صنایع غذایی

تحقیق تعريف عیار پروتئين

دانلود تحقیق با موضوع تعريف عیار پروتئين ،
در قالب word و در 11 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
تعريف عیار  پروتئين:
اسيدينه ای را که در واکنش فوق ظاهر ميگردد ميتوان در مجاورت فنل فتالئين با سود تيتره نموده و از روی عبارت پروتئين به نسبت درصد پروتئينهای موجود در شير پی برد. عيار پروتئين که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده ميشود عبارتست از تعداد ميلي ليترهای سود که برای 25 ميلي ليتر شير لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئيد در مجاورت فنل فتالئين رنگ استاندارد بدست آيد عيار پروتئين در شيرهای تازه نسبت درصد مقدار پروتئين را نشان ميدهد.
وسائل لازم برای آزمايش:
يک بورت مدرج (تا 01/0 ميلي ليتر).
2بشر 250تا 400 ميلي ليتری
يک پيپت 25 ميلي ليتری.
يک پيپت 5/0 ميلي ليتری
درصورت امکان می توان از دستگاه سنجش پروتئينهای شير ساخت ژربر استفاده نمود. اين دستگاه شامل بورتيست که ستون مدرج آن نسبت درصد پروتئينها را مستقيماً در 25 ميلي ليتر شير نشان ميدهد.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق تعريف عیار پروتئين”