صنایع غذایی

تحقیق روش نگهداري ميوه ها و سبزيهاي تازه در سردخانه

دانلود تحقیق با موضوع روش نگهداري ميوه ها و سبزيهاي تازه در سردخانه،
در قالب word و در 13 صفحه، قابل ویرایش.

فهرست :
مقدمه
هدف و دامنه كاربرد
پيوست الف
شرايط نگهداري موز در سردخانه
شرايط نگهداري موز در گرمخانه
پيوست ب

بخشی از این تحقیق :
ميوه و سبزيها بيش از ساير مواد غذائي هنگام انبار نمودن تحت تأثير قرار مي‏گيرند و اصل و نژاد , نوع آب و هوا , خاك , ميزان كود نحوه پرورش , فصل و نحوه برداشت , ميزان رسيدن شرايط حمل و نقل همه عوامل مهمي هستند كه در انبار نمودن اين محصولات مؤثر مي‏باشد
 شرايط در نظر گرفته شده در اين استاندارد ( مخصوصأ مدت نگهداري ) براي محصولاتي است كه كاملا تازه بوده و از انواع مرغوب باشد و اين قبيل محصولات بايستي در فاصله زماني خيلي كوتاه پس از برداشت به سردخانه منتقل گردد و ديگر آنكه محصول بايد كاملا سالم , پاك و تميز باشد ( منظور از تميز بودن آنست كه عاري از گل و خاك و گرد و غبار باشد و منظور شستن آنها نيست زيرا ميوه به هنگام انتقال به سردخانه نبايد رطوبت سطحي داشته باشد ) محصولاتي كه قرار است براي مدت طولاني در سردخانه نگهداري شود بايستي با لفاف قابل نفوذ بسته بندي گردد .
1- هدف و دامنه كاربرد
 هدف از تدوين اين استاندارد تعيين شرايط ويژه نگهداري انواع ميوه‏ها و سبزيهاي تازه در سردخانه به طور نسبي مي‏باشد .

دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق روش نگهداري ميوه ها و سبزيهاي تازه در سردخانه”