Fileca » صنایع غذایی » تحقیق تعريف عیار پروتئين
دانلود تحقیق با موضوع تعريف عیار پروتئين ،
در قالب word و در 11 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
تعريف عیار پروتئين:
اسيدينه ای را که در واکنش فوق ظاهر ميگردد ميتوان در مجاورت فنل فتالئين با سود تيتره نموده و از روی عبارت پروتئين به نسبت درصد پروتئينهای موجود در شير پی برد. عيار پروتئين که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده ميشود عبارتست از تعداد ميلي ليترهای سود که برای 25 ميلي ليتر شير لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئيد در مجاورت فنل فتالئين رنگ استاندارد بدست آيد عيار پروتئين در شيرهای تازه نسبت درصد مقدار پروتئين را نشان ميدهد.
وسائل لازم برای آزمايش:
– يک بورت مدرج (تا 01/0 ميلي ليتر).
– 2بشر 250تا 400 ميلي ليتری
– يک پيپت 25 ميلي ليتری.
– يک پيپت 5/0 ميلي ليتری
درصورت امکان می توان از دستگاه سنجش پروتئينهای شير ساخت ژربر استفاده نمود. اين دستگاه شامل بورتيست که ستون مدرج آن نسبت درصد پروتئينها را مستقيماً در 25 ميلي ليتر شير نشان ميدهد.
دانلود فایل”تحقیق تعريف عیار پروتئين”
مطالب مرتبط:
- پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل دانلود پاورپوینت با موضوع روش تیتراسیون فرمل،در قالب ppt و در 42 اسلاید، قابل ویرایش.بخشی از متن پاورپوینت:تعريف عیار پروتئين:اسيدينه ای را که در واکنش فوق ظاهر ميگردد ميتوان در مجاورت فنل فتالئين با سود تيتره نموده و از روی…
- پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل دانلود پاورپوینت با موضوع روش تیتراسیون فرمل،در قالب ppt و در 42 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:تعريف عیار پروتئينوسائل لازم برای آزمايشمعرف های لازم برای آزمايشمشخصات نمونه مورد آزمايشطرز عملعلل اصلی اشتباه در عملروش نصب رنگاصول آزمایشرنگهای مورد استفادهو ...بخشی از…
- پاورپوینت بررسی آزمايش هاي كيفي اسيدهاي آمينه و پروتئين ها دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی آزمايش هاي كيفي اسيدهاي آمينه و پروتئين ها،در قالب ppt و در 22 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:تعریف اسيدهاي آمينهطبقه بندي اسيدهاي آمينهروش هاي تشخيص افتراقي اسيدهاي آمينه و پروتئين هاآزمايش هاي شيميايي اسيدهاي آمينه آزمايش…
- تحقیق جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر دانلود تحقیق با موضوع جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر،در قالب word و در 10 صفحه، قابل ویرایش.بخشی از متن تحقیق:عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شير و جلوگيری از فساد و زمانی برای تبديل شير فاسد و خراب…