دسته: صنایع
لیست تمام پروژه ها و مطالب:
گزارش کارآموزی در كارخانه فرآوردههاي گوشتي ميكائيليان
دانلود فایل”گزارش کارآموزی در كارخانه فرآوردههاي گوشتي ميكائيليان”
گزارش کارآموزی شرکت تولیدی صنعتی اخشان
بخشی از متن گزارش کارآموزی:
گزارش کارآموزی کارخانه لوازم بهداشتی (شرکت همتک پلاستیک)
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه لوازم بهداشتی (شرکت همتک پلاستیک)،
دانلود فایل”گزارش کارآموزی کارخانه لوازم بهداشتی (شرکت همتک پلاستیک)”
گزارش کارآموزی آشنايي با صنعت رنگ
گزارش کارآموزی رشته طراحی صنعتی (کارخانه تولید محصولات برودتی)
حوزه فعاليتهاي سازمان اعم از کالا و خدمات
محل کار
دستورالعمل ایجاد و تغییر در طرح محصول
نحوه تعامل
بررسي نقش و جايگاه طراحي صنعتي و تحليل فرآيندهاي طراحي و توليد
فرايند طراحي و توليد
مشکلات فرآيند طراحي توليد
نحوه تامين مواد اوليه
تاريخچه يخچال
ذوب برفک در يخچال
اجزاي مکانيکي يخچال
طرزکار موتور الکتريکي
برفک گير خودکار يخچال
فرآيند قالبگيري
آييننامه و نحوه همکاري نمايندگيهاي فروش و خدمات پس از فروش شرکت
-آئیننامه نصب و راه اندازی
-آئیننامه انجام تعمیرات
-آئیننامه چگونگی استفاده از قطعات یدکی
-آييننامه تعويض دستگاههاي معيوب
فهرست منابع و مآخذ
کالاي توليد شده به طور اخص وسايل سرمايشي را شامل ميشود. يخچالهاي خانگي و يخچال هاي صنعتي و همينطور آبسردکنها. البته يخچال فريزرهاي دو در و نيز يخچال فريزرهاي سايد شامل يخچالهاي خانگي ميشود. يخچالهاي صنعتي نيز شامل يخچالهاي 26 ft ونيز 30 ft ميشود.
در قسمت قالبگيري نيز چند نوع دستگاه وجود دارد: قالبگيري وکيوم (براي وانها)، قالبگيري فوم (براي بدنه) و قالبگيري پلاستيک (براي قطعات) که …
دانلود فایل”گزارش کارآموزی رشته طراحی صنعتی (کارخانه تولید محصولات برودتی)”
گزارش کارآموزی خط تولید، کنترل کیفیت و بازاریابی نوشابه در شرکت زمزم شرق تهران
دانلود فایل”گزارش کارآموزی خط تولید، کنترل کیفیت و بازاریابی نوشابه در شرکت زمزم شرق تهران”
گزارش کارآموزی شرکت آرین شیشه
چکیده
تاریخچه شرکت آرین شیشه
شیشه و انواع آن
تاریخچه شیشه
تقسیم بندی شیشه های تجاری
مواد خام شیشه
بلوکهای نسوز
ترکیبات سازنده شیشه
انواع شیشه و کاربرد آن
فرآیند شرکت
شیشه سکوریت
برش
سنگ زنی
سوراخ کاری
شستشو
چاپ
سکوریت شیشه
آمار و حوادث ناشی از کار
آمارهای طبقه بندی حوادث در شرکت آرین شیشه
ابزار دستی
حفاظت در مقابل آتش سوزی و انفجارها
اصول ساختمان و درهای خروجی (اضطراری)
وسایل اطفاء حریق
سیستم اعلام خطر
سازمان حفاظت در مقابل حریق
لباس کار
کاربرد رنگ در ایمنی
استاندارد 3842ISO
واژه خبری
اندازه و قالب تابلو های ایمنی
تجهیزات حفاظت فردی
نتیجه گیری و پیشنهاد
منابع
گزارش کارآموزی در شركت توليدي بافت آزادی
– اين بخش از آنجايي كه ابتداي كار است، بسيار حائز اهميت است، زيرا اگر بيدقتي و خطايي در اين بخش اتفاق افتد، در بافت نيز مشكلات عديدهاي ايجاد خواهد شد.
– دماي سالن cْ25 – 35 و رطوبت آن 75 – 85% ميباشد.
– بر اساس سفارشات، سالنهاي راشل و كتن، قرقرها را تهيه ميكنند كه بر اساس نوع بافت، نوع نخ، تعداد سرنخها و gauge ماشين متفاوت است. عمدتاً نخهاي نايلون به شكل flat و نخهاي پلياستر بصورت flat و تكسچره در اختيار اين بخش قرار داده ميشود.
– عرض پارچهها 4,3,2,1 متر ميباشد.
– طول هر قرقره 0.5m ميباشد كه براساس عرض پارچه ميتوان از چند قرقره استفاده كرد.
گزارش کارآموزی پرورش قزل آلای رنگین کمان
دانلود گزارش کارآموزی پرورش قزل آلای رنگین کمان،
در قالب word و در 44 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
فصل اول:
مقدمه
1- تعریف ماهیان سرد آبی
2- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان
2-1- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری
2-2- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان
2-3- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش
2-3-1- دهان
2-3-2- حلق
2-3-3- مری
2-3-4- معده
2-3-5- روده
3- شرایط محیطی
4- تعریف علم تغذیه
5- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان
6- انواع غذاهای مورد استفاده در مزرعه پرورش
6-1- غذای تر
6-1-1- ترکیب غذای تر
6-2- غذای مرطوب
6-3- غذای خشک
7- تغذیه بچه ماهیان
8- مقدار غذادهی
9- زمان و دفعات غذادهی
10- کیفیت غذا
11- روش های تغذیه
12- فرموله نمودن ترکیبات غذایی
13- زیست سنجی و تکمیل فرم های مربوطه
13-1- فرم بیومتری
فصل دوم:
14- احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان
14-1- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن
14-1-1 احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان
14-2- پروتئین ها
14-2-1- کیفیت پروتئین
14-2-2- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها
14-2-2-1- پودر ماهی fish meal
14-2-2-2- پودر گوشت و خون blood and meat meat
14-2-2-3- پودر خون blood meat
14-2-3- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی
14-2-3-1 کنجاله تخم پنبه
14-2-3-2- کنجاله سویا
14-2-3-3- کنجاله آفتابگردان
14-2-3-4- کنجاله بادام زمینی
14-2-3-5- پروتئین تک سلولی Single cell protein
15-1- احتیاجات چربی قزل آلا
16-1- کربوهیدرات ها یا قندها
17-1- ویتامین ها
18-1- بیماری های بچه ماهیان
18-1-1- گرسنگی
18-1-2- هگزامیتیاز (اکتومیتوس)
18-1-3- مشکلات آبششی
18-2- خراشیدن
18-3- آفتاب سوختگی
فصل سوم:
جدول های غذادهی
نتیجه گیری
فهرست منابع