سایر

پاورپوینت بسته بندی بهداشتی مواد غذایی

دانلود پاورپوینت با موضوع بسته بندی بهداشتی مواد غذایی،
در قالب ppt و در 21 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
بسته بندی بهداشتی مواد غذایی
اهداف انجام بسته بندی و پوشش مواد غذایی:
پوشش حفاظتی
پوشش ارتباطی
بسته بندی بهداشتی مواد غذایی
ارزش بسته بندی در جوامع
جلوگیری یا کاهش آسیب به مواد غذایی
کاهش ضایعات
کاهش هزینه ها
کاهش یا حذف تقلب و ناخنک زدن
ارائه اطلاعات مهم در مورد غذا یا سایر موارد
ایجاد زمینه رقابت
دسترسی به مواد غذایی در سراسر سال و در همه جا
افزایش عمر نگهداری
صرفه جویی در مصرف انرژی 
ارائه مواد غذایی به صورت بهداشتی
بسته بندی بهداشتی مواد غذایی
اعمال مورد انتظار از یک بسته:
جا دهی
حفاظت
نگهداری
ارائه اطلاعات
سهولت
نما
ارتقا  فروش
مسئولیت در قبال محیط زیست
بسته بندی بهداشتی مواد غذایی
وضعیت مواد غذایی در درون بسته
ماهیت فیزیکی
ماهیت شیمیایی وبیوشیمیایی
ابعاد
آسیب پذیری
تنزل کیفیت مواد غذایی در درون بسته
کاهش خصوصیات حسی
تغییرات شیمیایی
تغییرات بیوشیمیایی
آلودگی به میکروب ها
 نیازهای ماده غذایی در حین نگهداری
متوسط عمر نگهداری
جنبه های تکنیکی
بسته بندی بهداشتی مواد غذایی
خطرات فیزیکی تهدید کننده بسته 
شوک- ضربه های افقی وعمودی
تکان خودرن 
خرد شدن وفشرده شدن
ساییده شدن
سوراخ شدن
تغییر شکل دادن
پاره شدن
 خطرات میکروبی تهدید کننده بسته
میکروبها
آفات
بسته بندی بهداشتی مواد غذایی
روشهای حفاظت از مواد غذایی
هدف عمده افزایش عمر نگهداری
عامل اصلی تخریب میکروبها
ترجیح روشهای ترکیبی (Hurdle)
درجه حرارت بالا
آنزیم بری
فرآیند حرارتی
فرآیند حرارتی مداوم ( Aseptic)
شکل دهی-پرکردن ودر بندی(FFS)
 پاستوریزه کردن
بسته بندی بهداشتی مواد غذایی
درجه حرارت پایین
سرد وخنک نمودن
انجماد
خشک کردن
حفاظت با استفاده از مواد شیمیایی
نمک سود کردن
شور کردن
دود دادن
تخمیر
فشار بالا
گرمای اهمیک
پرتو دهی
فرآیندهای غشایی
مایکروویو
بسته بندی وتغییراتمسفر
بسته بندی بهداشتی مواد غذایی
عوامل تهدید کننده محتوای بسته
عوامل درونی –فعالیت آبی-اسیدیته-فلور میکروبی –پتانسیل اکسیداسیون احیا-شیمی وبیوشیمی طبیعی فراورده –فرمول محصول –واکنش با بسته –افزودنیها
عوامل بیرونی –رطوبت نسبی –تاثیر نور –ترکیب گاز درون بسته –نحوه نگهداری –درجه حرارت
 واکنشهای شیمیایی بیوشیمیایی
اکسیداسیون
تاثیر بر عطر وطعم
تاثیر بر رنگ
مصرف اکسیژن توسط قلع محلول درمحصول
بیرنگ شدن
تغییر رنگ در گوشت
 فعالیت آنزیمی
میوه های کلیماتریک –سیب –گوجه فرنگی
تولید اتیلن
تنفس
حذف اتیلن توسط زغال فعال یا پرمنگنات پتاسیم
بسته بندی با استفاده از روش MAP
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت بسته بندی بهداشتی مواد غذایی”