دانلود تحقیق با موضوع استاندارد آرد كنجاله بادام زميني،
در قالب word و در 31 صفحه، قابل ویرایش.
فهرست:
هدف
دامنه كاربرد
ويژگيها
بسته بندي و علامتگذاري
نمونه برداري
روشهاي آزمون
بخشی از متن تحقیق:
بسته بندي و علامتگذاري
4-1- بستهبندي : آرد بادام زميني روغن گرفته بايد در كيسههاي پلياتيلن و يا كيسههاي كنفي كه داراي لايه پلياتيلن باشد و يا در ظروف فلزي مناسب بستهبندي گردد .
چنانچه آرد در كيسه بستهبندي شود درب كيسه بايد بوسيله دست و يا ماشين دوخته شود . چنانچه اين عمل با دست انجام ميگيرد دهانه كيسه پس از دوبار تا كردن و يا دوبار رويهم برگرداندن دوخته شود . عمل دوخت بايستي دو رديفه باشد و تا حد امكان از كوكهاي ريز استفاده شود .
4 ـ 2 ـ علامتگذاري : روي هر بسته بايستي اطلاعات زير نوشته و يا برچسب شود .
4 ـ 2 ـ 1 ـ نام فرآورده
4 ـ 2 ـ 2 ـ نام و آدرس سازنده و يا توليدكننده
4 ـ 2 ـ 3 ـ شماره ساخت
4 ـ 2 ـ 4 ـ وزن خالص
4 ـ 2 ـ 5 ـ تاريخ توليد
4 ـ 2 ـ 6 ـ پروانه ساخت از وزارت بهداري
5 ـ نمونه برداري
براي انتخاب نمونههائيكه معرف كل محصول باشد از روشهاي پيشنهادي در استاندارد تدوين شده آرد گندم ايران شماره 103 استفاده گردد .
6 ـ روشهاي آزمون
براي آزمون ويژگيهاي مندرج در بند 3-4 و 3-3 و جداول شماره 1 و 2 به بندهاي مربوطه اين استاندارد مراجعه شود .
مواد شيميائي مورد مصرف در آزمونها بايد از نوع خالص باشد .
6 ـ 1 ـ اندازهگيري قطر ذرات
6 ـ 1 ـ 1 ـ اندازهگيري با الك
دو الك را رويهم سوار كنيد به نحوي كه قطر چشمههاي الك روئي 710 ميكرون و قطر چشمههاي زيرين 500 ميكرون باشد . اين مجموعه مجهز به در پوشي است كه بعد از افزايش بار الك روي آن گذاشته ميشود و در زير آن نيز قابي قرار ميگيرد كه رد شده از الكها درون آن جمعآوري ميشود .
يادآوري 1 ـ در صورت عدم دسترسي به الكهاي فوق ميتوان از الكهاي مشابه به ترتيب زير استفاده كرد بجاي الك به قطر چشمههاي 710 ميكرون از الك 22 مش S.B و يا از 25 مش ASTM و يا از الك 24 مش استفاده نمود .