صنایع غذایی

دانلود طرح توجیهی كمپوت كنسانتره

  • این طرح توجیهی در رابطه با كمپوت كنسانتره
    می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با دقت

    نگارش و جمع آوری شده است.

    این فایل برای کارآفرینان در زمینه
    تولید كمپوت كنسانتره مناسب می باشد.

     

    این طرح توجیهی شامل :

    مقدمه و خلاصه ای از طرح

    فهرست مطالب

    جداول و محاسبات مربوطه

    موضوع و معرفی طرح

    هزینه تجهیزات

    ظرفيت

    سرمايه گذاری كل

    سهم آورده متقاضی

    سهم تسهيلات

    دوره بازگشت سرمايه

    اشتغال زايي

    فضای مورد نیاز

    تعداد و هزینه نیروی انسانی

    استانداردهای مربوطه

    بازارهای داخلی و خارجی

    توجیه فنی و اقتصادی طرح

    عرضه کنندگان و …

     

    مناسب برای :

    – اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی
    اعتباری

    – گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از
    صندوق مهر امام رضا

    – ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات
    بنگاه های زود بازده

    – گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی
    و وزارت تعاون

    – ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا
    و کارآفرینی

    – مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه
    دانشجویی

     

    این طرح توجیهی (مطالعه امکان سنجی، طرح
    کسب و کار، طرح تجاری یا
    BP)
    در قالب
    pdf
    و در حجم 20 صفحه به

    همراه جداول و کلیه محاسبات مربوطه در
    اختیار شما قرار خواهد گرفت.

  • Normal 0 false false false EN-US FA
  • دانلود فایل

    دانلود فایل”دانلود طرح توجیهی كمپوت كنسانتره”

    2019-09-19 14:42:22

  • صنایع غذایی

    طرح توجیهی شركت توليد آب معدنی

    دانلود طرح توجیهی شركت توليد آب معدنی،
    در قالب word و در 75 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

    خلاصه شرکت
    مالکیت شرکت
    خلاصه هزينه هاي سرمايه گذاري جهت راه اندازي شركت
    مکان شرکت و تسهیلات آن
    مقایسه رقابتی
    زمينه ها و امكانات فروش
    نحوه اجراي فعاليت يا ارائه خدمات
    تکنولوژی
    خدمات آینده
    خلاصه تجزيه و تحليل بازار
    بخش بندی بازار
    پیش بینی فروش
    تیم مدیریتی
    کمبودهای مدیریتی
    تركيبات زير در آب معدني مجاز نمي باشد
    و …
    دانلود فایل

    دانلود فایل”طرح توجیهی شركت توليد آب معدنی”

    2019-09-17 12:20:40

    صنایع غذایی

    دانلود طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز

  • این طرح توجیهی در رابطه با بسته بندی گوشت
    قرمز می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص

    نگارش و جمع آوری شده است.

    این فایل برای کارآفرینان در زمینه بسته
    بندی گوشت قرمز مناسب می باشد.

     

    این طرح توجیهی شامل :

    مقدمه و خلاصه ای از طرح

    فهرست مطالب

    جداول و محاسبات مربوطه

    موضوع و معرفی طرح

    هزینه تجهیزات

    ظرفيت

    سرمايه گذاری كل

    سهم آورده متقاضی

    سهم تسهيلات

    دوره بازگشت سرمايه

    اشتغال زايي

    فضای مورد نیاز

    تعداد و هزینه نیروی انسانی

    استانداردهای مربوطه

    بازارهای داخلی و خارجی

    توجیه فنی و اقتصادی طرح

    عرضه کنندگان و …

     

    مناسب برای :

    – اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی
    اعتباری

    – گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از
    صندوق مهر امام رضا

    – ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات
    بنگاه های زود بازده

    – گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی
    و وزارت تعاون

    – ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا
    و کارآفرینی

    – مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه
    دانشجویی

     

    این طرح توجیهی (مطالعه امکان سنجی، طرح
    کسب و کار، طرح تجاری یا
    BP)
    در قالب
    Docx
    و در حجم 20 صفحه به

    همراه جداول و کلیه محاسبات مربوطه در
    اختیار شما قرار خواهد گرفت.

  • Normal 0 false false false EN-US FA
  • دانلود فایل

    دانلود فایل”دانلود طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز”

    2019-09-17 01:17:09

  • صنایع غذایی

    پاورپوینت بررسی آلاينده هاي مواد غذایي

    دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی آلاينده هاي مواد غذایي،
    در قالب ppt و در 80 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

    مقدمه
    ارزیابی سمیت مواد
    مهم ترین سموم موجود در مواد غذایی
    طبقه بندی آفت کش ها
    توصیه شده در صیفی جات MRL
    نیترات ها، نیتریت ها و نیتروزامین ها
    بیماری های ناشی از وجود نیترات و نیتریت ها در مواد غذایی در انسان
    متهموگلوبینمی
    روش های کاهش نیترات و نیتریت در آب اشامیدنی
    محافظت کننده های محصولات کشاورزی
    علف کش ها
    حشره کش ها
    شناسایی باقیمانده مواد محافظ در مواد غذایی
    فلزات سنگین (جیوه)   
    سرب 
    کادمیوم
    سموم میکروبی
    سموم باکتریایی
    انتروتوکسین ها
    علایم بالینی مسمومیت
    بوتولیسم
    رایج ترین قارچ هایی که سبب بیماری می شوند
    قارچها
    توکسینهای تولیدشده توسط قارچ ها
    الکالوییدهای ارگوت
    افلاتوکسین ها
    افلاتوکسین
    داروهای دامی و مکمل ها
    آنتی بیوتیک ها
    ترکیبات ارامبخش
    هورمون های تیرویید
    مسمومیت با TCDD
    الاینده های حرارتی
    فوران Furan
    ماهی و صدف های آلوده
    منابع
    اندازه گیری میزان دی اکسین ها در مواد غذایی
    مایکوتوکسین ها


    قسمتی از متن پاورپوینت:
    ترکیبات الاینده به طور خواسته و یا ناخواسته، از محیط وارد مواد غذایی می شوند. این ترکیبات وارد زنجیره غذایی موجودات زنده شده و در نهایت سلامت آن ها را به خطر می اندازد و به همین دلیل به آن ها آلاینده گوییم.

    این آلاینده ها از منابع مختلفی وارد زنجیره غذایی می شوند که مهم ترین آن ها عبارت اند از:
    1- آلاینده های حاصل از سوخت های فسیلی- آزمایشات هسته ای- کارخانجات صنعتی (مانند انواع فلزات- دیاکسین ها- پلی امید هیدروکربن ها و …)
    2- آلاینده هایی که در بسته بندی مواد غذایی استفاده می شود و وارد زنجیره غذایی می شود، مانند
    مونومرها- پلیمرها- پلاستیسایزرها- پلیکلرینیتدبیفنیل ها- شوینده هاو ضدعفونی کننده ها
    3- آلاینده های میکروبی نظیر مایکوتوکسین ها و آنتروتوکسین ها
    4- آلاینده های کشاورزی مانند باقیمانده کودها- آفت کش ها- هورمون های گیاهی
    5- مواد شیمیایی که در دامداری ها و مرغداری ها استفاده می شود و وارد زنجیره غذایی انسان می شود، مانند داروها و مکمل های غذایی که در دام ها استفاده می شود …
    دانلود فایل

    دانلود فایل”پاورپوینت بررسی آلاينده هاي مواد غذایي”

    2019-09-15 20:26:16

    صنایع غذایی

    مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید فرنچ فرایز (سیب زمینی)

    دانلود مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید فرنچ فرایز (سیب زمینی)،
    در قالب pdf و در 46 صفحه، شامل:

    معرفی محصول
    وضعیت عرضه و تقاضا
    شرح فرآیند و تکنولوژی های تولید
    تعیین نقاط ضعف و قوت تکنولوژی های موجود
    بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی و سرمایه گذاری ثابت
    برآورد موارد اولیه موردنیاز و محل تأمین مناسب
    پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
    وضعیت تأمین نیروی انسانی و اشتغال
    بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی
    وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
    جمع بندی و ارائه پیشنهاد نهایی برای واحد جدید
    منابع

    دانلود فایل

    دانلود فایل”مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید فرنچ فرایز (سیب زمینی)”

    2019-09-14 13:40:32

    صنایع غذایی

    تحقيق نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

    بخشی از متن:
    نانو تكنولوژي فناوري جديدي است كه تمام دنيا را
    فراگرفته است و به تعبير دقيقتر ‘نانو تكنولوژي بخشي از آينده نيست بلكه
    همه آينده است ‘. در اين مقاله بعد از تعريف نانو به بيان دلايل كاربرد ها و
    ضرورتهاي توجه به اين فناوري اشاره شده است.
    نانو تكنولوژي، توانمندي
    توليد مواد، ابزار ها و سيستمهاي جديد با در دست گرفتن كنترل در سطح
    مولكولي و اتمي و استفاده از خواص آنها درمقیاس نانو می باشد.
    علم نانو،
    عبارت است از مطالعه و پژوهش  وسايل و ساختار هايي كه در كوچكترين واحد
    ديمانسيون (200) نانومتر يا كوچكتر وجود دارند. از تعاريف فوق بر مي آيد كه
    نانو تكنولوژي يك رشته نيست بلكه رويكرد جديدي در تمام رشته هاست .براي
    نانو تكنولوژي كاربرد هايي را در حوزه های مختلف از غذا، دارو تشخيص پزشكي و
    بيوتكنولوژي تا الكترونيك، كامپيوتر، ارتباطات، حمل ونقل، انرژي، محيط
    زيست، مواد هوا و فضا و امنيت ملي بر شمرده اند : كاربرد هاي وسيع اين عرصه
    و پيامد هاي اجتماعي سياسي و حقوقي آن،اين فناوري را به عنوان زمينه فرا
    رشته اي و فرا بخش مطرح نموده است.
    هر چند آزمايش ها و تحقيقات پيرامون
    نانوتكنولوژي از ابتداي دهه قرن بيستم به طور جدي پيگيري شده اما اثرات
    تحول آفرين،معجزه آور و باور نكردني نانو تكنولوژي در روند تحقيق و توسعه
    باعث گرديد كه نظر تمامي كشور هاي بزرگ به اين موضوع جلب گردد و فناوري
    نانو را به عنوان يكي از مهمترين اولويتهاي تحقيقاتي خويش طي دهه اول قرن
    بيست و يكم محسوب نمايند .به طوریکه ژاپن درسال 2001، 400 میلیون دلار و در
    سال2004، 960 میلیون دلار هزینه کرده است و آمریکا برای این امر در سالهای
    2005-2008 حدود 7/3 بیلیون دلار اختصاص داده است.

    فهرست مطالب:
    نانو تكنولوژي،  فناوري نوين    
    تعريف نانو تكنولوژي     
    تاريخچه نانو در جهان     
    اصول پايه نانو تكنولوژي    
    اساس ارتباط نانو تكنولوژي و علم و تكنولوژي غذا    
    ارتباط نانو تكنولوژي با مهندسي كشاورزي و سيستم هاي غذايي     
    عناصر پایه در فناوری نانو     
    نانو بیو مواد،  نانو مواد و کاربردهای آنها     
    نانولوله ها    
    نانو کامپوزیت ها    
    نانو کپسول     
    نانو تکنولوژی برای توزيع تحت کنترل و سیستم کپسولی    
    مزایای متعدد سیستم کپسولی     
    نانوسنسورها    
    برخي از كاربردهاي نانو سنسورهاي بيو آناليتيكال    
    پتانسیل نانو سنسورها و تحقیقات در صنعت کشاورزی و غذا     
    نانوفيلترها و کاربرد آنها در بیوتکنولوژی     
    ماشین های نانو تکنولوژی    
    میکرو سیال     
    نانو بیو پروسس    
    نانو سنسور های بیو آنالیزی     
    سطوح بیو سلکتیو     
    بسته بندی نانو Nano packaging    
    کاربرد های نانو در صنعت بسته بندی     
    غذاهاي نانو Nano Food    
    نتيجه گيري    
    واژه نامه    
    منابع     

    دانلود فایل

    دانلود فایل”تحقيق نقش فناوری نانو در صنایع غذایی”

    2019-09-13 14:23:59

    صنایع غذایی

    تحقیق اهمیت و نقش صنایع غذایی در توسعه اقتصاد ملی کشور

    دانلود تحقیق با موضوع اهمیت و نقش صنایع غذایی در توسعه اقتصاد ملی کشور،
    در قالب word و در 15 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

    مقدمهع
    تهدیدها، نقاط ضعف و تنگناهای صنایع غذایی
    جایگاه صنایع تبدیلی تکمیلی بخش کشاورزی در توسعه اقتصادی
    نتیجه گیری


    مقدمه تحقیق:
    کشاورزی یکی از مهم‌ترین بخش‌های اقتصادی کشور و تأمین کننده 80 درصد نیازهای غذایی و یک چهارم تولید ناخالص داخلی، یک سوم اشتغال و … است. صنایع کشاورزی با توجه به آثار مستقیم و غیرمستقیمی که در بخش کشاورزی بر جای می‌گذارد، در شکوفایی کشورها به ویژه اقتصاد کشورهای در حال توسعه نقش به سزایی دارد و شناخت نقاط قوت، فرصت‌ها و نیز مشکلات و تنگناهای آن می‌تواند کشور را به چشم‌اندازهایی روشن‌تر در بخش کشاورزی و صنایع وابسته به آن رهنما شود.

    فرصت‌ها، مزایا و نقاط قوت صنایع غذایی در کشور ایران، امکانات بالقوه و ظرفیت‌های وسیع و قابل توسعه‌ای دارد؛ به طوری که با مساحتی حدود 648/1 میلیون هکتار نزدیک به 25/1 خاک آسیا را تشکیل می‌دهد. زمین‌های قابل کشت، جنگل‌ها و مراتع طبیعی، اقلیم متفاوت و ذخایر ژنتیکی قابل توجه، فلور غنی و برخورداری از نیروی خورشید از جمله امکانات و منابع کشاورزی کشور است که تولید انواع و اقسام محصولات کشاورزی سردسیری، نیمه گرمسیری و گرمسیری را میسر ساخته است. هم چنین صنایع وابسته به کشاورزی به دلایل گوناگون، اهمیت و نقش به سزایی در توسعه فعالیت‌های کشاورزی و توسعه اقتصاد ملی دارند.
    دانلود فایل

    دانلود فایل”تحقیق اهمیت و نقش صنایع غذایی در توسعه اقتصاد ملی کشور”

    2019-09-11 17:22:17

    صنایع غذایی

    تحقیق شرکت تولید کننده رب گوجه فرنگی

    دانلود تحقیق با موضوع شرکت تولید کننده رب گوجه فرنگی،
    در قالب word و در 168 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

    چكيده

    بخش اول: كنسرو رب گوجه فرنگي
    مقدمه
    تاريخچه صنعت كنسرو
    تاريخچة كنسروسازي در ايران
    توليد رب گوجه فرنگي

    فصل اول:
    1-1 پيدايش گوجه فرنگي
    2-1 تركيب شيميايي گوجه فرنگي
    3-1 كشت گوجه فرنگي
    4-1 برداشت گوجه فرنگي
    5-1 حمل گوجه فرنگي

    فصل دوم:
    1-2 گزارش از شركت صنايع غذايي گلستان عصاره توليد كنندة رب گوجه فرنگي دلند
    2-2 نفشة ساختماني شركت
    3-2 روند توليد كنسرو رب گوجه فرنگي
    1-3-2 دريافت گوجه فرنگي
    2-3-2 شستشو
    3-3-2 سورت كردن
    4-3-2 خرد و له كردن
    5- 3-2 حرارت مقدماتي
    6-3-2 استخراج و تصفيه پالپ
    7-3-2 تغليظ آب گوجه فرنگي
    4-2 بسته بندي
    1-4-2 بسته بندي قوطي
    1-1-4-2 افزودن نمك
    2-1-4-2 پاستوريزاسيون
    3-1-4-2 پر كردن
    4-1-4-2 دربندي قوطي
    5-1-4-2 تونل پخت
    6-1-4-2 تاريخ زدن
    7-1-4-2 بسته بندي قوطي
    2-4-2 بسته بندي اسپتيك
    5-2 انبار

    فصل سوم: تأسيسات
    1-3 ديگ بخار
    2-3 كمپرسور هواسان
    3-3 سيستم آبرساني
    4-3 سيستم فاضلاب
    6-3 سيستم اطفاي حريق

    فصل چهارم: آزمايشات كنترل كيفيت
    مقدمه
    1-4 آزمايشات فيزيكوشيميايي
    2-4 آزمون هاي ميكروبي
    3-4 بررسي ويژگي هاي ارگانولپتيكي
    4-4 ارزيابي دربندي قوطي
    5-4 آزمون هاي آب
    6-4 فرم ارزيابي محصول

    بخش دوم: شير و فرآورده هاي آن

    فصل پنجم:
    مقدمه
    1-5 تعريف شير
    2-5 خواص فيزيكي شير سالم
    3-5 اجزاي اصلي شير
    4-5 بي ثباتي تركيبات شير

    فصل ششم: گزارش از كارخانة پگاه گلستان توليد كنندة شير پاستوريزه و فرآورده هاي آن
    1-6 معرفي كارخانه
    2-6 نحوة تأمين شير موردنياز مجتمع
    3-6 جمع آوري و حمل شير به كارخانه
    4-6 فرايند دريافت شير خام
    5-6 اهميت كيفيت بهداشتي شير خام
       
    فصل هفتم: فرآيند صنعتي شير
    1-7 جداسازي چربي و تميز كردن شير
    2-7 هموژنيزاسيون
    3-7 عمليات حرارتي
       
    فصل هشتم: فرآورده هاي توليدي كارخانه
    1-8 شير
    1-1-8 شير پاستوريزه
    2-1-8  شير استريليزه
    2-8 ماست
    1-2-8 خصوصيات شير  مصرفي در توليد ماست
    2-2-8 استارتر در توليد ماست
    3-2-8 مراحل توليد ماست
    4-2-8 ساختار تشكيل ماست
    3-8 پودر شيرخشك و پودر آب پنير
    1-3-8 پودر شيرخشك
    2-3-8 پودر آب پنير
    3-3-8 بسته بندي
    4-3-8 موارد مصرف
    5-3-8 كنترل كيفي
       
    فصل نهم :
    1-9 نحوة نگهداري شير و فراورده هاي آن
    2-9 مقايسه ارزش غذايي شير خام، شير پاستوريزه و شير استريليزه
    3-9 افزودني هاي مجاز
    4-9 بازدارنده هاي رشد ميكروبي

    فصل دهم: آزمايشات كنترل كيفيت
    1-10 آزمون هاي شيميايي
    1-1-10 اندازه گيري درصد چربي
    2-1-10 اندازه گيري درصد پروتئين
    3-1-10 تعيين مادة خشك
    4-1-10 آزمونهايي كه در هنگام دريافت شير خام انجام مي گيرد
    5-1-10 تشخيص آنتي بيوتيك در شير
    6-1-10 تست فسفاتاز
    7-1-10 تست پراكسيداز
    8-1-10 تست آب اكسيژنه
    9-1-10 تعيين درصد نمك
    10-1-10 تعيين اسيديته
    11-1-10 تعيين غلظت سود و اسيد
    2-10 آزمون هاي ميكروبي
    1-2-10 آزمايش احياء متيلن بلو در شير خام (ردوكتاز)
    2-2-10 آزمون اسپوركانت
    3-2-10 شمارش كلي ميكروب ها (توتا)
    4-2-10 روش شمارش و تشخيص كليفرم ها
    5-2-10 روش جستجو و شناسايي اشريشياكلي
    6-2-10 شناسايي استافيلوكوكوس اورئوس
    7-2-10 روش شناسايي كپك ها (كپك و مخمر)
    8-2-10 تست فينگر
    9-2-10 كشت آب مسيرهاي CIP
    3-10 فرم ارزيابي محصولات

    نتيجه گيري
    منابع و مآخذ
    ضميمه

    دانلود فایل

    دانلود فایل”تحقیق شرکت تولید کننده رب گوجه فرنگی”

    2019-09-10 19:53:28

    صنایع غذایی

    پاورپوینت بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذائی

    دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذائی،
    در قالب ppt و در 28 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

    مقدمه
    چگونگي آلودگي مواد غذايي در طبيعت
    طبقه بندی آلودگي های مواد غذايي
    انواع آلودگي های مواد غذايي
    فلزات سنگین موجود در مواد غذائی
    مضرات فلزات سنگین
    آلومینیوم
    آرسنیک
    سم زدائی فلزات سنگین
    هورمون های موجود در مواد غذائی


    قسمتی از متن پاورپوینت:
    نظر به اين كه منشاء مواد اوليه غذا با خاك و آب در ارتباط است لذا تعدادي از باكتري‌هاي موجود در اين دو عامل محيطي به مواد غذايي راه مي‌يابند و باقي مي‌مانند، مگر اين كه در مراحل تهيه غذا، اين باكتري‌ها حذف گردند. علاوه بر اين به طور خاص بعضي از پاتوژن‌هاي انساني مثلا از طريق منابع آلوده حيواني و نيز از افراد تهيه كننده و جابجاكننده مواد غذايي سرچشمه مي‌گيرند …
    دانلود فایل

    دانلود فایل”پاورپوینت بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذائی”

    2019-09-10 12:08:33

    صنایع غذایی

    پاورپوینت بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PET به عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير

    دانلود پاورپوینت با موضوع بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PET به عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير،
    در قالب ppt و در 18 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

    فرمول شيميايي و ساختار PET (پلي اتيلن ترفتالات)
    مزاياي استفاده از PET در صنايع‌لبني
    انواع PET و ميزان عبور نور از آن‌ها و خواص حفاظتي آن‌ها درمقايسه با پليمرهاي ديگر جهت بسته‌بندي شير
    مقايسه‌اي بين PET و پليمرهاي ديگر، در بسته‌بندي شير
    مقايسه بين ميزان عبور و مرور گازها بخصوص اكسيژن در انواع پليمرهاي بسته‌بندي
    دو نوع تجربه نگهداري انجام مي‌شود
    نتایج حاصله


    بخشی از متن پاورپوینت:
    مزاياي استفاده از PET در صنايع‌لبني:
    1- خصوصيات فيزيكي و مقاومت خوب در برابر فشارهاي حمل و نقل
    2- خصوصيات ممانعت كنندگي در برابر عبور و مرور گازهاي O2 و CO2
    3- بهداشت مناسب
    4- آسان براي دوخت حرارتي
    5- سازگار با محيط زيست
    6- قابل رويت بودن محصول براي مشتري
    و …
    دانلود فایل

    دانلود فایل”پاورپوینت بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PET به عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير”

    2019-09-07 17:17:25