صنایع غذایی

تحقیق عدس يكي از حبوبات

دانلود تحقیق با موضوع عدس يكي از حبوبات،
در قالب word و در 5 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
عدس يكي از حبوبات است كه از قديم الايام در اكثر نقاط دنيا كشت مي شده است . گيه شناسان اعتقاد دارند كه عدس حتي قبل از تاريخ نيز وجود داشته است . عدس از نظر مقدر پروتئين بسيار غي است و دربين گياهان فقط لوبياي سويا بيشتر از عدس پروتئين درد .
عدس گياهي است يكساله كه ارتفاع آن بيش از 30 سانتيمتر نيست . برگهاي آن داراي 6 تا 14 برگچه مي باشد كه در انتهاي آن پيچك قرار درد . گلهاي عدس رنگ سفيد و داراي رگه هايي به رنگ بنفش است . ميوه آن غلاف كوچكي است و معمولا در هر غلاف 1 تا 3 عدس وجود دارد .
عدس دو نوع است :
1)عدس رسمي كه دانه آن گرد و سنبتا درشت است و رنگ آن سبز مايل به زرد است .
2)عدس ريز يا عدس قرمز كه دانه هاي آن ريز و به رنگ قرمز مي باشد .
تركيبات شيميايي:
عدس منبع غني پروتئين و ويتامين هاي گروه B مي باشد .
مواد موجود در 100 گرم عدس بقرار زير است :
انرژي 340 كالري 
پروتئين  25 گرم 
چربي  1 گرم 
مواد نشاسته اي  60 گرم 
كلسيم  80 ميلي گرم 
فسفر  380 ميلي گرم 
آهن 7 ميلي گرم 
پتاسيم   8 ميلي گرم 
ويتامين آ  600 واحد بين المللي 
ويتامين ب 1 0/4 ميلي گرم 
ويتامين ب2 0/2 ميلي گرم 
ويتامين ب 3 2 ميلي گرم 
آرسنيك 1 ميلي گرم 
خواص داروئي:
عدس از نظر طب قديم ايران معتدل و خشك است و مانند ديگر گياهان پوست و دانه آن داراي اثرات متضاد يكديگر مي باشد . يعني پوست عدس گرم و خود عدس قابض است . بعبارت ديگر پوست آن ملين و مغز آن ضد اسهال مي باشد . 
عدس يك غذاي كامل است و انرژي لازم را براي كارهاي بدني براي انسان تامين مي كند .
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق عدس يكي از حبوبات”