تهيه کمپوست به روش تخمير هوازی :
مواد اوليه :کود دامی- خاک- پوسته برنج- سبوس برنج- کود مرغی- باکتری
اضافه نمودن مواد آلی خام به مکان از قبل تهيه شده
کنترل درجه حرارت در مدت زمان تهيه کود
مخلوط نمودن توده در چند نوبت در طول 6 ماه
استفاده از کود بعد از سرد شدن
تهيه کمپوست با استفاده از کاه و کلش برنج به روش تخمير هوازی :
تهيه فرمول کودی کمپوست با توجه به گياه هدف
مواد اوليه : كاه و كلش– برگ جنگل– كود مرغي – سبوس برنج – باکتری
اضافه نمودن مواد آلی خام به مکان از قبل تهيه شده
کنترل درجه حرارت در مدت زمان تهيه کود
مخلوط نمودن توده در چند نوبت در طول 4 ماه
استفاده از کود بعد از سرد شدن
قرار دادن خاك بر روي روي توده براي جلوگيري از
كج شدن و مقاومت در برابر باد
مخلوط
نمودن توده به نحوي كه كاه وكلش اطراف به وسط توده منتقل شده و كاه و كلش
وسط به اطراف و از سوي ديگر مواد با يگديكر تركيب نيز شوند ( در صورت خشك
بودن بايد آب اضافه نمود و در صورت كند بودن روند تخمير بايد مواد ازته به
آن اضافه نمود)
مشاهده :
– سه روز بعد از توده نمودن بايد درجه حرارت بررسي شده و در اين زمان بايد در حدود 70 درجه باشد
–
هفت روز بعد از توده نمودن بايد درجه حرارت و شرايط كاه و كلش بررسي شود.
درجه حرارت بايد در حدود 70 درجه و تجريه كموست بايد شروع شده باشد.
14
روز بعد از بايد توده از نظر درجه حرارت و شرايط كاه و كلش مورد بررسي
قرار گيرد.درجه حرارت بايد در حدود 40-50 درجه باشد.بعضي از قسمتها تجريه
شده و بعضي نقاط ديگر به دليل خشك بودن و يا بيش از حد مرطوب بودن هنوز
تجزيه صورت نگرفته، به طوري كلي سرعت تجريه رابطه مستقيم با رطوبت و
اكسيژن دارد.
ارتفاع توده به نصف تقليل يافته ودر اين زمان تهويه و مخلوط نمودن توده انجام مي شود.
پاورپوینت نحوه توليد كمپوست
دانلود پاورپوینت با موضوع نحوه توليد كمپوست،
در قالب ppt و در 20 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت: