پزشکی

تحقیق دستور العمل تأسيسات كارگاه ها

دانلود تحقیق با موضوع دستور العمل تأسيسات كارگاه ها ،
در قالب word و در 23 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
مبحث سوم: انبار مواد غذايي
ماده 25: شرايط و ضوابط بهداشتي انبار مواد غذايي به شرح ذيل مي باشد:
1- انبار مواد غذايي بايد در محل مناسب احداث شود.
2- سطح و فضاي انبار بايد متناسب با نوع و ميزان مواد مورد ذخيره باشد.
3- انبار بايد داراي قفسه بندي مناسب بوده و مواد طوري چيده شوند كه خطر سقوط نداشته و مزاحمتي براي عبور و مرور افراد ايجاد ننمايند.
4- ديوارها و سقف و كف انبار بايد از مصالح مقاوم ساخته شده باشند و صاف، بدون ترك خوردگي و قابل نظافت باشند.
5- ديوارهاي جانبي انبار از سطح زمين به ارتفاع 80 سانتيمتر از بتون و مصالح مقاوم ساخته شوند تا مانع ورود جوندگان به داخل انبار گردند.
6- كليه دربها و پنجره هاي انبار بايد سالم، قابل شستشو و مجهز به توزي زنگ نزن باشند.
7- درب هاي انبار نبايستي از كف زمين فاصله داشته باشند. پايين درب بايستي به ارتفاع 20 الي 30 سانتيمتر با ورق آلومينيوم مجهز گردد تا از نفوذ حيوانات موذي جلوگيري گردد.
8- درحه حرارت انبار بايستي مرتباً كنترل گرديده به طوري كه در تمام فصول سال متناسب با نوع مواد مورد ذخيره بوده و از تابش مستقيم نور خورشيد بر روي مواد غذايي جلوگيري گردد.
9- مواد غذايي فاسد نشدني بايد در ظروف مناسب و درب دار و به ارتفاع 15 تا 20 سانتيمتر از كف انبار روي پالتها نگهداري گردند.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق دستور العمل تأسيسات كارگاه ها”