دانلود پاورپوینت درس هفتم علوم تجربی مقطع پنجم ابتدایی با موضوع دیگه چه خبر؟ (2)،
در قالب ppt و در 27 اسلاید، قابل ویرایش.
در قالب ppt و در 27 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
حس چشایی
زبان اندام حس چشایی است. این اندام ماهیچهای است که به جویدن غذا در دهان و مخلوط شدن آن با براق کمک میکند
بزاق
همان آب دهان است که کارهای گوناگونی از جمله حل نمودن مولکولهای مواد غذایی در خود و رساندن آنها به جوانههای چشایی ، مرطوب نگهداشتن دهان و مقداری خاصیت میکروبکشی دارد
چگونه مزه غذاها را میگیریم؟
در روی زبان برجستگیهای زیادی وجود دارد. سلولهای چشایی درون این برجستگیها قرار گرفتهاند. هنگامی که غذایی در دهان قرار میگیرد، در آب دهان حل شده و میتواند وارد پرزهای چشایی شود.
در نتیجه عصبهای درون آن تحریک شده و پیام را به مغز ( برای تشخیص مزه ) میفرستد
ما توسط زبان چهار مزه اصلی ( تلخی ، شیرینی ، شوری و ترشی ) را دریافت میکنیم …
زبان اندام حس چشایی است. این اندام ماهیچهای است که به جویدن غذا در دهان و مخلوط شدن آن با براق کمک میکند
بزاق
همان آب دهان است که کارهای گوناگونی از جمله حل نمودن مولکولهای مواد غذایی در خود و رساندن آنها به جوانههای چشایی ، مرطوب نگهداشتن دهان و مقداری خاصیت میکروبکشی دارد
چگونه مزه غذاها را میگیریم؟
در روی زبان برجستگیهای زیادی وجود دارد. سلولهای چشایی درون این برجستگیها قرار گرفتهاند. هنگامی که غذایی در دهان قرار میگیرد، در آب دهان حل شده و میتواند وارد پرزهای چشایی شود.
در نتیجه عصبهای درون آن تحریک شده و پیام را به مغز ( برای تشخیص مزه ) میفرستد
ما توسط زبان چهار مزه اصلی ( تلخی ، شیرینی ، شوری و ترشی ) را دریافت میکنیم …
توضیحات:
این
فایل قابل ارائه و مناسب برای معلمان، دانش آموزان و اولیای گرامی جهت
آموزش و یادگیری در مقطع پنجم دبستان بوده و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی
رعایت شده است.
دانلود فایل”پاورپوینت درس هفتم علوم تجربی مقطع پنجم ابتدایی دیگه چه خبر؟ (2)”