سایر

پاورپوینت Food Hygiene بهداشت غذایی

دانلود پاورپوینت با موضوع Food Hygiene بهداشت غذایی،
در قالب ppt و در 41 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
WHO Report
بیماری های اسهالی ناشی از غذا یا آب سبب مرگ 8/1 میلیون نفر بویژه کودکان در سال 2006 شده است.
بیشتر بیماری ها و مرگ و میرهای مرتبط با بیماری های غذازاد در کشورهای در حال توسعه رخ می دهند، اماکشورهای پیشرفته هم به هیچ وجه در امان نیستند..
علل شیوع بالای بیماری های غذازاد در ایران
پایین بودن سطح بهداشت محیط و عدم دسترسی به آب سالم در بعضی مناطق
فرآوری نامناسب غذا 
گسترش استفاده از غذاهای خیابانی و عدم کنترل مناسب
گسترش سیستم غذاهای آماده و عدم تناسب با سیستم کنترل
اختلاط فاضلاب ها و افزایش آلودگی برخی فلزات
ورود هیدروکربنهای کلردارازکارخانه ها
استفاده نامناسب و بی رویه از آفت کش ها
شرایط نگهداری نامناسب بعضی محصولات ( غلات، پسته، دانه های روغنی، حبوبات) و افزایش احتمال رشد آسپرژیلوس فلاوس و تولید سم آفلاتوکسین.
باقی مانده داروهای دامی
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت Food Hygiene بهداشت غذایی”