سایر

پاورپوینت مدیریت بهداشت محیط در پیشگیری و کنترل بیماری های منتقله از آب و غذا

دانلود پاورپوینت با موضوع مدیریت بهداشت محیط در پیشگیری و کنترل بیماری های منتقله از آب و غذا،
در قالب ppt و در 91 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
مقدمه
کشور ایران با توجه به شرایط خاص جغرافیایی , تنوع آب و هوا,
وضعیت بهداشتی کشورهای همسایه , وضعیت های گوناگون سطح فرهنگ بهداشتی مردم
در نقاط مختلف , وقوع حوادث و سوانح طبیعی و غیر طبیعی , وضعیت های نامناسب
زیستی در برخی از مناطق ، کمبود تسهیلات و امکانات بهداشتی و بالاخره
پایین بودن شاخص های بهداشتی در بعضی از استانها، همواره درگیر اپید می های
بیماریهای واگیردار  خصوصا بیماریهای منتقله از آب و غذا بوده و می باشد.
شرایط وقوع اپیدمی بیماریهای روده ای:
سه شرط لازم برای وقوع اپیدمی وجود دارد که میبایست همزمان با یکد یگرحضور داشته باشند:
1- مخزن بیماری.
2- عدم امنیت بهداشتی محیط یا بعبارت دیگر آسیب پذیری آن، بدیل مشکلات ساختاری و عدم کنترل صحیح و بموقع.
3- شخص سالم با رفتارهای غیر بهداشتی و سطح پائین آگاهیهای بهداشتی.
مخزن بیماری
1
– حامل سالم.که در جامعه حضور دارد (درمواد دفعی خود، عوامل بیماریزا را
بصور مختلف دارد) ومتاسفانه بدون علائم است و در انتقال عامل بیماری نقش
مهمی را دارد.
2 – فرد بیمار با داشتن علائم بیماری که در دوره بیماری با دفع مدفوع ،موجب الودگی محیط، آب و موادغذائی و بیماری افراد سالم میگردد.
براساس
بررسیهای بعمل آمده، مخزن بیماری التور(با سروتایپ اینابا) در ایران ،
ورودی از کشورهای همسایه بوده است و انتقال عمدتا از طریق سبزیجات آلوده و
انتقال فرد به فرد میباشد.خوشبختانه آب شبکه های توزیع تحت پوشش شرکتهای آب
و فاضلاب از اطمینان لازم برخوردار است.
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت مدیریت بهداشت محیط در پیشگیری و کنترل بیماری های منتقله از آب و غذا”