سایر

پاورپوینت بهداشت مواد غذایی در بروز اپیدمی التور

دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت مواد غذایی در بروز اپیدمی التور،
در قالب ppt و در 31 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
ارزیابی طغیان
1- آیا آب کافی برای فروشندگان خیابانی مواد غذایی در دسترس بود؟
( کیفیت قابل قبول و مقدار کافی آب برای نوشیدن ، شستشوی مواد غذایی و دست ها و تمیز کردن ظروف )
2-
آیا ضوابط لازم نظارتی برای حصول اطمینان از رعایت حداقل استانداردها در
جریان طغیان توسط کارکنان غذاخوریها موجود بود ؟ آیا نظارت بر فعالیتهای
غذا مؤثر بود؟
3- آیا فعالیت فروشندگان خیابانی غذا در جریان طغیان
متوقف شد؟ آیا مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی که ضوابط بهداشتی را رعایت
ننموده اند برخورد قانونی شده است یا خیر ؟
4- آیا مقرراتی برای اطمینان از حداقل سطح بهداشتی برای محصولات غذایی وجود دارد ؟
5-
آیا خوراک های محلی که با محصولات دریائی خام (به ویژه سخت پوستان مانند
خرچنگ و صدف ها ) و میوه و سبزیجات خام تهیه میشود مصرف می شوند .
6-
آیا فروشندگان مواد غذایی که محصولات حیوانی خام یا نیمه خام رابرای مصرف
فوری می فروشند وجود دارند ؟ مصرف چنین غذاهایی می تواند نشانگر خطر افزایش
یافته برای بهداشت عمومی باشد .
7- آیا امکانات توالت و دستشویی در محل های فروش مواد غذایی در دسترس است ؟
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت بهداشت مواد غذایی در بروز اپیدمی التور”