سایر

تحقیق استفاده از مايكروويودر صنايع غذايي

دانلود تحقیق با موضوع استفاده از مايكروويودر صنايع غذايي،
در قالب word و در 5 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
براي پختن گوشت از حرارتي استفاده كنيد كه قبلاً در مورد كارايي آن تحقيق شده ويا براي اطمينان ازاينكه ماده غذايي به حرارت مورد نظر رسيده از ترمومتر استفاده كنيد ودرجه حرارت را در چند نتطه چك كنيد .از چربي واستخوان اجتناب كنيد .حرارت براي گوشت  قرمز بايد به ْc71 وبراي طيور بهcْ 82 برسد.
حجم غذايي را كه در آوردن مي پزيدمتناسب با قدرت آون تنظيم كنيد .زيرا آونهاي مختلف در قدرت وطرز عمل متفاوت هستند .در انتهاي عمل اطمينان حاصل كنيد كه كار به درستي انجام شده براي اين منظور از وترمو متروعلائم ظاهري كه با چشم ديده مي شود استفاده كنيد .
به دستور العمل داده شده در بروشير آون مورد استفاده تان توجه كنيد .بخصوص به زمانهاي مختلف نگهداري در آون توجه كنيد زيرا رعايت زمان لازم براي اطمينان از پخت كامل ضرورت دارد.
گرم كردن غذاهايي كه قبلاً پخته شدند :
غذاهاي پيش پخت شده يا پخته شده را به هنگام گرم كرددن مجدد با لفافهاي مقاوم مخصوص مايكروويو كاغذ هاي مومي مخصوص يا سر پوش شيشه اي بپوشانيد اينكار باعث نگه داشته شدن رطوبت در اطراف ماده غذايي مي شود.
غذاهايي راكه گرم مي كنيد حداقل تاcْ73 حرارت دهيد .غذا پس از بيرون آمدن بايد داغ باشد وبخار آن ديده شود .از نيمه گرم كردن غذا بپرهيزيد.
اگر از آون براي گرم كردن غذاي كودكان خردسال استفاده مي كنيد ، بسيار مراقب باشيد وحرارت آنرا به هنگام مصرف بيازمائيد چون در صورتيكه بدرستي گرم شده باشد بسيار داغ خواهد بود  
چه ظروف ولفافهايي بايد در مايكروويو اسستفاده شود ؟
ظروف شيشه اي ، چيني وسراميكي براي اين منظور مناسب هستند ،اما بقيه ظروف ولفاف چطور ؟
فقط وفقط از  ظروف وموادي استفاده كن يد كه براي استفاده در مايكروويو بهبود بخشيده شده اند. اين نوع مواد در درجه حرارتي بالا حتي درجه حرارتهاي بالايي كه جهت پختن مواد غذايي حاوي چربي وقند فراوان مورد نياز است ،مقاوم هستند.
از ظروفي  كه براي نگهداري مواد غذايي در فريزر بكار مي رود ،مطلقاً در مايكروويو استفاده نكنيد درجه حرارتهاي بالا مي تواند باعث شود كه مواد شيميائي خطرناكي از اين ظروف به غذا منتقل شود .
*كاغذ هاي مومي مقاوم تر براي مايكروويو مناسب هستند ولي در مورد سايز فراورده هاي كاغذي مثل حوله كاغذي يا بشقابهاي كاغذي تضميني وجود ندارد . در صورت استفاده از اين نوع مواد از رنگ سفيد آن استفاده كنيد .
هرگز از پاكتهاي قهوه اي رنگ كه مواد غذايي در آن خريداري مي شود وهمچنين روزنامه در مايكروويو استفاده نكنيد زيرا حاوي مواد بازيابي شده هستند وضمن آلوده كردن ماده غذايي به آلودگيهاي شيميايي واحتمالاًميكروبي ،مي توانند باع آتش سوزي هم بشوند .
از پوششهاي پلاستيكي مقاوم جهت سرپوش داركردن ماده غذاييي مي توانيد استفاده كنيد ولي مواظب باشيد كه اين موا د در تماس مستقيم با مواد غذايي قرار نگيرد .
چناچه از ظروف ولفافهاي بهبود بخشيده شده به منظور استفاده در مايكروويو استفاده مي كن يد اين مواد يكبار مصرف هستند از استفاده مجدد آنها به شدت بپرهيزيد .
در صورت رعايت نكات ذكر شده مايكروويو نه تنها خطرناك وسرطان زا نيست بلكه ضمن صرفه جويي د وقت در بسياري موارد كيفيت غذا را بهتر مي كند. 
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق استفاده از مايكروويودر صنايع غذايي”