مهندسی کشاورزی و زراعت

تحقیق استاندارد آرد كنجاله بادام زميني

دانلود تحقیق با موضوع استاندارد آرد كنجاله بادام زميني،
در قالب word و در 31 صفحه، قابل ویرایش.
فهرست:
هدف
دامنه كاربرد
ويژگيها
بسته بندي و علامتگذاري
نمونه برداري
روشهاي آزمون
 
بخشی از متن تحقیق:
بسته بندي و علامتگذاري
4-1- بسته‏بندي : آرد بادام زميني روغن گرفته بايد در كيسه‏هاي پلي‏اتيلن و يا كيسه‏هاي كنفي كه داراي لايه پلي‏اتيلن باشد و يا در ظروف فلزي مناسب بسته‏بندي گردد . 
 چنانچه آرد در كيسه بسته‏بندي شود درب كيسه بايد بوسيله دست و يا ماشين دوخته شود . چنانچه اين عمل با دست انجام مي‏گيرد دهانه كيسه پس از دوبار تا كردن و يا دوبار رويهم برگرداندن دوخته شود . عمل دوخت بايستي دو رديفه باشد و تا حد امكان از كوكهاي ريز استفاده شود . 
 4 ـ 2 ـ علامتگذاري : روي هر بسته بايستي اطلاعات زير نوشته و يا برچسب شود . 
 4 ـ 2 ـ 1 ـ نام فرآورده 
 4 ـ 2 ـ 2 ـ نام و آدرس سازنده و يا توليدكننده 
 4 ـ 2 ـ 3 ـ شماره ساخت 
 4 ـ 2 ـ 4 ـ وزن خالص 
 4 ـ 2 ـ 5 ـ تاريخ توليد 
 4 ـ 2 ـ 6 ـ پروانه ساخت از وزارت بهداري 
 5 ـ نمونه ‏برداري 
 براي انتخاب نمونه‏هائيكه معرف كل محصول باشد از روشهاي پيشنهادي در استاندارد تدوين شده آرد گندم ايران شماره 103 استفاده گردد . 
 6 ـ روشهاي آزمون 
 براي آزمون ويژگيهاي مندرج در بند 3-4 و 3-3 و جداول شماره 1 و 2 به بندهاي مربوطه اين استاندارد مراجعه شود . 
 مواد شيميائي مورد مصرف در آزمونها بايد از نوع خالص باشد . 
 6 ـ 1 ـ اندازه‏گيري قطر ذرات 
 6 ـ 1 ـ 1 ـ اندازه‏گيري با الك 
دو الك را رويهم سوار كنيد به نحوي كه قطر چشمه‏هاي الك روئي 710 ميكرون و قطر چشمه‏هاي زيرين 500 ميكرون باشد . اين مجموعه مجهز به در پوشي است كه بعد از افزايش بار الك روي آن گذاشته مي‏شود و در زير آن نيز قابي قرار مي‏گيرد كه رد شده از الكها درون آن جمع‏آوري مي‏شود . 
يادآوري 1 ـ در صورت عدم دسترسي به الكهاي فوق مي‏توان از الكهاي مشابه به ترتيب زير استفاده كرد بجاي الك به قطر چشمه‏هاي 710 ميكرون از الك 22 مش S.B و يا از 25 مش ASTM و يا از الك 24 مش استفاده نمود . 
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق استاندارد آرد كنجاله بادام زميني”