سایر

پاورپوینت اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان

دانلود پاورپوینت با موضوع اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان،
در قالب ppt و در 37 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
ازمهم ترین نکات تغذیه ای در ماه مبارک رمضان
ماه مبارک رمضان ماه پر
فیض وپرکتی است که علاوه بر بهره های معنوی می توان با رعایت نکات تغذیه
ای، بهره های فراوانی را نصیب بدن نمود.
رژیم غذایی در ماه مبارک رمضان تفاوت عمده ای با غیر از این ماه ندارد.
اما با رعایت بعضی ازاصول تغذیه ای می توان روزه داری را به نحو بهتری انجام داد تا مانع از ضعف، تشنگی و گرسنگی بی مورد گردد.
رعایت تنوع واستفاده از گروه های غذایی متفاوت،   ( نان و غلات، میوه جات و سبزیجات، لبنیات و گوشت ها)می باشد.
نوشیدن مقدار کافی مایعات در فاصله افطار تا سحر.
حفظ وعده های غذائی منظم
انتخاب غذا های مناسب برای افطار و سحر
افطار
شروع افطاررا با مواد غذائی با نمایه قندی بالا مانند  خرما- عسل- چای شیرین- سوپ – مسقطی شروع کنید.
فاصله افطار تا سحر:
بهتر است فاصله زمانی افطار تا سحر از مواد غذایی توصیه شده در ذیل استفاده نمود .
مایعات
میوه جات
نوجوانان: استفاده از بستنی وآجیل برای این گروه سنی بسیار مناسب است
آخر شب- قبل از خواب
استفاده از شیر، ماست و میوه قبل از خواب کمک بسزایی در داشتن خواب بهتر و تغذیه مناسب  دارد .
سحر
استفاده بیشتراز مواد نشاسته ای بانمایه قندی پائین( جذب  آهسته  قند در بدن )
استفاده کمتر از مواد با نمایه قندی بالا       ( جذب سریع قند در بدن) مثل سیب زمینی .
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان”