سایر

پاورپوینت علم برای رهایی از چربی های شکم

دانلود پاورپوینت با موضوع علم برای رهایی از چربی های شکم،
درقالب ppt و در 30 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
چاقی ( (obesity
چاقی وضعیت مزمنی است که با افزایش بیش از اندازه مقدار
چربی بدن مشخص میشود.چاقی به واقع یک اختلال پیچیده تنظیم اشتهاو
متابولیسم انرژی است.که توسط عوامل زیست شناختی خاصی کنترول می گردد.در 10
سال گذشته،پیشرفت عظیمی دردرک علمی پاتوفیزیولوژی چاقی وتعاملات بین
استعداد ژنتیکی افزایش وزن ومحیط انجام گرفته است.
انواع چاقی
چاقی هایپرپلازی (hayperplastic) (چاقی دوران کودکی) که در آن تعداد سلولهای چربی زیاد می شوند
چاقی هایپرتروفی (haypertrophic) (چاقی دوران بلو غ) که در آن اندازه سلولهای چربی افزایش می یابند
تصور بر این است که چاق شدن در بزرگسالی هایپرتروفی  می باشد
اشکال چاقی
فرم آندروئید (Android) ِیا مردانه یا پیکر سیبی شکل که در آن چربی در شکم و سینه جمع می شود .
فرم ژینوئید (Gynoid) یا زنانه یا پیکرگلابی شکل که در آن چربی در ران ،لگن و سرین تجمع می یابد .
خطر فرم آندروئید بیشتر از فرم ژینوئید می باشد
علل چاقي
اختلال تغذیه ای (دریافت  بیشترانرژی و کمی فعالیت )
فشارهای درونی ، استرس ها و افسردگی ها
مصرف داروهای ضد بارداری ، ضد افسردگی ، ضد اضطراب و کورتونها
کم کاری تیرویید و اختلالات هیپوتالاموس
ژنتیک
چربی بیش از حد بدن به سبب عدم تعادل بین دریافت و مصرف انرژی ایجاد می شود
لپتين
لپتين برگرفته از واژه ي يوناني لپتوس به معني لاغر است كه در سال ۱۹۹۴ کشف شد
گيرنده
هاي ويژه اي در هيپوتالاموس، با مهار ترشح نوروپپتيد Y باعث کاهش اشتها مي
شود و از طرف ، ديگر با افزايش ميزان متابوليسم بدن، ميزان انرژي مورد
نياز و در نتيجه ميزان چربي بدن را کنترل مي کند
مقادیرپلاسمايي لپتين با ذخاير چربي بدن ارتباط مستقيم دارد و به تغييرات تعادل انرژي بدن پاسخ مي دهد.
پپتیدی
است که به تناسب میزان توده بدن وسطوح تغذیه‌ای به طورعمده به وسیله  بافت
چربی زیر پوستی و درمقادیر کمتر به وسیله بافت چربی احشایی تولید می‌شود
لپتين
يک پروتئين با ساختار مارپيچي مشابه سيتوكين ها است با وزن مولکولي ۱۶
کيلودالتون كه در تنظيم وزن بدن و هموستاز انرژي کمک مي کند
از آنجایی
که لپتین سبب ایجاد تطابق بدن در برابر شرایط دسترسی نداشتن به مواد غذایی
می‌شود،  میزان ترشح آن درشرایط گرسنگی، محدودیت کالری و کاهش وزن کاهش
یافته و سبب افزایش فزاینده اشتها می‌شود. کاهش شدید ترشح لپتین در
رژیم‌‌های غذایی بسیار کم کالری می‌تواند سبب افزایش شدید گرایش بدن به
وزن‌گیری بعد از ترک رژیم غذایی شود.
در افراد چاق به دلیل گسترش بافت
چربی، با وجود افزایش ترشح لپتین، مقاوم شدن بدن به لپتین مانع از ایجاد
آثار مثبت آن برکنترل وزن می‌شود.
عوامل فيزيولوژيک و هورمون هاي مختلفي مانند کورتيزول، انسولين و تستوسترون در تنظيم ميزان لپتين دخيل هستند.
کورتيزول توليد لپتين را در محيط آزمايشگاهي و در داخل بدن تحريک مي کند.
افزايش انسولين در پاسخ به تغذيه، موجب توليد لپتين و کاهش انسولين طي ناشتايي باعث کاهش غلظت لپتين مي شود.
رابطه اي معکوس و قوي بين مقادير تستوسترون و مقاديرلپتين سرم وجود دارد که اثر سن را در آن ها توضيح میدهد
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت علم برای رهایی از چربی های شکم”