سایر

پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی

دانلود پاورپوینت با موضوع اصول نمونه برداری از مواد غذایی،
در قالب ppt و در 30 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:

بهداشت مواد غذایی عبارت است از کلیه موازینی که رعایت آنها در تولید، فرآیند، نگهداری و عرضه مواد غذایی ضروری است تا ماده غذایی سالم و با کیفیت بالای بهداشتی بدست مصرف کننده برسد.
ایمنی مواد غذایی از ضرورت های اولیه در پیشرفت ملت هاست و
سلامت و پیشرفت انسانها مستلزم دستیابی به غذای ایمن  و
آب سالم است
در نظر گرفتن تمام موقعیتها و شرایطی که در طول چرخه تهیه، فرآیند، ذخیره سازی، توزیع و آماده سازی مواد غذایی برای رسیدن به محصول سالم، مناسب و ایمن برای مصرف کننده لازم و ضروری است.
تخمین زده می شود سالیانه 5/1 میلیارد کودک زیر 5 سال از ابتلاء به اسهال رنج می برند.
اسهال از عوامل مرتبط با وضعیت تغذیه است که سالانه باعث مرگ میلیونها کودک در کشورهای در حال توسعه می شود.
بیش از 3 میلیون نفر جان خود را از دست می دهند.
روشهای کنترل موادغذایی وشناسایی خطرات
1.روشهای سنتی:         الف-نمونه برداری ازمواداولیه
ب-نمونه برداری ازمحصول یا فرآورده                    نهایی تولید شده
روش موسوم به HACCP  و یا تجزيه و تحليل خطر وکنترل نقاط بحرانی :
(Hazard Analysis Critical Control Point)
که ناظربر کنترل فرآيند توليد مواد غذايي از مرحله تهيه مواد اوليه تا مرحله مصرف آن    می باشد . اين روش مخاطرات بالقوه ناشی از مواد اوليه ، ،فرآيند توليد ، کارکنان ، تجهيزات و عوامل محيطي را مورد کنترل می دهد

دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی”