سایر

پاورپوینت مروری بر اصول تغذيه و رژيم غذايی ورزشکاران

دانلود پاورپوینت با موضوع مروری بر اصول تغذيه و رژيم غذايی ورزشکاران،
در قالب ppt و در 21 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
چهار گروه غذايی عبارتند از:
غلات: نان، برنج، سيب زمينی
شير و محصولات لبنی
گوشت، تخم مرغ، حبوبات
ميوه ها و سبزيجات
انرژی مورد نياز بازای هر ساعت از فعاليت های مختلف
فعاليت سبک   100 kcal
فعاليت متوسط  100-300 kcal
فعاليت سنگين  >500 kcal
کيفيت رژيم غذايی برای بهترين نتيجه ورزشی
انرژی حاصل از پروتئين ها 12-15%
انرژی حاصل از چربی ها  30%
انرژی حاصل از کربوئيدرات ها  55%
کيفيت رژيم غذايی برای بهترين نتيجه ورزشی
پروتئين حيوانی
1.0 ³  —————      
پروتئين گياهی
دريافت انرژی از شکر
10/1  ³   ——————–       
کل انرژی دريافتی
چربی غذاهای دريايی
 5/2  ³   ———————       
کل چربی دريافتی
(توجه: 9% چربی اشباع شده، 8-7% چربيهای چند غير اشباعی، 13-12% چربی يک غير اشباعی)
چربی حيوانی (غير دريايی)
5/3  ³  ———————-   
کل چربی دريافتی
عوامل موثر بر فعاليت عضلانی
دريافت ناکافی انرژی
تغييرات کيفيت رژيم غذايی
مصرف زياد غذا
تعداد غذاهای مصرف شده
تعادل بين تعداد غذاهای مصرفی و ارزش غذايی صبحانه
سيگار کشيدن
مصرف الکل
نوشابه های محرک
چرا انرژی حاصل از کربوئيدراتها نبايد بيش از 55% کل انرژی دريافتی باشد؟
سبب سوء جذب می شود
اشتها را کاهش می دهد
کمبود کلسيم
خطر اضافه وزن و چاقی
پوسيدگی دندان
مصرف زياد قند موجب کمبود ويتامين B1
مصرف قند موجب هيپوگليسمی هنگام ورزش
چرا انرژی حاصل از کربوئيدراتها نبايد کمتر از 50% کل انرژی دريافتی باشد؟
خطر کاهش گليکوژن
نياز به متابوليسم چربی ها
نقش کربوئيدرات ها و پروتئين هادر کنترل قند خون
فعاليت در روزه داری موجب کاهش سريع قند خون می شود
دريافت قند حداقل 1 ساعت قبل از فعاليت موجب تاخير در ضعف کردن می گردد
دريافت قند و پروتئين قبل از فعاليت، قند خون را حفظ می کند
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت مروری بر اصول تغذيه و رژيم غذايی ورزشکاران”