سایر

پاورپوینت بیماریهای منتقله از غذا

 دانلود پاورپوینت با موضوع بیماریهای منتقله از غذا،
در قالب ppt و در 33 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
مقدمه
بیماری های منتقله از غذاFoodborne یکی از چالشهای مهم بهداشتی در سطح جهان است
در امریکا سالانه 76 میلیون مورد بیماری منتقله از غذا ثبت می شود که 325000 نفر بستری و 5200 نفر فوت می کنند.
بدلایل زیر این بیماری ها در جهان رو به گسترش است
پدیده جهانی شدن
توسعه گردشگری
رشد فزاینده صادرات و واردات مواد غذائی
بروز بیماریهای نوپدید و بازپدید مانند جنون گاوی، سارس، انفلوآنزا، CCHF
افزایش مصرف غذا در خارج از خانه(Fast food)
بروز جنگ و ناآرامی های سیاسی
اهمیت موضوع
به درخواست مدیر کلWHO در ژنو قرار است در سال 2007 با مشارکت دپارتمان های Food Safety، Zoonoses ، Foodborne Diseases و مشارکت صاحب نظران جهانی کمیته ای تحت عنوان:  (Foodborne Disease Burden Epidemiology Reference Group (FERG)
تشکیل شود.
نظام مراقبت عفونتهای منتقله از غذا اشکالات نظام سلامت غذا یا Food safety را از مزرعه تا سفره نشان می دهد
این نظام، پایش و کنترلی بر نظارت های بهداشت محیطی و ادارات نظارت بر مواد غذائی وزارت بهداشت است.
نتایج این نظام مراقبت، ابزار کار و اساس تصمیم سازی در حوزه تهیه و تامین و توزیع غذا در کشور خواهد بود.
هدف کلی
کاهش ابتلاء و مرگ و میر ناشی از بیماریهای منتقله ازغذا
به منظور کاهش هزینه های مربوطه و ارتقاء شاخص های
سلامتی در کشور
اهداف اختصاصی
1- کاهش مرگ و میر ناشی از بیماریهای منتقله از غذا
2- کاهش ابتلاء به بیماریهای منتقله از غذا
3- کاهش هزینه های کنترل بیماریهای منتقله از غذا
4- افزایش توانایی و ظرفیت آزمایشگاههای تشخیصی در شبکه های بهداشتی و درمانی
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت بیماریهای منتقله از غذا”