سایر

پاورپوینت بهداشت مواد غذايي

دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت مواد غذايي ،
در قالب ppt و در 37 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
1-1 تعريف غذا :
به كليه مواد خوراكي و آشاميدني كه بوسيله موجودات زنده مصرف و منبعي از انرژي و مواد مغذي به مصرف سوخت و ساز بدن مي رسد غذا گفته مي شود
1-2 : تعريف بهداشت مواد غذايي 
بهداشت مواد غذايي كه يكي از شاخه هاي بهداشت مي باشد عبارت است از رعايت كليه اصولي كه بايد در توليد و نگهداري ، عرصه و فروش مواد غذايي مورد توجه قرار گيرد تا غذاي سالم با كيفيت مطلوب به دست آيد 
1-3: تعريف تقلب در مصرف غذايي :
انجام هر يك از اعمال زير تقلب در مواد غذايي محصوب مي گردد : 
1.عرضه فروش يك جنس به جاي جنس ديگر، مثل فروش روغن افتابرگردا بجاي روغن زيتون 
2.مخلوط كردن  مواد مشابه به جنس ، به منظور سوء استفاده مثل افزودن شكر به عسل و يا آب به شير 
تعريف فساد 
هر گونه تغيير و تبديل در ماده غذايي كه از :
الف ) ارزش كيفي بكاهد 
ب) ميزان پذيرش و بازا ر پسندي آنرا تقليل دهد 
( بمفهوم خطر بهداشتي نيست اما از نظر فروش و مصرف مردود است مانند لخته شدن شير بوسيله باكتريهاي غير پاتوژن ، قهوه اي شدن ميوه ها ، جذب رطوبت بوسيله نمك و شكر و پژمرده شدن سبزيجات )
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت بهداشت مواد غذايي”