Fileca » سایر » پاورپوینت Food Hygiene بهداشت غذایی
دانلود پاورپوینت با موضوع Food Hygiene بهداشت غذایی،
در قالب ppt و در 41 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
WHO Report
بیماری های اسهالی ناشی از غذا یا آب سبب مرگ 8/1 میلیون نفر بویژه کودکان در سال 2006 شده است.
بیشتر بیماری ها و مرگ و میرهای مرتبط با بیماری های غذازاد در کشورهای در حال توسعه رخ می دهند، اماکشورهای پیشرفته هم به هیچ وجه در امان نیستند..
علل شیوع بالای بیماری های غذازاد در ایران
پایین بودن سطح بهداشت محیط و عدم دسترسی به آب سالم در بعضی مناطق
فرآوری نامناسب غذا
گسترش استفاده از غذاهای خیابانی و عدم کنترل مناسب
گسترش سیستم غذاهای آماده و عدم تناسب با سیستم کنترل
اختلاط فاضلاب ها و افزایش آلودگی برخی فلزات
ورود هیدروکربنهای کلردارازکارخانه ها
استفاده نامناسب و بی رویه از آفت کش ها
شرایط نگهداری نامناسب بعضی محصولات ( غلات، پسته، دانه های روغنی، حبوبات) و افزایش احتمال رشد آسپرژیلوس فلاوس و تولید سم آفلاتوکسین.
باقی مانده داروهای دامی
دانلود فایل”پاورپوینت Food Hygiene بهداشت غذایی”
مطالب مرتبط:
- پاورپوینت Food Hygiene بهداشت غذایی دانلود پاورپوینت با موضوع Food Hygiene بهداشت غذایی ،در قالب ppt و در 41 اسلاید، قابل ویرایش.بخشی از متن پاورپوینت:WHO Reportبیماری های اسهالی ناشی از غذا یا آب سبب مرگ 8/1 میلیون نفر بویژه کودکان در سال 2006 شده است.بیشتر بیماری ها و مرگ…
- پاورپوینت بهداشت و امنیت مواد غذایی دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت و امنیت مواد غذایی،در قالب ppt و در 42 اسلاید، قابل ویرایش.بخشی از متن پاورپوینت:بیماریهای غذازاد (با منشأ غذا) (Food-born Diseases)بیماری های غذازاد: بیماری هایی به علت مصرف غذای آلوده به عوامل بیماری زای زیستی (باکتری، انگل...) و یا…
- پاورپوینت بهداشت غذایی FOOD HYGIENE دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت غذایی FOOD HYGIENE،در قالب ppt و در 25 اسلاید، قابل ویرایش.بخشی از متن پاورپوینت:مقدمه :افزایش جمعیت جهان وبه موازات آن نیازبه تأمین احتیاجات غذایی مردم ازمهمترین مسائلی است که ذهن مسئولین بخش های مختلف خصوصاً…
- پاورپوینت بیماری های ناشی از مواد غذائی و اهمیت آنها دانلود پاورپوینت با موضوع بیماری های ناشی از مواد غذائی و اهمیت آنها،در قالب ppt و در 43 اسلاید، قابل ویرایش.بخشی از متن پاورپوینت:بیماری های ناشی از مواد غذائی و اهمیت آنهادر طول دهه گذشته وقوع بیماری های میکربی ناشی…