صنایع غذایی

تحقیق فندق درختچه ای

دانلود تحقیق با موضوع فندق درختچه ای،
در قالب word و در 5 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
فندق درختچه اي است به ارتفاع تقريبا دو متر كه در نواحي مساعد تا ارتفاع 6متر نيز مي رسد . 
درخت فندق بومي اروپا و آسياي صغير است 
برگهاي درخت فندق پهن و نوگ تيز با دو ريدف دندانه ، برنگ سبز و يا دمبرگي بطول تقريبا يك سانتيمتر مي باشد فندق داراي دو نوع گل نر و ماده است كه بصورت سنبله آويخته در پائيز ظاهر مي شود .
فندق گرد 2/5-1/5 سانتيمتر است . داراي پوششي سبز رنگ بوده كه پس از خشك شدن تدريجا از آن جدا مي گردد.
تركيبات شيميايي:
مغز فندق در حدود 60 درصد روغن درد كه برنگ زرد روشن بوده و داراي طعمي ملايم و بوي مطبوعي مي باشد . اين روغن بمصرف تغذيه ،‌عطر سازي و نقاشي مي رسد . مغز فندق داراي مقدر زيادي فسفر مي باشد 
در صد گرم مغز فندق موادزير موجود است : 
انرژي 625 كالري 
آب 5/8 گرم 
پروتئين 12/5 گرم 
مواد نشاسته اي 15 گرم 
مواد چرب 60 گرم 
كلسيم  200 ميلي گرم 
فسفر 320 ميلي گرم 
آهن 3/5ميلي گرم
سديم 2 ميلي گرم 
پتاسيم  700 ميلي گرم 
ويتامين ب 1 0/5 ميلي گرم 
ويتامين ب 3 1 ميلي گرم
خواص داروئي:
فندق از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است . برگ و شكوفه ،‌گل وپ وست آن (مخصوصا پوست ريشه آن )قابض است 
1)فندق بدليل اينكه داراي مقدر كمي مواد نشاسته اي است ضمنا داراي مواد معدني زيادي مانند كلسيم ،‌پتاسيم ، فسفر ،‌منيزيوم ،‌سديم و آهن مي باشد غذاي بسيار خوبي باي مبتلايان به بيماري قند است 
2)فندق غذاي مناسبي براي تقويت بدن و مخصوصا دوره نقاهت است .
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق فندق درختچه ای”