پزشکی

تحقیق سوء تغذیه

دانلود تحقیق با موضوع سوء تغذیه،
در قالب word و در 16 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
تعربف 
سوء تغذیه اصطلاحی است که برای بیان حالت انسان یا حیوانی که رژیم غذایی نامتعادلی داشته، به کار می رود. 
کسی که سوء تغذیه دارد، ممکن است غذای خیلی کم یا خیلی زیادی مصرف کند و در هر دو صورت، در رژیم غذایی او، یک یا چند ماده مغذی وجود نداشته است. 
معمولاً انسان یا حیوانی که مبتلا به سوء تغذیه است، در رژیم غذایی اش کالری کافی وجود ندارد و یا اینکه رژیم او فاقد پروتئین، ویتامین و مواد معدنی می باشد. 
مشکلات پزشکی ناشی از سوء تغذیه به بیماری های کمبود مواد مغذی معروف است. اسکوروی یکی از انواع بیماری های ناشی از سوء تغذیه است (کمبود ویتامین ث) که امروزه بسیار بندرت رخ می دهد.
تعریف 
در موجودات زنده، منظور از فقر غذایی کاهش شدید در مصرف ویتامین، مواد مغذی و انرژی می باشد. 
فقر غذایی، نوع شدیدی از سوء تغذیه است. در انسان، فقر غذایی طولانی مدت ( به مدت یک تا دو سال) سبب آسیب دیدگی دائمی اندام های بدن شده و در نهایت منجر به مرگ می گردد. 
علائم 
افرادی که دچار فقر غذایی هستند، چربی و بافت ماهیچه ای بدنشان تحلیل می رود و لاغر می شوند؛ چون بدن چربی ها و ماهیچه را تبدیل به انرژی مورد نیاز خود می کند. داشتن پوستی خشک و رنگ پریده بیانگر این لاغر شدن است. 
بیماری های ناشی از کمبود ویتامین ها رایج هستند؛ بری بری، اسکوروی و پلاگرا از جمله این بیماری ها می باشند. این بیماری ها در مجموع سبب اسهال، جوش های پوستی و مشکلات قلبی می شوند. کمبود ریبو فلاوین باعث کم خونی می شود. در نتیجه ی کمبود ویتامین ها، افراد دچار خستگی مزمن، تند مزاجی و بی حالی می شوند. 
درمان 
فقر غذایی را معمولاً با مصرف تدریجی مواد غذایی درمان می کنند؛ تا جایی که دیگر کمبودی وجود نداشته باشد. مثلاً رژیم غذایی فردی که مبتلا به فقر غذایی بوده باید 5000 کالری داشته باشد و دو برابر میزان مواد مغذی توصیه شده در یک رژیم غذایی معمولی، مواد مغذی داشته باشد. 
همچنین ببینید 
2 سالگی و سالمندی اوج سوء تغذیه ناشی از کمبود مواد غذایی / 20 تا 50 سالگی اوج سوء تغذیه ناشی از پرخوری 
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: سوء تغذیه ناشی از کمبود مواد غذایی بیشتر در سنین 6 ماهگی تا 2 سالگی اتفاق می افتد ، چرا که مصرف غذاهای کمکی از 6 ماهگی آغاز می شود. 
دکتر علی کشاورز در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری مهر ، سوء تغذیه ناشی از عدم دریافت کافی مواد مغذی و سوء تغذیه ناشی از پرخوری را از انواع سوء تغذیه عنوان کرد و گفت: بیشترین توجه به سوء تغذیه به نوع کمبودها و عدم دریافت کافی مواد غذایی می شود در صورتی که سوء تغذیه ناشی از پرخوری که منجر به چاقی افراد می شود باعث ابتلا افراد به بیماری های مختلف خواهد شد.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق سوء تغذیه”