تغذیه

استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی

  • فهرست مطالب :

    هدف
                                                                             

    دامنه
    کاربرد                                                                   

    مراجع الزامی
                                                                     

    اصطلاحات و تعاريف
                                                          

    توليد
    اوليه                                                                     

    ساختمان و تاسيسات : طراحی و
    تسهيلات                               

    کنترل
    عمليات                                                                 

    ساختمان و تاسيسات : نگهداری و
    بهسازی                               

    بهداشت
    فردی                                                                

    ترابری                                                                         

    اطلاعات مربوط به محصول و آگاهی مصرف
    کننده                       

    آموزش افراد دست اندر کار مواد
    غذايي                                      

     

    قسمتی
    از متن :

    استاندارد’
    غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئين کار بهداشتی’ که
    توسط کميسيون های مربوط تهيه و تدوين شده و در پنجاه و دومين جلسه کميته ملی
    استاندارد  ميکروبيولوژي و بيولوژي مورخ
    6/11/82  مورد تصويب قرار گرفته است، اينک
    به استناد بند يک ماده 3 قانون اصلاح قوانين و مقررات موسسه استاندارد و تحقيقات
    صنعتی ايران مصوب بهمن ماه 1371 بعنوان استاندارد ملی ايران منتشر می شود.

    برای
    حفظ همگامی و هماهنگی با تحولات و پيشرفتهای ملی و جهانی در زمينه صنايع ، علوم و
    خدمات ، استاندارد های ملی ايران در مواقع لزوم تجديد نظر خواهد شد و هرگونه
    پيشنهادی که برای اصلاح يا تکميل اين استاندارد ها ارائه شود ، در هنگام تجديد نظر
    در کميسيون فنی مربوط مورد توجه قرار خواهد گرفت. بنابراين برای مراجعه به
    استاندارد های ايران بايد همواره از آخرين تجديد نظر آنها استفاده کرد.

  • Normal 0 false false false EN-US
  • دانلود فایل

    دانلود فایل”استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی”