سایر

تحقیق نشاسته Starch

دانلود تحقیق با موضوع نشاسته Starch،
در قالب word و در 11 صفحه، قابل ویرایش.
فهرست :
نشاسته چیست؟
ساختار مولکولی نشاسته چیست؟
آیا نشاسته در آب حل می شود؟
نشاسته در گیاهان
سنتز نشاسته
نشاسته چگونه تجزیه می شود؟
نشاسته مقاوم به تجزیه چیست؟
آنالیز نشاسته چیست؟
استفاده از نشاسته در صنعت
رژیم غذایی کم کربوهیدرات
رژیم غذایی حاوی نشاسته
بخشی از متن تحقیق:
نشاسته خالص یک پودر سفید، بدون طعم و بدون بو است که در آب سرد یا الکل محلول نیست. نشاسته، ترکیب اصلی برای ذخیره گلوکز در گیاهان بوده که از هزاران واحد تکرار گلوکز تشکیل شده است. نشاسته، در اصل به گیاهان تعلق دارد و در حیوانات سنتز نمی‌شود اما محصولاتی که سرشار از نشاسته هستند منبع اصلی تغذیه انسان و سایر حیوانات هستند.
مولکول‌های نشاسته در گیاهان به صورت گرانول‌های نیمه کریستاله هستند. سایز گرانول‌های نشاسته، در گیاهان مختلف متفاوت است. نشاسته برنج تقریبا کوچک و حدود ۲ میکروکتر قطر دارد در حالی که نشاسته سیب‌زمینی به صورت گرانول‌هایی به بزرگی بیش از ۱۰۰ میکرومتر هستند.
ساختار مولکولی نشاسته چیست؟
نشاسته، از دسته بیوپلیمرها و نوعی پلی ساکارید است که بر اساس نوع پیوند بین گلوکزها و ساختار پلیمری خود دو نوع دارد:
آمیلوز (Amylose)
آمیلوپکتین (Amylopectin)
بر اساس نوع گیاه، نشاسته معمولاً دارای 20 تا 25 درصد آمیلوز و 75 تا 80 درصد آمیلوپکتین از نظر وزنی است. گلیکوژن، ذخیره گلوکز حیوانات، یک نوع بسیار شاخه‌دار از آمیلوپکتین است.
در صنعت، نشاسته، به عنوان مثال از طریق ذوب کردن تبدیل به قند و برای تولید اتانول در تولید سوخت‌های زیستی، تخمیر و برای تولید بسیاری از قندهای مورد استفاده در غذاهای فرآوری شده استفاده می‌شود.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق نشاسته Starch”