صنایع غذایی

تحقیق قارچ و انواع آن

دانلود تحقیق با موضوع قارچ و انواع آن،
در قالب word و در 13 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
قارچ خوراكي صدفي Oyster mushroom) )
محل رشد در طبيعت : بر روي چوبهاي پوسيده يا در حال پوسيدن و سطح درختان .
داراي قدرت تجزيه بالاو براحتي مواد سلولزي راكلونيزه مي سازد .
داراي رنگهاي مختلف كلاهك از قبيل سفيد ، آبي ، خاكستري ، طلايي ، قهوه اي و …
قارچ صدفي درختي Pleurotus osteratus در جنگهاي درختان سخت چوب گسترش فراواني دارد .
گونه هاي زراعي معروف : P,cittinopileatus/ p.Cystidiosus /P.Florida /P.eryngii p.osteratus
ارزش تغذيه اي : داراي اسيدهاي آمينه آزاد ،ويتامينهاي C (gr 144-30 در 100 گرم قارچ ) و B و نياسين ، پتاسيم بالا .
Pleurotus osteratus : (گونه تيپ جنس Pleurotus )
خصوصيات عمومي : روي بستري از مواد سلولزي براحتي رشد مي كند. كلاهك ابتدا محدب ولي سپس پهن و صاف مي شود . قطر كلاهك از 5 تا 20 سانتي متر متغير است . رنگ از سفيد تا قهوه اي تغير پيدا مي كند. ساقه بصورت نامتقارن و غيرمركزي به كلاهك متصل مي شود.
بستر كشت : كاه گندم ، چاودار ، جو وحشي ، برنج ، ساقه ذرت ، نيشكر ، تفاله پنبه دانه ، خاك اره ، كاغذ زايد .
راندمان بيولوژيك : بسيار بالا و از 60 تا 130 درصد گزارش شده است .
برداشت : در هنگام جواني بايد كلاهك ها برداشت شوند، برداشت بصورت خوشه اي بهتر است . كارگران در هنگام برداشت بايد از ماسك استفاده نمايند. قارچ ها پس از برداشت بايد بلافاصله درحرارت يك يا دو درجه سرد شوند و سپس در ظرف مناسب بسته بندي شوند. 
خواص دارويي : اين گونه و ديگر گونه هاي صدفي توليد Lovastatin مي كند كه دارويي مؤثر جهت كنترل كلسترول خون است . اين قارچ در درمان بيماريهاي كبد و كليه و بيماريهاي روده اي نيز موثر است .
قارچ شاه صدفي:( Pleurotus eryngii )
شاه صدف ، بابافت محكم و سفت ،بزرگترين بازدهي را دارا است . اين قارچ داراي ساقه بلند بطول 3 تا 10 سانتي متر وكلاهك 2 تا 10 سانتي متر مي باشد . اين قارچ خاكستري و بر روي ريشه هاي دفن شده درختان چوبي رشد مي كند. انگل اختياري (Eryngium campester )‌ مي باشد .
بستر كشت : چوبهاي درختان جنگلي ، كاه گندم ،كنجاله پنبه دانه ، از كاه گندم و 10 درصد كنجد پنبه دانه نيز استفاده مي شود.
راندمان : از 5 كيلوگرم خاك اره ، يا خرده چوب حدود kg 1 قارچ برداشت مي شود.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق قارچ و انواع آن”