سایر

پاورپوینت طرح پرورش قارچهای خوراکی

دانلود پاورپوینت با موضوع طرح پرورش قارچهای خوراکی،
در قالب ppt و در 89 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
قارچ‌های با در نظر گرفتن نیاز بازار مصرف می‌تواند به صورت خرد شده در اندازه‌های یکسان به بازار نیز عرضه شود.در ایران بیشتر قارچ به صورت تازه مصرف و مقدار کمی نیز به صورت کنسرو نگه داری و به بازار عرضه می‌شود. قارچ تازه بیش از ۴۸ ساعت در حرارت ۲۰ درجه سانتیگراد قابل نگه داری نیست (چون بیش از ۷۰ درصد وزن قارچ را آب تشکیل داده است). اما می‌توان آن را به مدتیک هفته در حرارت ۴ درجه سانتیگراد نگه‌داری کرد.
نگه‌داری قارچ در درجه حرارت بالا موجب خشک شدن، قهوه‌ای شدن، چرمی شدن بافت، باز شدن کلاهک و طویل شدن ساقه قارچ و در نهایت آلودگی با باکتری می‌شود، در این صورت بوی زننده از قارچ استشمام می‌شود. به منظور کاهش آثار حرارت و کمک به نگه‌داری قارچ معمولاً آنها را در بسته‌های پلاستیکی مخصوص بسته‌بندی کرده و سطح بسته توسط یک لایه پلی‌اتیلن (سلیفون) پوشیده می‌شود. در ایران معمولاً قارچ به صورت بسته‌های ۲۰۰ تا ۴۰۰ گرمی در ظروف یکبار مصرف بسته‌بندی می‌شود.
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت طرح پرورش قارچهای خوراکی”