سایر

تحقیق جوشکاری

دانلود تحقیق با موضوع جوشکاری ،
در قالب word و در 44 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
یکی از روش‌های تولید می‌باشد. هدف آن اتصال دایمی مواد مهندسی (فلز، سرامیک، پلیمر، کامپوزیت) به‌یک‌دیگر است؛ به‌گونه‌ای که خواص اتصال، برابر خواص مادهٔ پایه باشد.
 پیشینه
موسیان در ۱۸۸۱ قوس کربنی را برای ذوب فلزات مورد استفاده قرار داد. 
اسلاویانوف الکترودهای قابل مصرف را در جوشکاری به‌کار گرفت. 
ژول در ۱۸۵۶ به‌فکر جوشکاری مقاومتی افتاد. 
لوشاتلیه در ۱۸۹۵ لولهٔ اکسی‌استیلن را کشف و معرفی کرد. 
الیهو تامسون از جوشکاری مقاومتی در سال ۱۸۷۶ استفاده کرد. 
در جریان جنگ‌های جهانی اول و دوم، جوشکاری پیشرفت زیادی کرد. احتیاجات بشر به‌اتصالات مدرن، سبک، محکم و مقاوم در سال‌های اخیر و مخصوصاً بیست سال اخیر، سبب توسعهٔ سریع این فن شده‌است. 
فرآیندهای جوشکاری
فرآیندهای جوشکاری با قوس الکتریکی
جریان الکتریکی از جاری‌شدن الکترون‌ها در یک مسیر هادی به‌وجود می‌آید. هرگاه در مسیر مذکور یک شکاف هوا(گاز)ایجاد شود، جریان الکترونی و در نتیجه جریان الکتریکی قطع خواهد شد. چنان‌چه شکاف هوا به‌اندازهٔ کافی باریک بوده و اختلاف پتانسیل و شدت جریان بالا، گاز میان شکاف یونیزه‌شده و قوس الکتریکی برقرار می‌شود. از قوس الکتریکی به‌عنوان منبع حرارتی در جوشکاری استفاده می‌شود. روش‌های جوشکاری با قوس الکتریکی عبارت‌اند از:
جوشکاری با الکترود دستی پوشش‌دار (SMAW) 
جوشکاری زیرپودری (SAW) 
جوشکاری با گاز محافظ (GMAW یا MIG/MAG) 
جوشکاری با گاز محافظ و الکترود تنگستنی (GTAW یا جوشکاری TIG) 
جوشکاری پلاسما 
فرآیندهای جوشکاری مقاومتی
در جوشکاری مقاومتی برای ایجاد آمیزش از فشار و گرما استفاده می‌شود. گرما به‌دلیل مقاومت الکتریکی قطعات کار و تماس آن‌ها در فصل مشترک به‌وجود می‌آید. پس از رسیدن قطعه به‌دمای ذوب و خمیری فشار برای آمیخته دو قطعه به‌کار می‌رود. در این روش فلز کاملاً ذوب نمی‌شود. گرمای لازم از طریق عبور جریان برق از قطعات به‌دست می‌آید. روش‌های جوشکاری مقاومتی عبارت‌اند از:
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق جوشکاری”