سایر

پاورپوینت فرآوری محصولات عسل

دانلود پاورپوینت با موضوع فرآوری محصولات عسل،
در قالب ppt و در 27 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
عسـل طبـیـعی به عنوان یک اکسـیر حیات بخش، دارای مقادیر فراوانی از از
انواع ویتامینهای مورد نیاز بدن می باشدکه نقشی عظیم در فعالیت و فرآیندهای
حیاتی را بر عهده دارد…
مهمترین این ریزفاکتورهای حیات عبارتند از: ویتامینهای ۱b ، ۲b ، ۳b ، ۵b ، ۶b ، ۱۲b و ویتامینهای H ، D ، G، … …
همينطور
عسل در صنعت دارو سازي و نیز در صنعت ریخته گری، شمع سازی و چاپ و رنگررزی
نیزکاربرد دارد.و همينطور در بسته بندی، نگهداری و عمل آوری مواد غذائی و
جلاها و واکسها…
بسیاری افراد ، مصرف عسل به صورت مایع را نسبت به
متبلور (کرمی ) ترجیح می دهند ، که دلیل آن ، تصور عدم طبیعی بودن عسل های
متبلور است . در صورتی که همانطور که توضیح داده شد اغلب عسل ها در شرایط
طبیعی متبلور می شوند و تبلور طبیعی یک اشکال دارد و آن ، احتمال تخمیر شدن
عسل است . برای رفع این اشکال ارائه و مصرف عسل های متبلور همگن ( کرمی یا
کره ای ) پیشنهاد می شود ..
رنگ عسل
یک خاصیت قابل مشاهده عسل است و
بیشتر تابع درجات مختلف جذب نور با طول موج های مختلف اجزای عسل است. عسل
در رنگهای مختلف تولید میشود .
عسل داراي خاصيت اسيدي بوده و نگهداري و
بسته بندي آن در ظروف فلزي بسيار خطرناک است ; زيرا اسيد موجود در عسل موجب
خوردگي فلزات مي شود سپس آن با مواد قندي عسل مخلوط مي شود و روي کيفيت
عسل تاثير مي گذارد . سالم ترين روش نگهداري عسل در حجم کم ظروف شيشه اي ،
لعابي يا سفالي است براي نگهدار عسل به حجم زياد بايد از ظروف استيل ،
گالوانيزه و يا ظروفي که سطح داخلي آنها بوسيله مواد مقاوم به اسيد عسل
پوشيده شده باشد ، استفاده نمود
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت فرآوری محصولات عسل”