سایر

پاورپوینت تغذیه در بلایا و فوریت ها

دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه در بلایا و فوریت ها،
درقالب ppt و در 29 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
سازمان ها ی متولی تهیه و توزیع موادغذایی در شرایط بلایا در ایران  عبارتند از:
وزارت کشور(سازمان مدیریت بحران )
سازمان پدافند غير عامل كشور
وزارت جهاد کشاورزی
وزارت بازرگانی
جمعیت هلال احمر
کمیته امداد امام خمینی  (ره)
سازمان بهزیستی
سازمانهای خیریه
سازمان هاي غير دولتي
سازمانهای بین المللی (UNICEF _ WHO_ WFP و……..)
اهداف مدیریت تغذیه در بحران
ارتقاءکيفيت خدمات تغذیه ای
کنترل شیوع سوءتغذیه (كمبود دريافت انر‍ژي – پروتئين و ريز مغذي)
جلوگیری از بروز موارد جدید سوءتغذیه به ویژه در گروههای آسیب پذیر
ارتقاء آگاهی جامعه و کارکنان
طراحی و اجرای مداخلات مناسب
امنیت غذا و تغذیه
دسترسی
مردم در تمام اوقات به غذای کافی، سالم و مطلوب با مطلوبیت اجتماعی و
فرهنگی و بهره مندی تمام سلولها از مواد مغذی کافی برای دستیابی به زندگی
سالم و فعال
برنامه تغذیه همگانی
بر اساس گزارش  مشترک  FAO/ WHO   در کمیته کارشناسان مشورتی سال 1985 :
میانگین انرژی مورد نیاز در بحرانها : 2100 کیلو کالری
1.مختصات توزیع سنی/ جنسی کشورهای در حال توسعه
2.میانگین قد مردان وزنان بالغ (155،169 سانتی متر)
3.وزن بزرگسالان ( BMI ) بین 20 تا 22 
4.فعالیت فیزیکی متعادل
5. تغذیه با شیر مادر
پروتئین
میانگین  مورد نیاز :
 46-50 گرم یا 12-10 % ازکل  انرژی
غلات 12- 8 درصد
پروتئین حبوبات بیش از 2 برابر غلات
پروتئین های منشأ  حیوانی
( شیر- تخم مرغ – گوشت- پنیر- ماهی و…..)
ترکیب غذاهای گیاهی برای مثال غلات با حبوبات
یا افزودن مقداری پروتئین حیوانی به منابع گیاهی
سابقه برنامه هاي مديريت تغذيه در بحران
از دهه 1370 عضویت در کمیته مدیریت بحران
تقویت برنامه با زلزله شهرستان بم سال 1382
برگزاری كارگاه آموزشي در 1384 (يونيسف و مرکز آسیایی آمادگی در مقابل بلایا)
برگزاری كارگاه آموزشي درسال 1388
برگزاری كارگاه آموزشي درسال 1391
ويرايش اول برنامه ملی عملیات پاسخ بهداشت عمومی در بلایا و فوریت‏ها ( EOP)
کارکردهای تخصصی ارایه خدمات تغذیه در پاسخ به بلایا
کارکرد 1:ارزيابي سريع تغذيه اي
واحدهای همکار: تیم ارزیابی سریع
زمان : بلافاصله بعد از رخداد بلا و پايدارشدن وضعيت جمعیت آسیب دیده
شرح کارکرد:
تعیین کمبودهای تغذیه ای (درشت مغذی و ریز مغذی،)
شناسایی بیماری های منتقله از آب و غذا،
شناسایی گروه های آسیب پذیر تغذیه ای
بررسی تجهیزات مورد نیاز (مصرفی و غیر مصرفی)
ابزارارزيابي سريع تغذيه اي
چک لیست راهنمای اجرایی ارزيابي وضعيت تغذيه كودكان زیر 5 سال در بلایا
استفاده از نرم افزار ENA  (Nutrition Assessment Emergency)
چک لیست راهنمای اجرایی  ارزيابي سريع تغذيه اي خانوار
(بررسي
خانوارها در منطقه آسيب ديده از نظر دريافت مـــواد مغذي (انرژي، پروتئين،
ويتامين هاي A ، B2، B3، آهن و يد) در طی د وره های معین و در صورت امکان
هر سه ماه یکبار
Using SMΔRT ENA software
نرم افزار بخشهای متفاوتی دارد:
Planning the survey.  (برنامه ریزی بررسی)
Training the teams.(آموزش تیمها و استاندارد سازی)
Data entry anthropometry (Plausibility check). (ورود داده ها و کنترل کیفی)
Results anthropometry (Report) (گزارش گیری برای بررسی تن سنجی)
Data entry mortality. (ورود اطلاعات مرگ و میر که کورد استفاده این بررسی نیست)
Results mortality.(نتایج مرگ و میر)
Options. (تنظیمات)
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت تغذیه در بلایا و فوریت ها”