نموده و در تاریخ 17/6/86 تحت شماره 304817 (سهامی خاص) در اداره ثبت شرکتها و موسسات تجاری استان تهران به ثبت رسیده است. این شرکت از بدو شروع فعالیت تمامی تلاش خود را در جهت ارتقاء کیفیت محصولات، در راستای جلب رضایت مشتری و بهبود سطح دانش فنی معطوف داشته است. تقاضای روزافزون خریدهای مجدد مشتریان بیانگر این واقعیت است که ترجیح رضایت مشتری بر منافع شرکت، عامل اصلی موفقیت می باشد.

با بهره گیری از دانش فنی روز، استفاده از پرسنل متخصص و با تجربه، بهره برداری از ماشین آلات پیشرفته در مرحله ساخت، بکارگیری مواد اولیه مرغوب توانسته است محصولات خود را با کیفیت برتر و قیمت رقابتی به بازار عرضه نماید.

همچنین شرکت صنایع پودر رنگ مهر باران چشمه همواره نسبت به بالا بردن سطح کیفی محصولات خود اهتمام ورزیده است.

این صنعت جزء مواردی است که علاوه بر دانش و تسلط کافی بر مبانی علمی به تجربه های آزموده و ذهنی خلاق استوار می گردد. ما به پشتوانه دانش در خور و کوله باری از تجربیات اجرایی و راهبری پروژه های کلان در این شاخه، شرکت صنایع پودر رنگ مهر باران چشمه را پایه گذاری نموده ایم…
دانلود فایل

دانلود فایل”گزارش کارآموزی آشنايي با صنعت رنگ”

صنایع

گزارش کارآموزی رشته طراحی صنعتی (کارخانه تولید محصولات برودتی)

دانلود گزارش کارآموزی رشته طراحی صنعتی (کارخانه تولید محصولات برودتی)،
در قالب word و در 44 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

تاريخچه شرکت
حوزه فعاليت‌هاي سازمان اعم از کالا و خدمات
محل کار
دستورالعمل ایجاد و تغییر در طرح محصول
نحوه تعامل
بررسي نقش و جايگاه طراحي صنعتي و تحليل فرآيند‌هاي طراحي و توليد
فرايند طراحي و توليد
مشکلات فرآيند طراحي توليد
نحوه تامين مواد اوليه
تاريخچه يخچال
ذوب برفک در يخچال
اجزاي مکانيکي يخچال
طرزکار موتور الکتريکي
برفک گير خودکار يخچال
فرآيند قالب‌گيري
آيين‌نامه و نحوه همکاري نمايندگي‌هاي فروش و خدمات پس از فروش شرکت
    -آئین‌نامه نصب و راه اندازی
    -آئین‌نامه انجام تعمیرات
    -آئین‌نامه چگونگی استفاده از قطعات یدکی
    -آيين‌نامه تعويض دستگاه‌هاي معيوب
فهرست منابع و مآخذ


بخشی از متن گزارش:
حوزه فعاليت‌هاي سازمان  اعم از کالا و خدمات:
کالاي توليد شده به طور اخص وسايل سرمايشي را شامل مي‌شود. يخچال‌هاي خانگي و يخچال هاي صنعتي و همينطور آبسردکن‌ها. البته يخچال فريزرهاي دو در و نيز يخچال فريزرهاي سايد شامل يخچال‌هاي خانگي مي‌شود. يخچال‌هاي صنعتي نيز شامل يخچالهاي 26 ft  ونيز 30 ft مي‌شود.

نحوه توليد کارخانه شامل 2 خط توليد کاملا مجزا است که در مساحتي حدود 4 هکتار و به صورت دو طبقه توليد مي‌شود البته خط رنگ و نيز بخش قالبريزي در سوله‌اي مجزا قرار دارد که بخش رنگ شامل مکانيزه و دستي مي‌باشد که قطعه اول به صورت مکانيزه وارد چرخه رنگ شده و بعد به صورت دستي ايرادگيري و بتونه مي‌خورد و با پيستوله دستي دوباره رنگ مي‌شود.
در قسمت قالب‌گيري نيز چند نوع دستگاه وجود دارد: قالب‌گيري وکيوم (براي وان‌ها)، قالب‌گيري فوم (براي بدنه) و قالب‌گيري پلاستيک (براي قطعات) که …
دانلود فایل

دانلود فایل”گزارش کارآموزی رشته طراحی صنعتی (کارخانه تولید محصولات برودتی)”

صنایع

گزارش کارآموزی خط تولید، کنترل کیفیت و بازاریابی نوشابه در شرکت زمزم شرق تهران

دانلود گزارش کارآموزی با موضوع خط تولید، کنترل کیفیت و بازاریابی نوشابه در شرکت زمزم شرق تهران،
در قالب word و در 66 صفحه، قابل ويرايش، شامل:

مقدمه 

فصل اول:
تاريخچه نوشابه 
تاريخچه نوشابه سازي در ايران
تاریخچه كارخانه زمزم
مشخصات كلي كارخانه زمزم شرق
آب
خواص فيزيكي آب
رنگ و كدري 
بو و مزه 
خواص شيميايي آب 
اسيدي و بازي 
آب هاي اسيدي 
آب هاي قليايي 
آب هاي خنثي 
تصفيه مقدماتي
عصاره يا بنيان نوشابه 
افزودني هاي مجاز در نوشابه 
شيرين كننده ها 
شيرين كننده هاي طبيعي 
شيرين كننده هاي مصنوعي 
تهيه شربت اوليه از شكر
عصاره كولا 
طعم دهنده ها 
امولسيون دهنده ها
رنگ دهنده ها
نحوه و شكل عرضه عصاره كولا
خصوصيات گاز كربنيك در نوشابه 
استاندارد قوطي
بسته بندي محصول

فصل دوم:
خط توليد
دستگاه تخليه كننده بطري از جعبه 
بطري شور 
عوامل مؤثر در كار بطري شور
چگونگي عمل بطري شور
مواد شيميايي مورد مصرف در بطري شور
مسائلي كه در بطري شور پيش مي آيد 
حمل سود كاستيك
كثيف بودن بطري خروجي از بطري شور
وجود رسوب آهكي در بطري شور
آينه بان 
فلوميكس 
هواگير آب
كربوكولر 
چگونگي كار سيستم تبديد كربوكولر 
كمپرسور ها 
كندانسور
پركردن بطري
دستگاه تشتك زن
پر كن جعبه نوشابه
تركيبات نوشابه
مواد افزودني
عصاره 
طعم  دهنده 
ماده امولسيون دهنده
رنگ دهنده 
آنتي اكسيدان 
اسيدي كننده
كارامل 
تاريخچه رنگ كارامل
انواع كارامل براساس مواداوليه 
كاربردكارامل
شربت سازي
بريكس 
بخش تهيه شربت وعصاره
استاندارد ها
بسته بندي 
استاندارد قوطي
نشانه گذاري
مطالعات برنامه ریزی تولید
سالن اسپاتی 50
سالن اسپاتی 24
مطالعه کار و برنامه ریزی تولید
تعریف مطالعه کار
حوزه های اصلی عملکرد مطالعه کار
مراحل مطالعه کار
نمودار فرآیند عملیات (OPC)
نمودار جریان فرآیند  FPC
کنترل کیفیت
کنترل کیفیت طعم و ظاهر نوشابه 
آزمايشات کنترل کیفیت مخصوص خط توليد
آزمايش سودكاستيك حل شده 
کنترل کیفیت درصد سود
روش کنترل
کنترل کیفیت وزن مخصوص نوشابه
کیفیت نقطهً پر شده 
آزمايش بريكس نوشابهً پر شده (بريكس سنج)
انجام آزمايش ميكروبي روي نوشابه، آب، بطري، شكر و عصاره
آزمايش كشت ميكروبي  آب
آزمايش ميكروبي شكر ارسالي
آزمايش ميكروبي عصاره غليظ و شربت تصفيه شده
آزمایشات شیمیایی نوشابه
شرح كار : آزمايش سختي آب 
 بومه شربت و عصاره
استانداردها
اسيديته نوشابه
اندازه گيري ميزان گاز نوشابه
استانداردها 
فساد نوشابه
نور خورشيد 
حرارت
عوامل شيميايي
دفع مواد زائد
آلودگي هوا
ميكروارگانيسم ها
فروش، بازاریابی و روش های توزیع محصول
تعريف توزيع و كانالهاي توزيع
استراتژي‌ هاي انتخاب كانال توزيع
مطالعات بازار

فصل سوم:
نتیجه گیری پیشنهادات کلی 
کاهش اشتباهات رایج در تبلیغات کارخانه
استفاده از فن آوری های نوین تبلیغاتی در فروش محصولات کارخانه
نتیجه گیری 
منابع و ماَخذ


بخشی از متن ابتدای تحقيق:
پس از چيده شدن گل، به واسطه ظرافت و فسادپذيري آن، بايد به سرعت نسبت به جداسازي كلاله ها اقدام نمود.
براي دست يابي به محصول نهايي كلاله هاي جدا شده، وارد مرحله خشك كردن مي گردند. اين عمل از مهم ترين مراحل مؤثر بر كيفيت نهايي محصول محسوب مي گردد. روش به كار برده شده و رعايت مسائل بهداشتي، از ابزارهاي مهم دست يابي به محصول با كيفيت مي باشند…
دانلود فایل

دانلود فایل”گزارش کارآموزی خط تولید، کنترل کیفیت و بازاریابی نوشابه در شرکت زمزم شرق تهران”

صنایع

گزارش کارآموزی شرکت آرین شیشه

دانلود گزارش کارآموزی در شرکت آرین شیشه،
در قالب word و در 87 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

پیش گفتار
چکیده

فصل اول: تاریخچه شرکت
تاریخچه شرکت آرین شیشه
شیشه و انواع آن
تاریخچه شیشه
تقسیم بندی شیشه های تجاری
مواد خام شیشه
بلوکهای نسوز
ترکیبات سازنده شیشه
انواع شیشه و کاربرد آن

فصل دوم: فرآیند شرکت
فرآیند شرکت
شیشه سکوریت
برش
سنگ زنی
سوراخ کاری
شستشو
چاپ
سکوریت شیشه

فصل سوم: پیشگیری از حوادث ناشی از کار
آمار و حوادث ناشی از کار
آمارهای طبقه بندی حوادث در شرکت آرین شیشه
ابزار دستی
حفاظت در مقابل آتش سوزی و انفجارها
اصول ساختمان و درهای خروجی (اضطراری)
وسایل اطفاء حریق
سیستم اعلام خطر
سازمان حفاظت در مقابل حریق
لباس کار
کاربرد رنگ در ایمنی
استاندارد 3842ISO
واژه خبری
اندازه و قالب تابلو های ایمنی
تجهیزات حفاظت فردی

فصل چهارم: ارائه طرح پیشنهادی و نتیجه گیری
نتیجه گیری و پیشنهاد
منابع


بخشی از متن گزارش کارآموزی:
شرکت آرین شیشه در سال 1379، به منظور ساخت سکوریت و نشکن کردن شیشه به صورت سهامی خاص تأسیس شد و در طی 1 دهه از فعالیت خود، توانسته به یکی از ارکان مهم این صنعت در ایران نایل شود.

این شرکت فعالیت خود را در زمینی به مساحت حدود 3000 مترمربع، در شهر صنعتی سیمین دشت واقع در کرج آغاز نموده است.

شرکت آرین شیشه در ابتدا فعالیت خود را در یک سوله آغاز نمود، ولی به تدریج با توجه به سفارشات زیاد، فعالیت خود را گسترش داد و هم اکنون با تعداد 120 نفر پرسنل در 3 سوله فعالیت خود را انجام می دهد.

در حال حاضر فعالیت هایی که در شرکت انجام می شود، عبارت است از: سکوریت کردن و نشکن کردن شیشه، از قبیل شیشه های معمولی و برنز، ورفلکس و رنگی در اندازه های مختلف برای به کار بردن اجاق گاز، یخچال، بخاری و هود می باشد که با استفاده از تکنولوژی و تجهیزات روز صنعتی انجام می دهد.

شرکت آرین شیشه، محصول خود را به کارخانجات تکنوگاز، سینجر، اسنوا و هیمالیا توزیع می کند.
شیشه و انواع آن از نظر فیزیکی، می توان شیشه را مایعی صلب، فوق العاده سرد و بدون نقطه ذوب مشخص تعریف کرد که گرانروي زیاد از نظر فیزیکی، می توان شیشه را مایعی صلب، فوق العاده سرد و بدون نقطه ذوب مشخص تعریف کرد که گرانروي زیاد، مانع تبلور آن می شود.

می توان شیشه را از نظر شمیایی، یکی شدن اکسیدهاي غیرفرار معدنی حاصل از تجزیه و گداختگی ترکیبات قلیایی و قلیایی خاکی، ماسه و سایر اجزاي شیشه دانست که منتهی به ایجاد محصولی با ساختار کره اي اتم ها می شود…
دانلود فایل

دانلود فایل”گزارش کارآموزی شرکت آرین شیشه”

صنایع

گزارش کارآموزی در شركت توليدي بافت آزادی

دانلود گزارش کارآموزی در شركت توليدي بافت آزادی،
در قالب word و در 162 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

مشخصات كلي كارخانه
سالن وارپينگ
بافندگي حلقوي پودي (گردباف)
ماشين‌هاي اينترلاك (inter lock)
ژاكارد دورو سيلندر
سيستم تغذيه و جايگاه بوبين‌ها
مشخصات ماشين‌هاي كارخانه
راشل و كتن
برودري
چهارلاتابي
كنترل كيفيت
تاسيسات كارخانه بافت آزادي
سالن شستشو
و …


بخشی از متن گزارش:
سالن وارپينگ:
– اين بخش از آنجايي كه ابتداي كار است، بسيار حائز اهميت است، زيرا اگر بي‌دقتي و خطايي در اين بخش اتفاق افتد، در بافت نيز مشكلات عديده‌اي ايجاد خواهد شد.
– دماي سالن cْ25 – 35  و رطوبت آن 75 – 85%  مي‌باشد.
– بر اساس سفارشات، سالن‌هاي راشل و كتن، قرقرها را تهيه مي‌كنند كه بر اساس نوع بافت، نوع نخ، تعداد سرنخ‌ها و gauge  ماشين متفاوت است. عمدتاً نخ‌هاي نايلون به شكل flat و نخ‌هاي پلي‌استر بصورت flat و تكسچره در اختيار اين بخش قرار داده مي‌شود.
– عرض پارچه‌ها 4,3,2,1 متر مي‌باشد.
– طول هر قرقره 0.5m مي‌باشد كه براساس عرض پارچه مي‌توان از چند قرقره استفاده كرد.
– قرقره‌هايي كه در يك شانه قرار مي‌گيرند، بايد هم‌متراژ و يك‌اندازه باشند، درغيراينصورت نخ قرقره‌اي كه اختلاف طول دارد، ايجاد ضايعات مي‌كند.
– عرض پارچه‌هاي راشل مي‌تواند 2،3 و يا 4متر باشد، بنابراين براي عرض 4 متر، 8 قرقره، براي عرض 3 متر، 6 قرقره و براي عرض 2 متر 4 قرقره نياز داريم كه …
دانلود فایل

دانلود فایل”گزارش کارآموزی در شركت توليدي بافت آزادی”

صنایع

گزارش کارآموزی پرورش قزل آلای رنگین کمان

دانلود گزارش کارآموزی پرورش قزل آلای رنگین کمان،
در قالب word و در 44 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

فصل اول:
مقدمه
1- تعریف ماهیان سرد آبی
2- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان
2-1- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری
2-2- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان
2-3- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش
2-3-1- دهان
2-3-2- حلق
2-3-3- مری
2-3-4- معده
2-3-5- روده
3- شرایط محیطی
4- تعریف علم تغذیه
5- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان
6- انواع غذاهای مورد استفاده در مزرعه پرورش
6-1- غذای تر
6-1-1- ترکیب غذای تر
6-2- غذای مرطوب
6-3- غذای خشک
7- تغذیه بچه ماهیان
8- مقدار غذادهی
9- زمان و دفعات غذادهی
10- کیفیت غذا
11- روش های تغذیه
12- فرموله نمودن ترکیبات غذایی
13- زیست سنجی و تکمیل فرم های مربوطه
13-1- فرم بیومتری

فصل دوم:
14- احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان
14-1- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن
14-1-1 احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان
14-2- پروتئین ها
14-2-1- کیفیت پروتئین
14-2-2- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها
14-2-2-1- پودر ماهی fish meal
14-2-2-2- پودر گوشت و خون blood and meat meat
14-2-2-3- پودر خون blood meat
14-2-3- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی
14-2-3-1 کنجاله تخم پنبه
14-2-3-2- کنجاله سویا
14-2-3-3- کنجاله آفتابگردان
14-2-3-4- کنجاله بادام زمینی
14-2-3-5- پروتئین تک سلولی Single cell protein
15-1- احتیاجات چربی قزل آلا
16-1- کربوهیدرات ها یا قندها
17-1- ویتامین ها
18-1- بیماری های بچه ماهیان
18-1-1- گرسنگی
18-1-2- هگزامیتیاز (اکتومیتوس)
18-1-3- مشکلات آبششی
18-2- خراشیدن
18-3- آفتاب سوختگی

فصل سوم:
جدول های غذادهی
نتیجه گیری
فهرست منابع

دانلود فایل

دانلود فایل”گزارش کارآموزی پرورش قزل آلای رنگین کمان”