سایر

تحقیق آيين كار نگهداري و ترابري گيلاس و آلبالو در سردخانه

دانلود تحقیق با موضوع آيين كار نگهداري و ترابري گيلاس و آلبالو در سردخانه،
در قالب word و در 13 صفحه، قابل ویرایش.
فهرست:
آئين كار نگهداري و ترابري گيلاس و آلبالو در سردخانه
هدف
دامنه كاربرد
تعاريف و اصطلاحات
شرايط برداشت و انبار كردن
شرايط بهينه نگهداري
ترابري سرد
بخشی از متن تحقیق:
پيشگفتار
استاندارد آئين كاري نگهداري و ترابري گيلاس و آلبالو در سردخانه بوسيله كميسيون فني مربوطه تهيه و تدوين شده و در دويست و چهل و هفتمين كميته ملي استاندارد كشاورزي و غذايي مورخ 77/12/23 مورد تصويب قرار گرفته، اينك به استناد بند 1 ماده 3 قانون اصلاحي قوانين و مقررات موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب بهمن ماه 1371 به عنوان استاندارد رسمي ايران منتشر مي گردد.
براي حفظ همگامي و هماهنگي با پيشرفتهاي ملي و جهاني در زمينه صنايع و علوم، استانداردهاي ايران در مواقع لزوم مورد تجديد نظر قرار خواهند گرفت و هر گونه پيشنهادي كه براي اصلاح يا تكميل اين استانداردها برسد در هنگام تجديد نظر در كميسيون فني مربوط مورد توجه واقع خواهد شد.
بنابراين براي مراجعه به استانداردهاي ايران بايد همواره از آخرين چاپ و تجديد نظر آنها استفاده نمود.
در تهيه و تدوين اين استاندارد سعي شده است كه ضمن توجه به شرايط موجود و نيازهاي جامعه حتي المقدور بين اين استاندارد و استاندارد كشورهاي صنعتي و پيشرفته هماهنگي ايجاد شود.
لذا با بررسي امكانات و مهارتهاي موجود و اجراي آزمايشهاي لازم اين استاندارد با استفاده از منبع زير تهيه گرديده است:
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق آيين كار نگهداري و ترابري گيلاس و آلبالو در سردخانه”