سایر

پاورپوینت تامین بهداشت مواد غذایی درهنگام بلایا

دانلود پاورپوینت با موضوع تامین بهداشت مواد غذایی درهنگام بلایا،
در قالب ppt و در 48 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
تقریباً در تمامی بلایای طبیعی وغیر طبیعی          ( موارد اضطراری )غذا
در معرض خطر قرار می گیرد، چون در این شرایط مردم از خانه های خود می
گریزند، محصولات از بین می رود ، ارتباطات و حمل و نقل دشوار می گردد و
ساختار اجتماعی جامعه مختل می شود . بهداشت مواد غذائی در بلایا یکی از
مواردی است که با توجه به ارتباط نزدیک و تنگاتنگ با سلامتی افراد باید
توجه خاص به آن نمود .
آثار بلایا درایمنی غذا :
 اختلال در تولید وفرآوری
 اختلال در توزیع
 آلودگی وسیع مواد غذائی
علل آلودگی مواد غذائی در بلایا :
تخریب محل های نگهداری مواد غذائی که باعث باز شدن ظروف و بسته های مواد غذائی می گردند .
قطع جریان برق که باعث فساد مواد غذائی می گردد .
آلودگی مواد غذائی با فاضلاب که بیشتر در هنگام سیل اتفاق می افتد .
اولین اقدامات در جهت کنترل کیفی مواد غذائی در بلایا :
هماهنگی
با مسئولین امداد و رفاه و سایر قسمتهای دست اندرکار مواد غذائی تا طرح
منطقی برای نظارت بهداشتی مواد غذائی و تأسیسات تهیه شود .
شناسایی تمام مراکزی که بعنوان محل ذخیره مواد غذائی از قبل در منطقه موجود بوده اند
جلوگیری از عرضه مواد غذائی که احتمال فاسد شدن را دارند .
کنترل مواد غذائی که در خارج از محل تهیه و ارسال می گردند ( در نقطه تهیه و مسیر انتقال تا توزیع ) .
جلوگیری از توزیع مواد غذائی فاسد شدنی در حد بیش از مصرف یکبار خانوار بعلت عدم امکانات نگهداری مناسب مواد غذائی .
جلوگیری از توزیع مواد غذائی بین بلا دیدگان در ظروف نامناسب و مقدار زیاد
جلوگیری از توزیع مواد غذائی توسط افراد ناشناس در بین بلا دیدگان .
کنترل
مواد غذائی بسته بندی شده که وارد منطقه می شود (از نقطه انبار ذخیره تا
توزیع). کنترل مواد غذائی بسته بندی شده در چادرها و یا جایگاههای موقت بلا
دیدگان بعلت اینکه افراد بلا دیده مصرف بیش از حد خود را نگهداری و ذخیره
می کنند و احتمال تاریخ گذشتن مواد غذائی و یا فاسد شدن آنها وجود دارد .
توزیع
تراکت های آموزشی در ارتباط با بهداشت مواد غذائی در بین مردم و مسئولین
تخلیه و توزیع کنندگان مواد غذائی و یا با استفاده از رسانه های دسته جمعی
جهت اطلاع رسانی بهداشت مواد غذائی
طبخ مواد غذائی در محل به دو صورت انجام می گیرد  :
1- برای گروهی که امکان طبخ خانوادگی را دارند
2- برای گروهی که امکان طبخ خانوادگی را ندارند و طبخ بصورت دسته جمعی صورت  می پذیرد .
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت تامین بهداشت مواد غذایی درهنگام بلایا”