سایر

پاورپوینت نقش بهداشت محيط در كنترل بيماريهاي روده اي ناشی از آب وغذا با اولويت التور

دانلود پاورپوینت با موضوع نقش بهداشت محيط در كنترل بيماريهاي روده اي ناشی از آب وغذا با اولويت التور،
درقالب ppt و در 31 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی
 بیماریهای هستند که از خوردن و آشامیدن آب یا نوشیدنی آلوده ناشی می شوند .
عامل
این آلودگی باکتری ها؛ ویروسها ؛ توکسین ها و انگل ها هستند که باعث ایجاد
بیماری هایی  وبا ؛ اسهال خونی ؛آمیبی؛ تیفوئید ؛مسمومیت غذایی ؛ بوتولیسم
و…..در انسان میشوند .
 در اغلب بیماریهای منتقله از آب و غذا شامل:
تهوع؛استفراغ؛گرفتگی شکمی است .این نشانه ها به طور متوسط در مدت 24 تا 48
ساعت بعد از عفونت ظاهر شده و برای 1تا2 روز ادامه می یابد.
اغلب
بیماریهای منتقله از آب و غذا میتوانند به دلیل از دست دادن آب و املاح بدن
بیمار باعث ایجاد عوارض کم آبی و یا مرگ در انسان شوند.
اماكن و مراكز
حساس : به اماكن و مراكزي مانند پادگانها ، بوفه مدارس ، بوفه بيمارستانها ،
مدارس شبانه روزي ، سلف سرويسهاي مراكز آموزشي و اداري ، آسايشگاه
سالمندان،مساجد و تكايا ،كترينگ ها ، اماكن زيارتي ، اماكن بين راهي ، كافه
قنادي ، آبميوه بستني،حليم،آش،كبابي و جگركي ، اغذيه فروشي، تالار پذيرايي
، رستوران ، مهدكودك ، زندان ، ترمينال ، اردوگاهها ، هتل و… اطلاق مي
گردد.
مواد غذايي حساس : به مواد غذايي مانند سالاد ، سبزي خام ، شير و
فراورده هاي لبني ، تخم مرغ ، كباب كوبيده ، كليه فراورده هاي سنتي و دست
ساز و … اطلاق مي گردد .
موفقيت در بررسي و كنترل يك طغيان ناشي از
غذا كاملاً بستگي به اقدام مسئولانه و عكس العمل به موقع دارد . هنگامي كه
يك طغيان رخ مي دهد افرادي كه در بررسي و كنترل طغيان نقش دارند بايد كاملا
با وظايف خود آشنا بوده به طوريكه اقدامات لازم بدون اتلاف وقت انجام گردد
. لذا به منظور مديريت و برنامه ريزي صحيح جهت كنترل و پيشگيري از طغيان
بيماريهاي منتقله از غذا اقدامات بهداشت محيطي بايد در سه مرحله انجام شود
مرحله اول : اقدامات بهداشتی پيش از بروز همه گيري
مرحله دوم : اقدامات بهداشتی در هنگام بروز همه گيري
مرحله سوم : اقدامات تكميلي پس از پايان همه گيري

دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت نقش بهداشت محيط در كنترل بيماريهاي روده اي ناشی از آب وغذا با اولويت التور”