سایر

پاورپوینت تغذیه در پیشگیری و کنترل دیابت

 دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه در پیشگیری و کنترل دیابت،
در قالب ppt و در 82 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
کنترل وزن
کالري متناسب با وزن بدن
توصيه به فعاليت بدني
غلات سبوس دار
ارتباط مصرف غلات كامل با فنوتيپ دور كمرهيپرتري  گليسريدميك در افراد تهراني
ميوه و سبزي
هر روز از گروه ميوه و سبزي مجزا استفاده شود
ارتباط مصرف ميوه و سبزي با سندروم متابوليک
ارتباط مصرف ميوه و سبزي با سندروم متابوليک
استفاده از خشکبار به همراه چاي بجاي قند و شکر
مصرف قند هاي ساده تنها در فرم ميوه ها نه در فرم قند و شکر و فرآورده هاي تهيه شده با آنها
عدم مصرف نوشابه هاي گاز دار
چربي ها
اسيد هاي چرب ترانس
اسيد هاي چرب اشباع
روغن زيتون (موثر در کاهش مقاومت انسولینی)
روغن مايع گياهي
مصرف بيشتر ماهي ها و ماکيان بجاي گوشت قرمز
مغز ها و آجيل ها
ارتباط با کاهش مقاومت انسوليني
انتخاب انواع کم نمک
جايگزين گروه چربي دريافتي
توجه به مقدار مصرفي
سويا
مصرف وعده هاي غذايي منظم
مصرف سه وعده و 3 ميان وعده
مصرف صبحانه
لبنيات
توصيه به مصرف لبنيات کم چرب
شيرين کننده مصنوعي
در مقادير متعادل توصيه مي شود.
توجه به انديس گليسمي غذاها
انتخاب غذاهاي پر فيبر
صرف نظر از غذاهاي حاوي مقادير بالاي قند ساده و غلات تصفيه نشده
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت تغذیه در پیشگیری و کنترل دیابت”