سایر

پاورپوینت بسته آموزشي تغذيه در بحران

دانلود پاورپوینت با موضوع بسته آموزشي تغذيه در بحران،
در قالب ppt و در 86 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
نيازهاي غذايي انسان
نيازهاي غذايي:
غذاها از مواد مختلفي تشکيل شده اند که وجود هريک از آنها براي سلامت انسان لازم است.
تغذيه
درست يعني خوردن و به دست آوردن مقدار لازم و کافي از هريک از موادي نظير
ويتامينها، آهن، کلسيم و … که باعث تندرستي مي گردند .(رفع نيازهاي
غذايي)
تعريف غذا :
غذا به موادمايع يا جامدي گفته مي شود که از راه دهان مصرف مي شوند و ضمن برطرف کردن حس گرسنگي نيازهاي بدن را نيز تأمين مي کنند.
بنابراين غذا اعمال زير را انجام مي دهد :
 انرژي يا حرارت لازم براي انجام اعمال مختلف بدن مثل نفس کشيدن و فعاليتهايي مثل فکر کردن يا ورزش و … را تأمين مي کند .
 تأمين مواد اوليه براي رشد و نمو (بخصوص در کودکان خردسال)
 ترميم و جانشين کردن سلولها و بافتهاي مختلف بدن که در اثر فرسودگي از بين مي روند .
منظور از تعادل و تنوع در برنامه غذايي چيست؟
منظور
از تعادل ياتوازن اين است که انواع مختلفي از مواد غذايي متناسب با نياز
بدن تأمين شود به طوري که مصرف زياد يک نوع ماده غذايي باعث عدم مصرف انواع
ديگر مواد غذايي نشود . همانطور که در هرم راهنماي غذايي مشاهده مي کنيد
استفاده روزانه از تمام گروه هاي غذايي با توجه به ميزان سهم هر گروه در
ايجاد تعادل در برنامه غذايي روزانه نقش مهمي دارد .
گروههاي بعدي گروه
سبزيها و سپس گروه ميوه ها هستند که گروه سبزيها قسمت بزرگتري نسبت به
گروه ميوه‌ها را تشکيل مي دهد که نشانگر اينست که ميزان سهم مورد نياز
روزانه از گروه سبزيها بيشتراز گروه ميوه‌ها مي‌باشد.
گروه شير و لبنيات
و گروه گوشت و حبوبات در طبقه بالايي قرار دارند و ميزان سهم آنها در
برنامه غذايي  روزانه کمتر از گروههاي پائين مي باشد ،هر چند که اين دو
گروه از اهميت زيادي در برنامه غذايي روزانه برخوردار هستند در رأس هرم که
بخش کوچکي را تشکيل مي دهد چربي ها ،روغن ها و شيريني ها قرار دارند که اين
بدان معني است که ميزان مصرف اين مواد بايستي به کمترين حد رسانده شود .
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت بسته آموزشي تغذيه در بحران”