سایر

پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی

دانلود پاورپوینت با موضوع اصول نمونه برداری از مواد غذایی،
در قالب ppt و در 30 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
چه مواردی در نمونه برداری ازمواد خوردنی ،آشامیدنی و…حائز اهمیت است؟
1.هدف از نمونه برداری
2.نمونه بردار
3.تجهیزات نمونه برداری
4.روشهای نمونه برداری
5.سترون سازی در صورت نیاز با توجه به اهداف نمونه برداری
6.دقت،صحت وکفایت نمونه برداری
7.درج اطلاعات مورد نیاز بر روی نمونه تهیه شده
8.انتقال صحیح وسریع به آزمایشگاه
تعاریف و اصطلاحات نمونه برداری
محموله :
محموله مقداری از کالا است که طبق قرارداد در یک زمان تحویل  می گردد . محموله ممکن است شامل چند بهر و یا قسمتهایی از یک بهر باشد .
بهر :
مقدار معینی از کالا است که تحت شرایط یکسان تولید شده باشد . ( سری ساخت )
حجم بهر :
تعداد یا مقداری از فرآورده که یک بهر را تشکیل می دهد .
حجم نمونه :
تعداد یا مقداری از کالا که مورد آزمایش قرار می گیرد .
نمونه معرف :
نمونه ای که معرف کلیه ویژگی های آن ماده برای انجام آزمایشات لازم جهت بررسی های میکروبی و…باشد .
چهارچوب محموله (قاب) :
چنانچه نمونه برداری از تمامی قسمت های محموله امکان پذیر نباشد از بسته هایی که در دسترس می باشند نمونه برداری صورت می گیرد که البته نتایج آن فقط برای بسته های آن چهارچوب قابل تفسیر بوده ونماینده کل محموله نمی باشد .
نمونه اولیه :
عبارت است از ماده جمع آ وری شده براي  نمونه برداری

دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی”