سایر

پاورپوینت نوشیدنی های غیر الکلی

دانلود پاورپوینت با موضوع نوشیدنی های غیر الکلی،
در قالب ppt و در 20 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
فرایند تولید ماءالشعیر به صورت صنعتی جوی مخصوص جهت تولید ماءالشعیر با دقت کافی از مزارع تهیه می گردد ، وزن هزار دانه این جو باید 45-35 گرم باشد و میزان پروتئین آن حداکثر      9-12% می باشد .قدرت جوانه زدن ظاهری آن 80% و بعد از رده بندی حداقل 95%آن باید قابل استفاده باشد .          پس از تهیه ، جو در دو مرحله تمیز می شود ، در مرحله اول خاک و کاه از آن جدا می شود و در مرحله بعدی دانه های ریز و خرد شده جو ، سنگ و احیانا باقیمانده کاه از جو جدا می شود ، سپس جو پاک شده در سیلو ها ذخیره می گردد .
در روز مقدار جو مصرفی از سیلوها برداشت شده و برای خیساندن به تانکهای مخصوص فرستاده می شود . جوهای خیس خورده سپس به سالن جوانه زدن فرستاده می شود .پس از جوانه زدن جوها به کوره های مخصوص منتقل می شوند ، سپس برشته شده که به آن مالت می گویند .مرحله بعدی مرحله پخت می باشد . در این مرحله ابتدا مالت تولیدی را آسیاب می کنند و سپس به تانکهای جوش و ترسیب انتقال می دهند پس از آن محصول وارد سردخانه شده و بقیه عملیات در این قسمت انجام می گیرد . در سرد خانه برخی مواد به محصول افزوده می شود و با عبور دادن از صافی های مخصوص به تانکهای تولید رفته و به آن گاز دی اکسید کربن اضافه شده و اکنون نوشابه آماده می باشد و در بطری و شیشه های مخصوص آنها را پر می کنند .
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت نوشیدنی های غیر الکلی”