دانلود پاورپوینت با موضوع جزوه زراعت عمومی تالیف کمال سادات اسمعیلان،
در قالب ppt و در 21 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
فهرست:
فصل اول: كلیات و تعاریف
فصل دوم: گروهبندی گیاهان زراعی
فصل سوم: اندامهای گیاه (شكل، ساختمان، وظایف)
فصل چهار: عوامل محیطی مؤثر بر رشد و نمو گیاهان
فصل پنجم: آماده سازی بستر بذر
فصل ششم: بذر در زراعت
فصل هفتم: عملیات كاشت
فصل هشتم: عملیات داشت
فصل نهم: عملیات برداشت محصول
فصل دهم: آیش و تناوب زراعی
فصل دوم: گروهبندی گیاهان زراعی
فصل سوم: اندامهای گیاه (شكل، ساختمان، وظایف)
فصل چهار: عوامل محیطی مؤثر بر رشد و نمو گیاهان
فصل پنجم: آماده سازی بستر بذر
فصل ششم: بذر در زراعت
فصل هفتم: عملیات كاشت
فصل هشتم: عملیات داشت
فصل نهم: عملیات برداشت محصول
فصل دهم: آیش و تناوب زراعی
بخشی از متن پاورپوینت:
مقدمه
تولید غذا، پوشاك و سوخت همواره در طول تاریخ مهمترین مساله مورد توجه جوامع انسانی بوده است. تولیدات گیاهی، اساس تامین غذا را تشكیل میدهند، بطوری كه جیره غذایی بسیاری از مردم تقریبا بر مصرف مستقیم فرآوردههای گیاهی متكی است. حتی گوشت و فرآوردههای دامی نیز كه گاهی به جیره غذایی افزوده میشوند از تولیدات گیاهی منشاء میگیرند. تولید الیاف نیز مستقیما و یا به طور غیرمستقیم به گیاهان زراعی وابستهاند. در بسیاری از كشورهای فقیر و توسعه نیافته برای مصارف پخت و پز و تولید گرما عمدتا از گیاهان به عنوان سوخت استفاده میشود.
زراعت عبارت است از:
علم و فن كشت و كار و بهرهبرداری از آب و خاك و گیاه.
آشنائی با تكنیكهای صحیح و علمی زراعت به ما كمك میكند تا از منابع آب و خاك كشور در جهت تامین تولیدات گیاهی مورد نیاز جامعه به نحو مطلوب بهرهبرداری كنیم. در غیر این صورت اعمال فشار در زمینه تولیدات گیاهی و متوسل شدن به روشهای ناصحیح و بهرهبرداری بیش از حد از منابع طبیعی، نه تنها كمكی به خود اتكایی كشور نمیكند بلكه خسارتهای جبرانناپذیری بر محیطزیست وارد میآورد.
تولید غذا، پوشاك و سوخت همواره در طول تاریخ مهمترین مساله مورد توجه جوامع انسانی بوده است. تولیدات گیاهی، اساس تامین غذا را تشكیل میدهند، بطوری كه جیره غذایی بسیاری از مردم تقریبا بر مصرف مستقیم فرآوردههای گیاهی متكی است. حتی گوشت و فرآوردههای دامی نیز كه گاهی به جیره غذایی افزوده میشوند از تولیدات گیاهی منشاء میگیرند. تولید الیاف نیز مستقیما و یا به طور غیرمستقیم به گیاهان زراعی وابستهاند. در بسیاری از كشورهای فقیر و توسعه نیافته برای مصارف پخت و پز و تولید گرما عمدتا از گیاهان به عنوان سوخت استفاده میشود.
زراعت عبارت است از:
علم و فن كشت و كار و بهرهبرداری از آب و خاك و گیاه.
آشنائی با تكنیكهای صحیح و علمی زراعت به ما كمك میكند تا از منابع آب و خاك كشور در جهت تامین تولیدات گیاهی مورد نیاز جامعه به نحو مطلوب بهرهبرداری كنیم. در غیر این صورت اعمال فشار در زمینه تولیدات گیاهی و متوسل شدن به روشهای ناصحیح و بهرهبرداری بیش از حد از منابع طبیعی، نه تنها كمكی به خود اتكایی كشور نمیكند بلكه خسارتهای جبرانناپذیری بر محیطزیست وارد میآورد.
دانلود فایل”پاورپوینت جزوه زراعت عمومی تالیف کمال سادات اسمعیلان”