دانلود پاورپوینت با موضوع تقلبات در مواد غذایی،
در قالب ppt و در 19 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
با افزایش روز افزون جمعیت تهیه غذای کافی یکی از مسائل پیچیده و مهم ممالک مختلف دنیا بویژه کشورهای جهان سوم به شمار میرود علاوه بر مشکلات کمبود مواد غذایی معضلاتی چون تقلبات در مواد غذایی , فساد مواد غذایی , عدم رعایت اصول بهداشتی در تهیه , تبدیل و نگهداری و توزیع و مصرف این مواد موجب بروز مشکلاتی شده است
تقلبات در مواد غذایی
دسته بندی انواع تقلب به لحاظ ميزان خطر:
1 – تقلب کم خطر : مانند افزودن نشاسته به ماست به منظور قوام بيشتر آن
2 – تقلب خطرناک : استفاده از رنگ سبز صنعتی برای زيبا ساختن خيارشور
تقلبات در مواد غذایی
دسته بندی انواع تقلب به لحاظ ميزان خطر:
1 – تقلب کم خطر : مانند افزودن نشاسته به ماست به منظور قوام بيشتر آن
2 – تقلب خطرناک : استفاده از رنگ سبز صنعتی برای زيبا ساختن خيارشور
انواع ديگرتقلب
1-فروش يک ماده غذايي به جای ماده غذايي ديگر مانند پودر لوبيا سبز به جای پودر پسته
2-مخلوط کردن يک ماده غذايي با مواد غذايي مشابه ارزان قيمت مثل اضافه کردن روغن نباتی جامد به کره
3-عدم رعايت استاندارد يا فرمول ثبت شده در تولید محصول مانند کم بودن درصد چربی شيرهای استريليزه و هموژنيزه نسبت به ميزانی که در فرمول ترکيبات آنها ثبت شده است
4 -فروش و عرضه ماده غذايي فاسد يا عرضه ماده غذايي تاريخ گذشته
5-استفاده از رنگ ها و اسانس ها و ساير مواد افزودنی غير مجاز مانند رنگهای صنعتی برای خوش رنگ کردن شيريني جات
6-كم و زياد کردن ترکيبات يک ماده غذايي : گرفتن چربی شير يا اضافه کردن آب به آن
1-فروش يک ماده غذايي به جای ماده غذايي ديگر مانند پودر لوبيا سبز به جای پودر پسته
2-مخلوط کردن يک ماده غذايي با مواد غذايي مشابه ارزان قيمت مثل اضافه کردن روغن نباتی جامد به کره
3-عدم رعايت استاندارد يا فرمول ثبت شده در تولید محصول مانند کم بودن درصد چربی شيرهای استريليزه و هموژنيزه نسبت به ميزانی که در فرمول ترکيبات آنها ثبت شده است
4 -فروش و عرضه ماده غذايي فاسد يا عرضه ماده غذايي تاريخ گذشته
5-استفاده از رنگ ها و اسانس ها و ساير مواد افزودنی غير مجاز مانند رنگهای صنعتی برای خوش رنگ کردن شيريني جات
6-كم و زياد کردن ترکيبات يک ماده غذايي : گرفتن چربی شير يا اضافه کردن آب به آن