سایر

پاورپوینت اضافه وزن و چاقی عوامل خطر تغذیه ای

دانلود پاورپوینت با موضوع اضافه وزن و چاقی عوامل خطر تغذیه ای،
در قالب ppt و در 17 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
تعریف
اضافه وزن و چاقی ناشی از انباشته شدن بیش از حد یا غیر عادی چربی در بدن می باشد که نهایتاً موجب مشکلات سلامتی خواهد شد.
بهترین شاخص سنجش اضافه وزن و چاقی در جامعه شاخص توده بدنی (BMI) است:
اضافه وزن : BMI مساوی و بیشتر از 25 و کمتر از 30
چاقی: BMI مساوی و بیشتر از 30
چاقی شکمی:
دور کمر مساوی یا بیشتر از 90 سانتی متر (در هر دو جنس)
شیوع در جهان
در سال 2014 :
بيش از 1/9 میلیارد نفر از افراد بالای 18 سال مبتلا به اضافه وزن بودند که از این تعداد 600 میلیون نفر چاق هستند.
اضافه وزن در 39% بزرگسالان (38% مردان و 40% زنان)
چاقی در 13% بزرگسالان (11% مردان و 15% زنان)
در فاصله ی سال ها 1980 تا 2014 شیوع اضافه وزن و چاقی بیش از دو برابر افزایش داشته است.
شیوع در کشور
براساس آخرین بررسی عوامل خطر بیماری های غیر واگیر، STEPS – 1390:
شیوع اضافه وزن: 28% افراد 65-15 (15000000)
شیوع چاقی: 17% افراد 65-15 (9000000)
شیوع فشار خون بالا: 19% افراد 65-15 (10000000)
شیوع کلسترول بالا: 28% افراد 65-15 (15000000)
مصرف کم میوه و سبزی: 88% افراد 65-15 (47000000)
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت اضافه وزن و چاقی عوامل خطر تغذیه ای”