هیدرولیک

تحقیق هیدرولیک

دانلود تحقیق با موضوع هیدرولیک،
در قالب word و در 13 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
مایعات تقریباً تراکم ناپذیر هستند. این ویژگی سبب شده است که از مایعات به عنوان وسیله مناسبی برای تبدیل و انتقال کار استفاده شود. بنابراین می‌توان از آنها برای طراحی ماشینهایی که در عین سادگی، با نیروی محرک خیلی کم بتواند نیروی مقاوم فوق العاده زیادی را جابجا نماید، استفاده نمود. به این ویژگی و همچنین دانش مطالعه این ویژگی هیدرولیک گفته می‌شود.
امروزه در بسیاری از فرآیندهای صنعتی ، انتقال قدرت آن هم به صورت کم هزینه و با دقت زیاد مورد نظر است در همین راستا بکارگیری سیال تحت فشار در انتقال و کنترل قدرت در تمام شاخه های صنعت رو به گسترش است. استفاده از قدرت سیال به دو شاخه مهم هیدرولیک و نیوماتیک ( که جدیدتر است ) تقسیم میشود . از نیوماتیک در مواردی که نیروهای نسبتا پایین (حدود یک تن) و سرعت های حرکتی بالا مورد نیاز باشد (مانند سیستمهایی که در قسمتهای محرک رباتها بکار می روند) استفاده میکنند در صورتیکه کاربردهای سیستمهای هیدرولیک عمدتا در مواردی است که قدرتهای بالا و سرعت های کنترل شده دقیق مورد نظر باشد(مانند جک های هیدرولیک ، ترمز و فرمان هیدرولیک و…). حال این سوال پیش میاید که مزایای یک سیستم هیدرولیک یا نیوماتیک نسبت به سایر سیستمهای مکانیکی یا الکتریکی چیست؟در جواب می توان به موارد زیر اشاره کرد: ۱) طراحی ساده ۲) قابلیت افزایش نیرو ۳) سادگی و دقت کنترل ۴) انعطاف پذیری ۵) راندمان بالا ۶) اطمینان در سیستم های هیدرولیک و نیوماتیک نسبت به سایر سیستمهای مکانیکی قطعات محرک کمتری وجود دارد و میتوان در هر نقطه به حرکتهای خطی یا دورانی با قدرت بالا و کنترل مناسب دست یافت ، چون انتقال قدرت توسط جریان سیال پر فشار در خطوط انتقال (لوله ها و شیلنگ ها) صورت میگیرد ولی در سیستمهای مکانیکی دیگر برای انتقال قدرت از اجزایی مانند بادامک ، چرخ دنده ، گاردان ، اهرم ، کلاچ و… استفاده میکنند. در این سیستمها میتوان با اعمال نیروی کم به نیروی بالا و دقیق دست یافت همچنین میتوان نیرو های بزرگ خروجی را با اعمال نیروی کمی (مانند بازو بسته کردن شیرها و …) کنترل نمود. استفاده از شیلنگ های انعطاف پذیر ، سیستم های هیدرولیک و نیوماتیک را به سیستمهای انعطاف پذیری تبدیل میکند که در آنها از محدودیتهای مکانی که برای نصب سیستمهای دیگر به چشم می خورد خبری نیست. سیستم های هیدرولیک و نیوماتیک به خاطر اصطکاک کم و هزینه پایین از راندمان بالایی برخوردار هستند همچنین با استفاده از شیرهای اطمینان و سوئیچهای فشاری و حرارتی میتوان سیستمی مقاوم در برابر بارهای ناگهانی ، حرارت یا فشار بیش از حد ساخت که نشان از اطمینان بالای این سیستمها دارد. اکنون که به مزایای سیستم های هیدرولیک و نیوماتیک پی بردیم به توضیح ساده ای در مورد طرز کار این سیستمها خواهیم پرداخت. برای انتقال قدرت به یک سیال تحت فشار (تراکم پذیر یا تراکم ناپذیر) احتیاج داریم که توسط پمپ های هیدرولیک میتوان نیروی مکانیکی را تبدیل به قدرت سیال تحت فشار نمود. مرحله بعد انتقال نیرو به نقطه دلخواه است که این وظیفه را لوله ها، شیلنگ ها و بست ها به عهده میگیرند . بعد از کنترل فشار و تعیین جهت جریان توسط شیرها سیال تحت فشار به سمت عملگرها (سیلندرها یا موتور های هیدرولیک ) هدایت میشوند تا قدرت سیال به نیروی مکانیکی مورد نیاز(به صورت خطی یا دورانی ) تبدیل شود. اساس کار تمام سیستم های هیدرولیکی و نیوماتیکی بر قانون پاسکال استوار است.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق هیدرولیک”

هیدرولیک

تحقیق تحلیل جريان آرام سيال تراكم ناپذير به روي چهار سيلندر بيضوي با استفاده از نرم افزار انسیس

دانلود تحقیق با موضوع تحلیل جريان آرام سيال تراكم ناپذير به روي چهار سيلندر بيضوي با استفاده از نرم افزار انسیس،
در قالب word و در 21 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
مکانیک سیالات یکی از شاخه‌های وسیع در مکانیک محیط‌های پیوسته مي¬باشد. مکانیک سیالات هم با همان اصول مربوط به مکانیک جامدات آغاز می‌شود، ولی آن‌چه که سرانجام آن دو را از هم متمایز می‌سازد، این است که سیالات بر خلاف جامدات قادر به تحمل تنش برشی نیستند. با دانستن این مسئله معادله‌هایی برای تحلیل حرکت سیالات طرح‌ریزی شده است. این معادلات به احترام ناویر و استوکس دو ریاضی‌دان بریتانیایی و فرانسوی به نام معادلات ناویر-استوکس نامیده می‌شوند.
حل معادلات حاکم در مکانیک سیالات یکی از مطرح ترین مسائل در علوم مهندسی است. در اغلب موارد، فرمول بندی قوانین پایه به صورت معادلات دیفرانسیل پاره¬ای در می¬آیند. بیشتر معادلات دیفرانسیل پاره¬ای به صورت مرتبه دوم ظاهر می¬شوند و بنابر این در مکانیک سیالات و انتقال حرارت از اهمیت ویژه ای برخوردارند. عموماً معادلات حاکم بر جریان سیالات یک مجموعه معادلات دیفرانسیل پاره¬ای غیر خطی و وابسته را ایجاد می¬کنند که باید در یک قلمرو ناهموار با شرایط اولیه و مرزی مختلف حل شوند
جریان اطراف لوله¬ها
بررسی جریان حول لوله یا یک دسته لوله از اهمیت بسزایی برخوردار است و در بسیاری از پدیده¬های مهندسی همانند طراحی مبدل¬های حرارتی، رآکتور های هسته¬ای و شیمیایی، پره¬های توربین و کمپرسور و غیره کاربرد وسیعی دارد. به همین جهت موضوع مهمی برای تحقیق در مکانیک سیالات و انتقال حرارت گردیده است. هرکدام از دستگاه¬های فوق کاربرد فراوانی در صنعت خواهد داشت و واضح است که اکثراً با یک دسته لوله سروکار خواهیم داشت که می¬تواند آرایش¬های مختلفی داشته باشد. مثلاً در مبدل¬های حرارتی که یکی از اجزاء مهم در نیروگاه¬ها، صنایع فرآیندی و شیمیایی، گرمایش، تهویه مطبوع، تبرید، خنک کاری سیستم¬های الکترونیکی و غیره می¬باشد، انتقال گرما به یا از مجموعه لوله¬های عمود بر جریان وجود دارد که می ¬تواند تولید بخار در دیگ بخار، چگالش بخار در کندانسور و سرمایش هوا در یک دستگاه تهویه مطبوع باشد. در این راستا در طراحی مبدل¬های حرارتی پارامترهای متعددی شامل ظرفیت تبادل گرما، تعداد لوله¬ها با طول و قطرهای مختلف، ابعاد هندسی مبدل، آرایش لوله¬ها و صفحات نگهدارنده آن و سیالاتی که وظیفه انتقال حرارت را به عهده دارند دخالت دارد.
در گذشته که امکان استفاده از روش¬های عددی میسر نبود به کمک روش¬های تجربی نتایج به دست می¬آمد. واضح است روش¬های تجربی علاوه بر اینکه محدودیتی در تعداد آزمایشات دارد از نظر اقتصادی هم مقرون به صرفه نیست. 
همانطوریکه بیان شد یکی از مهمترین کاربرد¬های جریان به روی دسته لوله¬ها، مبدل¬های حرارتی می¬باشند. در طراحی مبدل¬های حرارتی محاسبه دو کمیت حائز اهمیت می¬باشد، اول اینکه میزان افت فشار هنگام عبور از دسته لوله مشخص گردیده و دیگر اینکه میزان انتقال حرارت آن محاسبه شود پس علاوه بر میدان جریان بایستی میدان دما هم در زمان¬های مختلف محاسبه گردد. با توجه به اینکه میدان دما از معادله انرژی به دست آمده و در معادله انرژی عبارت جابجایی وجود دارد لذا میدان سرعت برای محاسبه میدان دما لازم است. در نتیجه در آنالیز جریان گذرا در هر گام زمانی معادلات حرکت و انرژی بایستی همزمان حل گردند. برای جریان غیر قابل تراکم در هر گام زمانی می توان متعاقب حل معادلات حرکت و بدست آوردن میدان سرعت، معادله انرژی را برای کسب میدان دما حل نمود.
در بسیاری از مبدل¬های حرارتی لازم است جریان سه بعدی فرض گردد. مثلاً در مبدل¬¬های حرارتی نوع لوله-دار جریان مقاطع که از صفحات فین در ساختار مبدل به منظور توزیع مناسب انتقال حرارت و افزایش آن بهره گرفته شده است، اثر دیواره¬های فین حل سه بعدی جریان را آشکار می¬سازد و اگر دو بعدی صورت پذیرد علاوه برنادیده انگاشتن دیواره¬ی فین طول لوله¬ها بی¬نهایت فرض شده است. بدیهی است با توجه به اینکه در مبدل¬ها عملاً طول لوله¬ها محدود بوده در پاره¬ای از نقاط جواب دقیقی نخواهد داد.
در جریان بر روی یک لوله یا دسته لوله با افزایش عدد رینولدز اهمیت جمله جابجایی در معادلات مومنتوم بیشتر می¬شود. حضور این عبارات جابجایی باعث ناپايداری در حل می شود لذا بایستی روش¬های آپ ویند در حین حل اعمال گردد. بنابر این لزوم به کار گیری این روش¬ها در اعداد رینولدز بالاتر محرز می¬گردد.
در آنالیز جریان روی لوله تعیین قلمرو محاسبات برای تعیین میدان جریان ضروری خواهد بود، و ابعاد محاسباتی باید به اندازه¬ای بزرگ در نظر گرفته شوند تا شرایط مرزی اعمال شده، دقت لازم را داشته باشند و تأثیری در نتایج مقادیر ضریب اصطکاک اطراف لوله نگذارد. از طرفی انتخاب بیش از اندازه حوزه محاسباتی از نظر اقتصادی و زمان انجام محاسبات مقرون به صرفه نخواهد بود و نمی¬توان تحت این شرایط جریان روی دسته لوله¬ها را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد. بنابر این انتخاب بهینه برای ابعاد میدان محاسباتی مدنظر می¬باشد .میدان محاسباتی فوق باید شبکه بندی گردد. هرچه المان¬ها و تعداد گره¬ها بیشتر و المان¬ها از اعوجاج کمتری هم برخوردار باشند، خطای روش اجزاء محدود کمتر می¬شود. البته خطای گرد کردن به علت افزایش عملیات جبری بیشتر خواهد بود لکن قابل کنترل بوده و با انتخاب دقت مضاعف، برای خواندن اعداد در کامپیوتر می توان این خطا را به حداقل رساند. از طرفی افزایش تعداد گره¬¬ها و المان¬ها به حافظه بیشتر رایانه و سرعت بالای CPU نیاز دارد و در برخی موارد مقرون به صرفه نخواهد بود لذا ریز کردن شبکه بهتر است به نواحی¬ای اختصاص یابد که گرادیان¬های بزرگتری دارند. بنابر این تعیین اینکه در کدام نقاط دانسیته شبکه باید بالاتر انتخاب گردد و در کدام محل¬ها شبکه خشن شود، موضوع آداپتیویته  را مطرح می¬سازد. بدیهی است با آداپتیویته و در جهت بدست آوردن بیشترین دقت حل تلاش شده و هم مسائل اقتصادی مد نظر قرار گرفته است.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق تحلیل جريان آرام سيال تراكم ناپذير به روي چهار سيلندر بيضوي با استفاده از نرم افزار انسیس”

هیدرولیک

تحقیق هیدرولیک

دانلود تحقیق با موضوع هیدرولیک،
در قالب word و در 9 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
مایعات تقریباً تراکم ناپذیر هستند. این ویژگی سبب شده است که از مایعات به عنوان وسیله مناسبی برای تبدیل و انتقال کار استفاده شود. بنابراین می‌توان از آنها برای طراحی ماشینهایی که در عین سادگی، با نیروی محرک خیلی کم بتواند نیروی مقاوم فوق العاده زیادی را جابجا نماید، استفاده نمود. به این ویژگی و همچنین دانش مطالعه این ویژگی هیدرولیک گفته می‌شود.
امروزه در بسیاری از فرآیندهای صنعتی ، انتقال قدرت آن هم به صورت کم هزینه و با دقت زیاد مورد نظر است در همین راستا بکارگیری سیال تحت فشار در انتقال و کنترل قدرت در تمام شاخه های صنعت رو به گسترش است. استفاده از قدرت سیال به دو شاخه مهم هیدرولیک و نیوماتیک ( که جدیدتر است ) تقسیم میشود . از نیوماتیک در مواردی که نیروهای نسبتا پایین (حدود یک تن) و سرعت های حرکتی بالا مورد نیاز باشد (مانند سیستمهایی که در قسمتهای محرک رباتها بکار می روند) استفاده میکنند در صورتیکه کاربردهای سیستمهای هیدرولیک عمدتا در مواردی است که قدرتهای بالا و سرعت های کنترل شده دقیق مورد نظر باشد(مانند جک های هیدرولیک ، ترمز و فرمان هیدرولیک و…). حال این سوال پیش میاید که مزایای یک سیستم هیدرولیک یا نیوماتیک نسبت به سایر سیستمهای مکانیکی یا الکتریکی چیست؟در جواب می توان به موارد زیر اشاره کرد: ۱) طراحی ساده ۲) قابلیت افزایش نیرو ۳) سادگی و دقت کنترل ۴) انعطاف پذیری ۵) راندمان بالا ۶) اطمینان در سیستم های هیدرولیک و نیوماتیک نسبت به سایر سیستمهای مکانیکی قطعات محرک کمتری وجود دارد و میتوان در هر نقطه به حرکتهای خطی یا دورانی با قدرت بالا و کنترل مناسب دست یافت ، چون انتقال قدرت توسط جریان سیال پر فشار در خطوط انتقال (لوله ها و شیلنگ ها) صورت میگیرد ولی در سیستمهای مکانیکی دیگر برای انتقال قدرت از اجزایی مانند بادامک ، چرخ دنده ، گاردان ، اهرم ، کلاچ و… استفاده میکنند. در این سیستمها میتوان با اعمال نیروی کم به نیروی بالا و دقیق دست یافت همچنین میتوان نیرو های بزرگ خروجی را با اعمال نیروی کمی (مانند بازو بسته کردن شیرها و …) کنترل نمود. استفاده از شیلنگ های انعطاف پذیر ، سیستم های هیدرولیک و نیوماتیک را به سیستمهای انعطاف پذیری تبدیل میکند که در آنها از محدودیتهای مکانی که برای نصب سیستمهای دیگر به چشم می خورد خبری نیست. سیستم های هیدرولیک و نیوماتیک به خاطر اصطکاک کم و هزینه پایین از راندمان بالایی برخوردار هستند همچنین با استفاده از شیرهای اطمینان و سوئیچهای فشاری و حرارتی میتوان سیستمی مقاوم در برابر بارهای ناگهانی ، حرارت یا فشار بیش از حد ساخت که نشان از اطمینان بالای این سیستمها دارد. اکنون که به مزایای سیستم های هیدرولیک و نیوماتیک پی بردیم به توضیح ساده ای در مورد طرز کار این سیستمها خواهیم پرداخت. برای انتقال قدرت به یک سیال تحت فشار (تراکم پذیر یا تراکم ناپذیر) احتیاج داریم که توسط پمپ های هیدرولیک میتوان نیروی مکانیکی را تبدیل به قدرت سیال تحت فشار نمود. مرحله بعد انتقال نیرو به نقطه دلخواه است که این وظیفه را لوله ها، شیلنگ ها و بست ها به عهده میگیرند . بعد از کنترل فشار و تعیین جهت جریان توسط شیرها سیال تحت فشار به سمت عملگرها (سیلندرها یا موتور های هیدرولیک ) هدایت میشوند تا قدرت سیال به نیروی مکانیکی مورد نیاز(به صورت خطی یا دورانی ) تبدیل شود. اساس کار تمام سیستم های هیدرولیکی و نیوماتیکی بر قانون پاسکال استوار است. قانون پاسکال: ۱) فشار سرتاسر سیال در حال سکون یکسان است
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق هیدرولیک”

هیدرولیک

تحقیق جريان آرام سيال تراكم ناپذير بر روي چهار استوانه بيضوي به روش اجزا محدود

دانلود تحقیق با موضوع جريان آرام سيال تراكم ناپذير بر روي چهار استوانه بيضوي به روش اجزا محدود،
در قالب word و در 10 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
استوانه بیضوی به¬عنوان یک هندسه کاملا پیچیده شناخته می¬شود و حل میدان جریان خارج آن به منظور شناسایی رفتار جریان و محاسبه نیروهای وارده بر هر استوانه، از اهمیت خاصی در طراحی مبدل¬ها¬ی حرارتی، رآکتور¬های هسته¬ای و دیگر تجهیزات صنعتی برخوردار است. در اين تحقيق جريان سيال تراكم ناپذير بر روي چهار لوله بيضوي در حالت دو بعدي مورد تجزيه و تحليل قرار گرفته است. از روش اجزاء محدود براي حل جريان دو بعدي اطراف لوله استفاده شده است. محاسبات براي اعداد رينولدز 50 الي 200 به روش پتروف-گلركين صورت مي¬گيرد. اثر تغيير اعداد رينولدز به روي ميدان جريان اطراف لوله¬ها، توزيع فشار و ضريب درگ مورد تجزيه و تحليل قرار مي¬گيرد. نتایج بیانگر آن هستند كه درگ اصطكاكي با افزايش عدد رينولدز كاهش مي¬يابد كه دليل آن تشكيل لايه مرزي و كوچك شدن ضخامت آن با افزايش عدد رينولدز است، در عین حال به علت کاهش گرادیان سرعت لوله دوم در مقایسه با لوله اول، ضریب درگ اصطکاکی لوله دوم کمتر از لوله اول می¬باشد. درگ فشاری لوله دوم نیز کمتر از لوله اول است. دلیل این موضوع یکنواختی فشار در بخش بزرگی از محیط لوله دوم می¬باشد، در حالی که تغییرات فشار اطراف لوله اول در مقایسه با لوله دوم شدیدتر است. به این ترتیب ضریب درگ کلی لوله  اول بیش از لوله دوم است. در عین حال در این محدوده رینولدز نقطه جدایی با تغییر رینولدز چندان قابل ملاحظه نیست و درگ با افزایش رینولدز کاهش می¬یابد.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق جريان آرام سيال تراكم ناپذير بر روي چهار استوانه بيضوي به روش اجزا محدود”

هیدرولیک

تحقیق نشت یابی در شبکه هاي توزیع آب با استفاده از سیگنال پاسخ جریان گذرا و تحلیل افتراقی خطی

دانلود تحقیق با موضوع نشت یابی در شبکه هاي توزیع آب با استفاده از سیگنال پاسخ جریان گذرا و تحلیل افتراقی خطی،
در قالب pdf  و در 13 صفحه.

چکیده تحقیق:
پژوهش حاضر به موضوع نشت یابی در شبکه هاي توزیع آب با رویکرد یادگیري ماشین و تحلیل گذراي جریان می پردازد. هدف از انجام این تحقیق ارائه روشی مبتنی بر یادگیري ماشین است که با بهره گیري از محتواي اطلاعاتی سیگنال پاسخ جریان گذرا برخی چالش هاي روش هاي موجود نشت یابی بر مبناي یادگیري ماشین را مرتفع سازد. روش پیشنهاد شده شامل دو بخش کلی بوده که بخش نخست به طراحی بهینه الگوریتم یادگیري ماشین و بخش دوم به پیش بینی مکان نشت با استفاده از الگوریتم بخش قبل اختصاص دارد. در مطالعه حاضر، به منظور استخراج ویژگی هاي موثر و کاهش ابعاد سیگنال پاسخ سیستم از تجزیه چند سطحی موجک، به منظور طراحی سایت اندازه گیري از روش میز تصمیم گیري، و جهت پیش بینی مکان نشت از دسته بندي چند کلاسه بر مبناي تحلیل افتراقی خطی استفاده
گردید. نهایتا جهت ارزیابی قابلیت هاي روش پیشنهادي، شبکه آب رسانی شهرستان باغملک مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که روش پیشنهادي قادر است مکان نشت را با دقت بالاي 98 درصد پیش بینی کند. همچنین بدلیل ماهیت سریع تست هاي مبتنی بر جریان گذرا، تاثیر عدم قطعیت هاي موجود در تخمین تقاضاي مصرف گره قابل چشم پوشی بوده و در زمان کوتاهی قابل انجام می باشد.

دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق نشت یابی در شبکه هاي توزیع آب با استفاده از سیگنال پاسخ جریان گذرا و تحلیل افتراقی خطی”

هیدرولیک

جزوه کامل هیدرولیک

دانلود جزوه کامل هیدرولیک،
در قالب pdf و در 98 صفحه، شامل:

فصل اول:
انواع جریان ها، معرفی عدد رینولدز، فرود و حالت های جریان و رژیم های جریان

فصل دوم:
انواع کانال ها و مقاطع هیدرولیکی مربوطه و یادآوری مفاهیم پایه در هیدرولیک از قبیل معادله پیوستگی، معادله انرژی، معادله مقدار حرکت و ضریب توزیع سرعت، توزیع فشار در مقطع کانال

فصل سوم:
اصل انرژی و کاربرد آن در کانال ها، انرژی مخصوص، جریان بحرانی، ویژگی های آن و کاربرد انرژی مخصوص در تحلیل جریان همگرا و واگرا و در شرایط بالا و پائین افتادن کف کانال

فصل چهارم:
اصل مقدار حرکت یا اندازه حرکت و کاربرد آن در کانال، نیروی مخصوص

فصل پنجم:
جریان های یکنواخت در کانال های باز، معادله مانینگ، شزی، تحلیل و محاسبه جریان یکنواخت، طراحی کانال برای جریان یکنواخت، تعیین عمق نرمال، محاسبه شیب نرمال و شیب بحرانی و بهترین قطع هیدرولیکی
دانلود فایل

دانلود فایل”جزوه کامل هیدرولیک”

هیدرولیک

جزوه هیدرولیک پیشرفته فصل جریان های غیرماندگار

دانلود هیدرولیک پیشرفته فصل جریان های غیرماندگار،
در قالب pdf و در 40 صفحه.

توضیحات:
جزوه هیدرولیک پیشرفته (فصل جریان های غیرماندگار) برای اولین بار در دنیا و در این سایت ارائه می شود که از بهترین کتاب ها و جزوه های دنیا جمع آوری و تدوین شده است.

دانلود فایل

دانلود فایل”جزوه هیدرولیک پیشرفته فصل جریان های غیرماندگار”

هیدرولیک

جزوه هیدرولیک

دانلود جزوه هیدرولیک،
در قالب pdf و در 82 صفحه، شامل:

مفاهیم اساسی جریان سیالات
کاربرد اصلی انرژی (معاوله مومنتوم) در جریان کانال باز
مساله تبدیل
انرژی مخصوص و عمق های متناوب
جریان بحرانی
مقاطع غیرمستطیلی
کاربرد اصل مومنتوم در جریان کانال های باز
مقاومت جریان
محاسبه جریان یکنواخت
جریان متغیر تدریجی- مفاهیم
دانلود فایل

دانلود فایل”جزوه هیدرولیک”