سایر

پاورپوینت احداث باغ سیب و مراحل مختلف تولید آن

دانلود پاورپوینت با موضوع احداث باغ سیب و مراحل مختلف تولید آن،
در قالب ppt و در 31 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
تاریخچــه :
سیب ) یک میوه شفتدار) میوه درختی ازطبقه Malus  که عضوی
از خانواده گل سرخیان می باشد. بیشتر گروه سیب ها به گونه M. domesticaیا
پیوندی های آن تعلق دارند.
اجداد وحشی سیب ها احتمالاً درختی به نام (
Malus sieversii ) است که فاقد اسم همگانی است.و هنوز هم در قزاقستان یافت
می شود  .محققان در حال مطالعه روی M. sieversii که در برابر بسیاری از
بیماریها و آفات مقاوم است می باشند تا بتوانند یک سیب مقاوم تر در
برابرسرما بوجود آورند.
در کلیه مناطق آب و هوایی خنک، سیب غذای بسیار
مهمّی بوده است. نسبت به سایرمیوه های درختی( احتمالاً بجز مرکبات) سیب را
می توان برای ماهها انبار نمود درحالیکه همچنان ارزش غذایی خود را حفظ می
کند. سیب های زمستانی که در اواخر پاییز چیده شده و در دمای بالای انجماد
در سردخانه یا اتاق سیب نگهداری می کنند از سال 1800 غذای مهّمی در اروپا و
آمریکا به شمار می رفته است .
گونه های سیب:
بیش از 7500 گونه سیب
شناسایی شده است . این گونه ها در نقاط شمالی، نیمه حاره و معتدل وجود
دارند. چون درختان سیب به شرایط خنک کننده (requirement chilling)
نیازدارند در آب وهوای استوایی گل نمی دهند.
در بین رایج ترین گونه های
تجاری سیب می توان به این موارد اشاره کرد (Braeburn) نیوزیلند، سیب نارنجی
(cox) بریتانیا: گونه قدیمی که امروزه محبوبیت گذشته را ندارد.(فوجی (
آسیا،استرالیا( گالا( ،نیوزیلند) سیب طلائی( ،آمریکا واروپا)گرانی اسمیت
(استرالیا و کالیفرنیا) جونا گلد( ،آمریکا)  جوناتــــان و مکین تــاش (،
کانــادا) سیب قرمـز(و آمریکا)  نوعی سیب زمستانی.( تمامی این سیب ها بجز
نوع آخر شیرین و رنگین هستند.
گرانی اسمیت ترش است و بعضی از مردم آنرا
بصورت تازه می خورند در ضمن برای آشپزی هم مطلوب هستند. پوست آن سبز روشن
خالدار است . این گونه سیب برای رشد کامل نیازمند آب و هوایی گرم بوده و
فصل رشد طولانی مدتی دارد.
طعم سیب هـا :
مزه سیب ها برای اشخاص
متفاوت است و در طول زمان تغییر می کند. مثلاً شهر واشنگتن    ( آمریکا) به
کشت سیب قرمز شهرت داشت. امّا در سال های اخیر،کشت گونه های دیگرنیز
محبوبیت یافته است. بعضی از مردم آمریکا سیب قرمز را بعنوان سیبی نا مرغوب
با طعمی بسیار ملایم و ساختاری نرم به حساب می آورند. این افراد به سیب های
ترد مثل فوجی و گالا تمایل یافته اند.
معمولاً سیبهای جدید شیرین تر از
انواع قدیمی هستند. بیشتر سیب های آمریکای شمالی و اروپا، طعمی شیرین و
ملس دارند. امّا سیب های ترش، طرفداران بسیار اندکی دارند. سیبهای خیلی
شیرین با طعم کمی ترش، در آسیا محبوبیت دارند. تمامی گونه سیب های جدید نرم
ولی ترد هستند
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت احداث باغ سیب و مراحل مختلف تولید آن”