مهندسی کشاورزی و زراعت

تحقیق قارچ خوراکی صدفی

دانلود تحقیق با موضوع قارچ خوراکی صدفی،
در قالب word و در 27 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
معروف‌ترین گونه‌های پلوروتورس عبارتند از:
1- پلوروتوس استراتوس با نام صدف درخت و رنگ کلاهک از کرم تا خاکستری رنگ یکی از بهترین گونه‌های قارچ صدفی است و در سطح تجاری روی کاه و کلش غلات، چوب و بقایای گیاهی کشت داده می‌شود. باردهی این قارچ در طبیعت در کشورهای معتدل در فصول پاییز و بهار که حرارت زیر 16 درجه سانتیگراد دارند صورت می‌گیرد.
2- پلوروتوس فلوریدا با نام فارسی صدف درخت فلوریدا با رنگ کلاهک سفید اولین بار در مناطق نیمه گرمسیر فلوریدار آمریکا گزارش شده، از لحاظ شکل ظاهری مثل گونه صدف درخت ولی کمی کوچک‌تر است. این قارچ نسبت به گونه صدف درخت محصول بیشتری داشته و قادر است شرایط حرارتی بالایی را تحمل کند.
3- پلوروتوس ارینجی با نام فارسی شاه صدف و رنگ کلاهک کرم تا قهوه‌ای روشن به طور طبیعی در جنوب اروپا و مناطق مرکزی آسیا و آفریقای جنوبی رشد می‌کند. یکی از بزرگ‌ترین اندام باردهی در بین گونه‌های Pleurotus را به خود اختصاص می‌دهد. بوی دلپذیر و کیفیت پخت مناسب، آن را در ردیف مرغوب‌ترین گونه‌های پلوروتوس قرار داده است.
4- پلوروتوس سیستیدیوسوس با نام فارسی آبالون و رنگ کلاهک سفید تا قهوه‌ای روشن در تایوان به فراوانی کشت شده و به صدف تابستانی مشهور است و دارای بوی تند می‌باشد.
5- پلوروتوس فلابلاتوس با نام فارسی صدف صورتی با رنگ کلاهک صورتی کمرنگ می‌باشد. روش کشت آن اولین بار از هند گزارش شد، بیشتر بومی مناطق گرمسیری است. این قارچ قدرت ساپروفیتی بالایی دارد.
6- پلوروتوس ساجر کاجو با نام فارسی دینگری و رنگ کلاهک خاکستری تا قهوه‌ای، اولین بار از هند جمع‌آوری شد و سپس روش‌های کشت موفقیت‌آمیز آن در بخش قارچ‌شناسی و بیماری‌های گیاهی انستیتو تحقیقات کشاورزی هندوستان در دهلی نو مورد بررسی قرار گرفت و به علت رشد آسان و باردهی عالی و شکل و مزه خوب مناسب تشخیص داده شده است.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق قارچ خوراکی صدفی”